Fox anulează ‘Lethal Weapon’ după trei sezoane

Iată că în cele din urmă am ajuns și în acest punct – am fost aproape anul trecut când a fost scandalul de pe platourile Fox ce l-a implicat și a condus la concedierea protagonistului Clayne Crawford, însă prinși în mijlocul unei fuziuni cu Disney, reprezentanții postului au decis reînnoirea Lethal Weapon cu noi episoade și introducerea personajului Cole interpretat de Seann William Scott.

În ciuda unor șanse slabe de reînnoire și a constant schimbatelor declarații ale lui Damon Wayans (renunță după 13 episoade din S3 – nu mai renunță și rămâne – acceptă și un sezon 4), scenariștii au finalizat sezonul 3 cu un cliffhanger de zile mari urmând să rămânem cu întrebarea – ce urmează?

Lethal Weapon se alătură astfel anterior anulatelor de către Fox The Gifted, The Passage, Rel și The Cool Kids. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.

Publicul din România a putut urmări încă de la debut serialul săptămnal pe Film Now, în prezent fiind disponibil pe platforma online a postului.


Lethal Weapon: Adaptare TV a celebrelor filme din franciza Lethal Weapon ce i-a avut ca protagonişti pe Mel Gibson şi Danny Glover, noul proiect îl prezintă pe Martin Riggs, poliţist texan şi un fost NAVY Seal, în căutarea unui nou început după moartea soţiei şi copilului său. Ajuns în Los Angeles, Riggs va face echipă în cadrul LAPD cu detectivul Roger Murtaugh, acesta la rândul său proaspăt revenit în secţie după un atac de cord suferit, care acum trebuie să evite cu orice preţ stresul şi situaţiile tensionate.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s