The CW merge mai departe cu ‘Batwoman’ (?)

Este oficial! După ce au reînnoit tot ce aveau prin grilă (1/ 2), cei de la The CW și-au îndreptat atenția către proiectele propuse pentru sezonul 2019/20 hotărând astfel să dea undă verde titlului menit să extindă Arrowverse-ul, Batwoman. Co-producție cu DC Comics, noua versiune a orașului Gotham și protagonista Katy Kane au fost prezentate publicului în crossoverul eveniment Elseworlds din decembrie  2018. Decizia nu este tocmai una surprizătoare pentru fanii postului The CW, anunțul finalizării Arrow venind ca o confirmare pentru comanda Batwoman, care de altfel a fost numit chiar și de critici ca cel mai puternic proiect pilot al televiziunii. Ce rămâne totuși să fie o surpriză va fi programarea sa în grilă – să fie în toamnă alături de Arrow pentru a-și forma o audiență sau în midseason înlocuind Arrow după finalizarea celor 10 episoade comandate aferente sezonului 8?

În ultimele luni, alături de Ruby Rose care o va interpreta pe Kate Kane și respectiv alter ego-ul Batwoman, au fost anunțați și actorii Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott și Elizabeth Anweis. Mai jos, rolurile și descrierea personajelor interpretate pentru fiecare actor.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

  • Ruby Rose aka Kate Kane/ Batwoman: obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham.
  • Rachel Skarsten aka Alice: varianta de Joker a lui Batwoman, Alice este lidera grupului Wonderland Gang. Cu treceri rapide de la șarm și încântare la un comportament maniac și imprevizibil, Alice are ca obiectiv distrugerea securității din Gotham City și instaurarea panicii în rândul cetățenilor, năruindu-le sentimentul de siguranță personală pentru ei și pentru cei apropiați.
  • Dougray Scott aka Jacob Kane: fost colonel în armata US, Jacob Kane este la conducerea firmei private de securitate The Crows, făcându-și ca obiectiv să protejeze orașul mai bine decât a făcut-o vreodată Cavalerul Negru. Este de la sine înțeles că nu este de acord cu justițiarii din umbră care joacă după propriile reguli, astfel că nu va dura mult până se va lovi de noul protector al Gotham, Batwoman (care se întâmplă să fie și fiica sa).
  • Elizabeth Anweis aka Catherine Hamilton-Kane: mama vitregă a lui Kate, o femeie de afaceri care a construit un imperiu financiar, în prezent fiind unul dintre principalii contractori ai Departamentului de Apărare al US. Contractele și miliarde dobândite o poziționează ca pe unul dintre cei mai importanți rezidenți ai orașului Gotham însă, pentru ca afacerile sale să continue și să prospere trebuie rezolvat un singur impediment – să dispară Batwoman.
  • Maegan Tandy aka Sophie Moore: absolventă a academiei militare, muncitoare și dedicată în ceea ce face, Sophie a avansat rapid în grad, ajungând un agent de securitate de top și unul dintre cei mai pătimași protectori ai Gothamului. În ciuda aspectului dur tipic militaresc, Sophie are și o parte emoțională, reactivată în momentul revenirii lui Kate în oraș.
  • Camrus Johnson aka Luke Fox: fan declarat al Cavalerului Negru și fiul lui Lucius Fox, directorul R&D din cadrul companiei lui Bruce Wayne, Luke luptă din răsputeri pentru a ține pe linia de plutire Wayne Tower în absența șefului său. În ciuda faptului că se consideră protectorul a tot ce reprezintă Batman și simbolurile acestuia, Luke recunoaște că orașul are nevoie de un nou erou.
  • Nicole Kang aka Mary Hamilton: pasionată de ceea ce face și un influencer în devenire, Mary este sora vitregă a lui Kate și o fire aparent total opusă acesteia. Uneori fără limite ori rațiune din cauza entuziasmului său, Mary compensează prin ajutorul și sprijinul acordat comunităților sărace de la periferia orașului, dovedind că are mult mai multe lucruri în comun cu sora sa decât ar fi crezut inițial.

Echipa de producție: Caroline Dries (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), David Nutter (EP), Sarah Schechter (EP), Geoff Johns (EP), Marcos Siega (regizor)
Distribuție: Ruby Rose, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott, Elizabeth Anweis

 


‘Elseworlds’ (part 2) – 10 decembrie

 

-Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale-

Surse: 1234

One thought on “The CW merge mai departe cu ‘Batwoman’ (?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s