CBS anulează comediile ‘Happy Together’, ‘Life în Pieces’ și ‘Fam’

Nu a durat mult până când cei de la CBS să ia și ultima decizie, reprezentanții postului anunțând anularea comediilor Life in Pieces, Happy Together, Fam și a revenirii Murphy Brown, revival gândit în primă instanță ca o serie eveniment.

Fără prea multe motivații, anularea a fost decisă în urma ratingurilor înregistrate, nici una dintre comedii nereușind să depășească media de 5.5 milioane telespectatori, cifre mult prea mici pentru cei de la CBS.

Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Fam: Noul proiect de comedie prezintă povestea lui Clem, o femeie a cărei viziune pentru viața perfectă alături de logodnicul său și minunatii lui părinți este dată complet peste cap în momentul în care sora sa vitregă, o adolescentă rebelă în vârstă de 16 ani, vine să locuiască la ei. Între familia pe care o are și cea pe care și-a ales-o, Clem realizează că această combinație între cele două, poate fi familia fericită pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Life in Pieces: O nouă comedie ce prezinta povestea unei familii extinse prin perspectiva diferită a membrilor săi. În timp ce mezinul, Greg şi soţia sa, Jen fac faţă noilor provocări venite o dată cu naşterea primului copil, Matt îşi găseşte jumătate, pe Colleen, iar sora cea mare Heather încearcă să accepte ideea plecării fiului cel mare la facultate şi realitatea faptului că treptat casa va rămâne goală, părinţii lor, Joan şi John le sunt alături făcând tot ce este posibil pentru a-i ajuta, atâta timp cât aceştia sunt de acord cu deciziile şi sfaturile lor.

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s