CBS reînnoiește șase seriale – care sunt în pericol de anulare?

Încet-încet cei de la CBS s-au hotărât cu privire la grila de toamnă pentru 2019/20, astfel că pe lângă Young Sheldon, Criminal Minds, NCIS-uri, reprezentanții postului au decis reînnoirea cu noi sezoane și pentru dramele/ proceduralele Hawaii Five-0 (S10), SEAL Team (S3), S.W.A.T. (S3), Madam Secretary (S6), MacGyver (S4) și Bull (S4). În ciuda ratingurile scăzute și a recent anunțatelor schimbări din distribuție, MacGyver va reveni de la toamnă cu noi episoade. Chiar dacă și sezonul acesta a înregistrat ratinguri constante și a fost un bun performer pentru CBS, a fel de surprinzătoare vine și decizia pentru Bull, serialul fiind într-un con de umbră după scandalul de hărțuire sexuală de la începutul anului ce l-a avut în centru chiar pe protagonistul Michael Weatherly. În urma acestei decizii a celor de la CBS, compania Amblin Television a lui Steven Spielberg s-a retras din proiect pentru noul sezon – Spielberg alături de Darryl Frank și Justin Falvey au fost producători executivi încă de la debutul serialului.

Cele șase titluri se înscriu astfel pe listă alături de anterior anunțatele NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Blue Bloods, God Friended Me, Magnum P.I., FBI, Mom, Young Sheldon, The Neighborhood. Reînnoit cu un nou și ultim sezon 15, este și drama psihologico-procedurală Criminal Minds, care se va finaliza în la sfârșitul acestui an.

CBS mai are de luat o decizie în privința titlurilor Life in Pieces, Man with a Plan, Fam, Murphy Brown, The Code, The Red Line și Instinct.

Din portofoliul celor de la CBS, în România pot fi vizionate pe Film Now – God Friended Me, iar pe AXN sezoanele noi din NCIS-uri, Criminal Minds, SEAL Team, S.W.A.T, Hawaii Five-0 și MacGyver. Young Sheldon este disponibil publicului pe Comedy Central și online pe HBO Go, săptămânal la câteva ore de la difuzarea din US fiind urcat un episod nou.

Surse: 1, 2

One thought on “CBS reînnoiește șase seriale – care sunt în pericol de anulare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s