Noi sezoane pentru ‘Grey’s Anatomy’, ‘Station 19’ și ‘How to Get Away with Murder’

Au anulat ei For the People, însă domnia Shondei Rhimes continuă la ABC, reprezentanții postului anunțând reînnoirea cu noi sezoane pentru How to Get Away with Murder, Grey’s Anatomy și a recentului său spin-off, Station 19.

Au stat ei până în ultimul moment, fiecare serialul venind cu proprile mențiuni:

->Grey’s Anatomy își continuă supremația ca cea mai longevivă dramă, cei de la ABC reînnoind-o cu două sezoane, mai exact 16 și 17. Echipa de producție a celor două proiecte înrudite, va continua să fie Krista Vernoff în calitate de showrunner/ producător executiv. De menționat de asemenea că actorii Chris Carmack (aka Dr. Atticus Lincoln), Jake Borelli (aka Levi Schmitt) și Greg Germann (aka Dr. Thomas Koracick) au fost promovați de la recurring la series regular pentru sezonul 16. Decizia vine ca urmare a numirii acestora fan favorites.

Drama medicală nu este doar veterana postului ci și unul dintre cei mai buni performeri în privința ratingurilor înregistrate, cu o audiență loială și o distribuție internațională a proiectului ce aduce înapoi mare parte din investiția studiourilor ABC. Cu o medie de 3.6 milioane telespectatori pe segmentul demografic 18-49 ani, săptămânal, Grey’s ajunge la un total de audiență de 10 milioane.

->Station 19 trece pe statul de plată al Kristei Vernoff, aceasta urmând să fie producător executiv și showrunner pentru spin-offul Greys Anatomy, proiect la a cărui revitalizare a ajutat în 2017. Krista îl va înlocui pe Stacy McKee.

Nu a ajuns pentru moment la aceleași cifre precum serialul părinte însă Station 19 a reușit performanța de a se menține săptămânal la un total de audiență de 7.43 milioane telespectatori.

->un nou sezon a primit și drama juridică condusă de Viola Davis, proiectul ajungând astfel la sezonul 6. Pentru moment nu se cunoaște numărul de epioade comandate, mai ales că în ultimele zile au existat zvonuri că sezonul 6 va fi și cel final, preconizându-se un număr redus de episoade.

Publicul din România poate viziona via DIVA și AXN sezoane din Greys Anatomy și How to Get Away with Murder, cel din urmă, fiind disponibil și online via Netflix.


-Shonda Rhimes & Betsy Beers:
“Everyone at Shondaland is thrilled that our fans’ commitment to TGIT continues. We are so proud of Krista and Pete (Nowalk) and the work they do. Making the choice to have Krista oversee Station 19 was easy — the creativity she brings to the Grey’s Anatomy universe continues a tradition of storytelling we hold dear.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s