CBS merge mai departe cu ‘Man with a Plan’

După ABC, iată că a venit momentul să ne uităm puțin și în curtea celor de la CBS, reprezentanții postului anunțând reînnoirea comediei Man with a Plan cu noi episoade aferente sezonului 4. Anunțul vine la mai puțin de 24 de ore de la setul de șase proiecte reînnoite pentru sezonul 2019/20.

Chiar dacă nu este unul dintre cei mai buni performer din grila CBS, comedia ce îl are protagonist pe Matt Le Blanc a reușit și sezonul acesta o medie de audiență de 6.3 milioane telespectatori, proiectul fiind singurul considerat a avea șanse de reînnoire dintre cele cu semnul întrebării. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Man with a Plan: Comedia îl are în centru pe Adam, care decide îşi ajute soţia preluând o parte din reponsabilităţile casnice după ce aceasta decide că este timpul ca după 13 ani în care s-a dedicat celor 3 copii, să se reîntoarcă la serviciu. Fără niciun avertisment, Adam află rapid că lucrurile nu sunt deloc uşoare atunci când vine vorba de creşterea copiilor.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s