Reînnoire dulce-amăruie pentru ‘Blindspot’

Blindspot strikes again! Și când credeai că e la pământ și nu mai vede reînnoire, cei de la NBC scot un ultim as din mânecă și anunță reînnoirea Blindspot cu un nou și ultim sezon, 5. Decizia este una oarecum surprinzătoare dacă luăm în calcul că serialul a fost scos în prezent din grila postului, cele trei episoade rămase din sezonul curent urmând a fi difuzate începând cu 24 mai. Nici ratingurile nu sunt chiar cele mai bune, mutarea constantă în grilă văzându-se în scăderea audienței, S4 stabilindu-se la o medie de aprox. 4.9 milioane telespectatori. Pentru moment nu există informații concrete însă există zvonuri că sezonul 5 va fi unul cu o comandă redusă de episoade, maxim 13, dacă nu chiar mai puține.

Un titlu hit în momentul lansării, Blindspot a reușit să primească două nominalizări la premiile Emmy, 2017 și 2018 în cadrul categoriei Outstanding Stunt Coordination. În prezent, cei de la NBC lucrează cu Netflix în vederea distribuției internaționale integrale a titlului. Pentru moment, publicul din România poate viziona primele două sezoane online, pe platforma HBO Go (ro. Amnezia).

Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Blindspot: Acţiunea începe odată cu găsirea unei femei lipsită de orice amintire, dezbrăcată în Times Square și având corpul acoperit de tatuaje. Descoperirea atrage atenția agenților FBI care vor urma drumul descris de tatuaje, acestea dezvăluind o conspirație de crime şi alte atrocităţi. Urmând acest drum, fiecare indiciu îi duce mai aproape de aflarea identității lui Jane Doe.

Surse: 12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s