ABC anulează ‘The Fix’ și ‘The Kids are Alright’

Una bună și alta rea, asta e strategia celor de la ABC pentru seara care urmează – după reînnoirea celor trei drame procedurale ale Shondei Rhimes, au venit cu o rundă de anulări, mai exact cu anularea a două dintre proiectele noi, comedia The Kids are Alright și drama The Fix.

Anunțul anulării The Kids are Alright a fost făcut de creatorul Tim Doyle, de altfel și cel din a cărui poveste este inspirat titlul. Nu a avut o audiență constantă, însă în ultimele săptămâni comedia a reușit să întreacă în cifre cinci alte sitcom-uri ale postului – black-ish, Splitting Up Together, Fresh Off the Boat, Speechless și Bless This Mess.

ABC nu a trecut încă în totalitate la capitolul comedii, pe drum având grijă să anuleze și thrillerul serializat la cârma căruia stă chiar Marcia Clark, procurorul din controversatul caz ai anilor 90, Statul vs. O.J. Simpson.

Cele două titluri își vor termina sezonul curent pe 20 mai – 1×10 Making a Murderer, respectiv 21 mai – 1×23 Irish Goodbye.


The Kids are AlrightCu acţiunea plasată în anii ’70, proiectul se centrează pe o familie catolico-irlandeză ai cărei membrii, un tată muncitor, o mamă tradiţională şi cei opt fii, încearcă să se adapteze schimbărilor sociale într-una dintre cele mai turbulente perioade ale Americii. Lucrurile se schimbă pentru familia Cleary atunci când Lawrence, fiul cel mare, se reîntoarce acasă spunându-le părinţilor că a renunţat la seminar pentru a merge ‘să salveze lumea’. 10 oameni, trei dormitoate, o singură baie – fiecare este pe cont propriu! Serialul este inspirat din copilăria lui Tim Doyle, scenarist şi producător executiv al titlului.

The Fix: Dramă legală ce o are protagonistă pe Maya Travis, o avocată din Los Angeles a cărei carieră o ia pe o pantă descendentă după pierderea unui caz intens mediatizat ce implică o acuzaţie de dublă omucidere şi un cunoscut actor din cetatea filmului. Părăsind Oraşul Îngerilor pentru Washington şi o viaţă liniştită, opt ani mai târziu, o nouă acuzaţie de crimă la adresa aceluiaşi actor, o face pe Maya să revină în joc, primind o nouă şansă de a face dreptate victimelor şi a-l închide definitiv pe vinovat. Serialul are la bază un scenariu semnat de trio-ul feminin Elizabeth Craft, Sarah Fain şi Marcia Clark, cea din urmă fiind cunoscută pentru procesul Statul vs. OJ Simpson de la începutul anilor ’90, fiind procurorul de caz.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s