Seriale 2019/20: Fox merge mai departe cu 11 titluri noi – drame, comedii și animații (Updated)

UPDATE #2: Articol actualizat cu materiale promoționale. Pentru clipurile video publicate de cele cinci televiziuni broadcast, aici.

UPDATE #1: Cei de la Fox au anunțat un nou proiect, dramă procedurală, 9-1-1: Lone Star, spin-off 9-1-1. Noul titlu îl va avea protagonist pe Rob Lowe. Anterior, aceștia au mai comandat Filthy Rich, ducând numărul proiectelor alese pentru sezonul 2019/20 la 11. Detalii, aici.

După The CW la rând a venit Fox care, după ce a anulat seara trecută majoritatea titlurilor rămase în grilă, a anunțat opt titluri noi cu care vor continua în sezonul 2019/20. Printre cele nouă se numără cinci drame/ procedurale, trei animații și o comedie. În stand-by și cel mai probabil urmând să primească o comandă cel târziu luni, a rămas drama Filthy Rich ce o are protagonistă pe Kim Catrall. Proiectul Lovestruck, initial unul dintre favorite, nu a fost ales, cei de la 20th Century Fox TV urmând să îi găsească o nouă casă după modelul de anul trecut cu Mixtape, achiziționat ulterior de Netflix. Informații complete despre toate proiectele înainte de Fox, aici.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABCCBS – Fox – NBC – The CW


Seriale 2019-20_9-1-1 Lone Star

9-1-1: LONE STAR (d)

Universul 9-1-1 se extinde din Los Angeles în Texas, 9-1-1: Lone Star, asemeni titlului părinte, spunând povestea unui polițist sofisticat din New York care se mută împreună cu fiul său în Austin, încercarea unui echilibru între viața din teren și cea personală continuând să fie una din temele principale.

Echipa de producție: Ryan Murphy (creator/ EP), Brad Falchuk (creator/ EP), Tim Minear (creator/ EP), Rob Lowe (co-EP)
Distribuție: Rob Lowe


Deputy_Fox_S1_B

DEPUTY (d)

Ajutorul de șerif Bill Hollister este un polițist pasionat de ceea ce face, a cincea generație în forțele de ordine însă destul de confortabil în funcția pe care o deține, fără bătăile de cap date reguli și politică. Dar atunci când șeful său moare, Bill ajunge șerif în activitate cu nu mai puțin de 10.000 de adjuncți subalterni în teritoriu.

 • Stephen Dorff aka Bill Hollister: un polițist pasionat de ceea ce face și destul de confortabil în funcția pe care o deține care, după moartea șefului său ajunge șerif în activitate cu nu mai puțin de 10.000 de adjuncți subalterni în teritoriu.
 • Mark Moses aka Jerry London: birocratul virtuos și un politician oportunist dornic să îl scoată pe Hollister din Poliție.
 • Bex Taylor-Klaus aka Ajutorul de șerif Breanna Bishop: sarcastică din fire și o adevărată badass, Breanna conduce echipa de securitate a noului șerif.
 • Siena Goines aka Ajutorul de șerif Rachel Delgade: pragmatică, meticuloasă și workaholică, Rachel este genul care vede imaginea de ansamblu, aducând în prim-plan elemente pe care unii le pot trece cu vederea.
 • Shane Paul McGhie aka Ajutorul de șerif Joseph Blair: fiul fostului partener al lui Hollister, acesta urmează calea tatălui său.
 • Yara Martinez aka Dr. Paula Reyes: soția lui Bill Hollister, medic chirurg,, Paula este o femeie pe cât de puternică, pe atât de sensibilă care, alături de soțul său sunt imaginea și definiția cuplului perfect.
 • Brian Van Holt aka Ajutorul de șerif Cade Walker: un bărbat puternic și totuși cu un simț al umorului bine definit, Cade este fost pușcaș marin cu misiuni în Afganistan și abstinent de opt ani după ce a căzut în patima alcoolului. În prezent, Cade este membru în MAJORS – mai exact, echipa Delta Force a LASD.

Echipă de producție: Will Beall (scenarist/ EP), David Ayer (regizor/ EP), Chris Long (EP), Cedar Park (producător), Barry Schindel (EP)


Filthy Rich_FOX_S1_B

FILTHY RICH (d)

Dramedie gotică cu influențe sudiste ce urmărește povestea lui Margaret și Ginger, două femei puternice și hotărâte să facă tot ce le stă în puteri pentru a-i proteja pe cei iubiți. În momentul în care înstăritul CEO-ul al celui mai mare trust creștin de televiziune moare într-un accident aviatic, familia rămâne consternată să afle că acesta a avut trei copii ilegitimi ale căror nume se găsesc acum în testament. Ca orice văduvă aflată în posesia moștenirii, aceasta face primul pas încercând să îi plătească pentru a renunța la avere, însă noii moștenitori nu numai că nu îi acceptă oferta, ba chiar sunt decisi a rămâne în oraș și a deveni parte din familie. Serialul are la bază seria omonimă din Noua Zeelandă.

 • Kim Cattrall aka Margaret Monroe: protagonista unei emisiuni TV lifestyle de succes și președinta Sunshine Network, o televiziune conservatoare pe care o conduce împreună cu soțul său.
 • Gerald McRaney aka Eugene Monroe: fermecător, carismatic și respectos, Eugene este întruchiparea șarmului sudist. Alături de soția sa Margaret, cei doi au clădit un imperiu religios axat pe valorile creștine conservatoire, imperiu pe care îl conduc împreună.
 • Steve Harris aka Franklin Lee: avocatul familiei Monroe și unul dintre angajații trustului Sunshine Network.
 • Melia Kreiling aka Ginger Sweet: atractivă și neînfricată, cu un fler de inegalat când vine vorba de afaceri, Ginger a reușit să își facă un viitor al ei, depășind condiția mizeră în care a crescut în Vegas.
 • David Denman aka Reverendul Paul Luke Thomas: prea-iubitul, popularul și ambițiosul pastor al trustului Sunshine Network.
 • Olivia Macklin aka Becky Monroe: soția arogantă a lui Eric.
 • Aubrey Dollar aka Rose Monroe: fiica sarcastică dar totuși inimoasă a cuplului Monroe, Rose încearcă să își facă pe cont propriu un renume în lumea modei, dincolo de faima familiei sale.
 • Benjamin Levy Aguilar aka Antonio Rivera: un boxer tatuat și tată singur, Antonio începe să se întrebe dacă traiul din New Orleans alături de noua sa familie este cel mai sănătos mediu pentru a-și crește copilul.
 • Corey Cott aka Eric Monroe: fiul cuplului Monroe, Eric este căsătorit și are doi copii. Spre deosebire de sora sa, el  a rămas în afacerea familiei, fiind vicepreșdintele senior al departamentului de Operațiuni din cadrul trustului Sunshine Network.
 • Mark L. Young aka Jason Conley: un tânăr loial și atrăgător care are o afacere cu marijuana la o fermă din Colorado.

Echipă de producție: Tate Taylor (scenarist/EP), John Norris (EP), Brian Grazer (EP), Francie Calfo (EP)


Next_Fox_S1_B

neXt (d)

Paul LeBlanc, un fost CEO tech din Silicon Valley, inteligent și paranoic, face echipă cu un agent Homeland al diviziei cyber, scopul lor fiind stoparea primei crize cauzate de intețigența artificială – iminența pericolului reprezentat de o formă de AI ce are abilitatea de a crește și a se upgrada singură. Ce este mai periculos este că LeBlanc cunoaște potențialul acestei arme, fiind un fost proiect de-al său. Proiectul urmărește felul în care tehnologia ne-a invadat viețile, transformânu-ne uneori fără să ne dăm seama, având în centru un villain așa cum nu am mai avut până acum, ale cărui principale arme împotriva noastră suntem chiar noi.

 • John Slattery aka Paul LeBlanc: un bărbat extrem de inteligent pe care cei din jur îl consideră a fi sociopat – în fapt, este doar antisocial, narcisist și foarte bogat.
 • Fernanda Andrade aka Shea Salazar: agent special Homeland Security în divizia Cybersecurity.
 • Elizabeth Cappuccion aka Abby: înstrăinată de tatăl său, Abby a găsit calea de a trăi departe de influența părintelui său în viața sa.
 • Jason Butler Harner aka Ted LeBlanc: fratele mai mic al lui Paul, Ted este director executiv la o firmă tech.
 • Michael Mosley aka CM: sudist, CM este un fost hacker cu un IQ de geniu care în prezent lucrează în cadrul diviziei CyberCrime a FBI.
 • Eve Harlow aka Gina: definiția curentă a ceea ce numim în plan social snowflake, Gina este o fire ușor de jignit prin faptul că definindu-se ca woke la tot ceea ce se întâmplă în jurul său, granița dintre bine și rău este destul de blurată și în continuă schimbare. Inteligentă și de neegalat în domeniul său, ea lucrează alături de CM în divizia FBI de CyberCrime.
 • Aaron Moten aka BenGerardo Celasco aka Ty SalazarEvan Whitten aka Owen Salazar

Echipă de producțe: Manny Coto (scenarist/EP), John Requa (regizor/EP), Glenn Ficarra (regizor/EP), Charlie Gogolak (EP)


Outmatched_Fox_S1_B

OUTMATCHED (c)

O familie de clasă mijlocie din South Jersey încearcă să își crească așa cum trebuie cei patru copiii, trei dintre aceștia fiind genii recunoscute.

 • Maggie Lawson aka Cay: fără îndoială cea care ia deciziile în familie, Cay este o simplă fată din Jersey care pe cât de puternică poate fi câteodată, pe atât de banală poate fi alteori. Intuitivă și perspicace, două dintre atributele solicitate în branșa sa de activitate într-unul din cazinourile din Atlantic City.
 • Jason Biggs aka Mike: soțul lui Cay, Mike este o fire amabilă, entuziastă, amuzantă și nu cea mai inteligentă persoană.
 • Tisha Campbell-Martin aka Rita: mamă a trei copii, Rita este prietena și colega de serviciu a lui Cay.
 • Connor Kalopsis aka BrianAshley Boettcher aka Nicole | Jack Stanton aka Marc | Oakley Bull aka Leila

Echipă de producție: Lon Zimmet (scenarist/EP), Jonathan Judge (regizor/ EP)


Prodigal Son_Fox_S1_B

PRODIGAL SON (d)

Malcolm Bright are un dar special – el știe cum gândește un criminal și cum funcționează mintea acestora. De ce? Tatăl său este unul dintre cei mai răi și mai cunoscuți criminali în serie, supranumit The Surgeon/ Chirurgul. Crima devenind afacerea de familie, Bright este considerat unul dintre cei mai buni profileri și psihologi criminaliști, în prezent punându-și abilitățile nonconformiste în slujba Poliției din New York, ajutând detectivii să oprească pe unii dintre cei mai răi criminali. Nimeni nu are viața perfectă iar în cazul lui Malcolm acest aspect nu se rezumă doar la copilăria sa – are o mamă manipulatoare, o soră enervant de banală, un tată care încă încearcă să creeze o legătură părintească cu el iar asta nu e totul, nevrozele sale crescând constant.

 • Tom Payne aka Malcolm Bright: protagonistului seriei care, în ciuda faptului că a crescut înconjurat de crime, a reușit să își facă un renume în domeniul psihologiei criminalistice ca fiind unul dintre cei mai buni profileri. Cunoștințele îi sunt ajutate de ceea ce poate fi numit darul său special dar care vine la pachet cu o serie de nevroze. Inteligent și totuși cu trecut complicat, Malcolm are un simț al umorului aparte și spre surprinderea multora, poate empatiza destul de bine cu cei din jurul său.
 • Michael Sheen aka Martin Whitly: inteligent, înstărit, carismatic și totuși aparențele nu sunt totul – Martin se întâmplă să fie de asemenea un sociopat acuzat de uciderea a peste 20 de persoane. Înainte de toate acestea, Martin a fost un bărbat devotat familiei sale și un chirurg renumit cu o listă elitistă de client.
 • Bellamy Young aka Jessica Whitly: doamnă elegantă din elita newyorkeză ce folosește sarcasmul pe post de armă și a doua sa natură, scandalul soțului a dus la căderea sa în disgrația înaltei societăți din Upper East Side însă chiar și așa, Jessica refuză să se ascundă de adevărul celor întâmplate și își dorește ca și fiul său să îi urmeze exemplul.
 • Halston Sage aka Ainsley Whitly: jurnalistă TV de succes, emotivă, amuzantă și mult mai normală decât fratele său, în ciuda diferențelor și a faptului că Malcolm o consideră banală, cei doi au o relație bună.
 • Lou Diamond Phillips aka Gil Arroyo: recent rămas văduv. Gil este un detectiv NYPD cu experiență, de modă veche și din garda veche a Poliției care îl aduce pe Bright să îi ajute să prindă un criminal imitator. Încrezător în abilitățile lui Malcolm, între cei doi se poate observa o relație părintească tată-fiu.
 • Keiko Agena aka Edrisa Tanaka: legistul care colaborează cu echipa de detectivi din cadrul NYPD, Edrisa este pasionată de ceea ce face și putem spune chiar fascinată de Bright și abilitățile sale.
 • Aurora Perrineau aka Dani Powell: încăpățânată, curajoasă și cu experiență, Dani este o fostă dependentă, actualmente detectiv NYPD în echipa condusă de Gil. Născută și crescută în Bronx, la început este reticentă în ceea ce privește prezența lui Bright însă încet-încet este câștigată de șarmul și de abilitățile acestuia, dezvoltând o oarecare afecțiune pentru el.
 • Frank Harts aka JT Tarmel: detectiv NYPD în echipa condusă de Gil, JT este confuz în ceea ce îl privește pe Bright și excentritățile acestuia, întrebându-se uneori dacă nu este și el un psihopat asemeni tatălui său. Nici copilăria sa nu a fost una ușoară, prietenii și cunoscuții alături de care a crescut fiind mai degrabă viitori infractori decât polțiști.

Echipa de producție:  Chris Fedak (scenarist/ EP), Sam Sklaver (scenarist/ EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP), Lee Toland Krieger (regizor)


Not Just Me_Fox_S1_B

NOT JUST ME (d)

Unic copil la părinți, viața Juliei Beckley ia o turnură diferită în momentul în care se face cunoscut faptul că tatăl său, un pionier în domeniul fertilității a cărui muncă a fost recunoscută și recompensată cu un premiu Nobel, și-a folosit propria spermă pentru a crea nenumărați copii de-a lungul carierei. Pusă în fața unei realități crude, Julia își descoperă două dintre surori Edie și Roxy – fosta sa bună prietenă și o atletă olimpică. În ciuda celor întâmplate, cele trei sunt totuși parte a unei familii netradiționale, învățând că este nevoie să se sprjine și să accepte că nu sunt singure în această criză identitară în care se regăsesc. Proiectul are la bază formatul australian Sisters.

 • Timothy Hutton aka Dr. Leon Bechley: șarmant și extrem de inteligent, doctorul Leon Bechley este un distins specialist în cercetarea fertilității umane.
 • Emily Osment aka Roxy Doyle: impulsivă, iresponsabilă și uneori chiar fără filtru în ceea ce spune, Roxy este o fostă gimnastă olimpică, actualmente Sports Legend of Yestyear.
 • Megalyn Echikunwoke aka Edie Palmer: avocată de succes specializată în dreptul penal, Edie este parteneră atât în viața personală cât și în cea profesională cu soțul său. În ciuda dorinței de stabilitate, mariajul său nu este tocmai ceea ce își dorește sau credea că o face.
 • Brittany Snow aka Julia Bechley: crescută ca unic copil, viața Juliei ia o întorsătură ciudată când află despre fața necunoscută a succesului carierei tatălui său și despre frații și surorile pe care descoperă că îi are. În ciuda greutăților apărute, pornește pe calea redescoperirii de sine alături de cei cu care își împarte o parte din ADN.
 • Mustafa Elzein aka Dr. Isaac AbadiMo McRae aka Tim MooreVictoria Cartagena aka Amanda

Echipă de producție: Annie Weisman (scenarist/ EP), Jason Katims (EP), Jeni Mulein (EP), Imogen Banks (EP), Sharon Levy (EP), Leslye Headland (regizor/ EP)


Beverly Hills 90210 TKTK

BH90210 (d)

Cu drumurile separate în urmă cu 19 ani, la sugestia unuia din grup, Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian și Tori, se reunesc pentru mult așteptatul reboot Beverly Hills, 90210. Revenirea și încercarea de a relua lucrurile de unde au rămas poate duce către adevărate drame, cu mult mai interesante decât însuși proiectul în sine. Ce se poate întâmpla atunci când primele iubiri, foste romanțe, prietenii și rivalități sunt puse laolaltă în ideea în care actorii sunt deciși să continue povestea personajelor ce i-a făcut celebri?

Echipa de producție: Mike Chessler (scenarist/ EP), Chris Alberghini (scenarist/ EP), Jason Priestley (EP), Jennie Garth (EP), Ian Ziering (EP), Gabrielle Carteris (EP), Brian Austin Green (EP), Tori Spelling (EP)


BLESS THE HARTS (a)

Animație ce are protagoniști un grup de sudiști lefteri care încă se chinuie pentru îndeplinirea visului american al bunăstării. Ceea ce încă nu au realizat este că sunt deja prosperi – în prieteni, familie și bună dispoziție.

Echipă de producție: Emily Spivey (scenarist/EP), Phil Lord (EP), Christopher Miller (EP), Seth Cohen (EP), Kristen Wiig (EP)
Distribuție (voce): Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian Bell, Ike Barinholtz
Comandă: 13 episoade


DUNCANVILLE (a)

Animație ce urmărește povestea lui Duncan, un băiat obișnuit de 15 ani, alături de familia și prietenii săi. Ceea ce încearcă din răsputeri Annie, este să îl împiedice pe fiul său să își ruineze viața încă de pea cum.

Echipă de producție: Mike Scully (scenarist/EP), Julie Scully (scenarist/EP), Amy Poehler (EP).
Distribuție (voce): Amy Poehler, Rashida Jones, Wiz Khalifa
Comandă: 13 episoade


THE GREAT NORTH (a)

Animație ce urmărește aventurile native din Alaska ale familiei Tobin și încercările lui Beef, tată singur, care dorește să își țină copii ciudați aproape, mai ales că Judy, spirit artistic și visitor s-a depărtat de familie, dând barca de pescuit pe viața glamour oferită de mall-ul local.

Echipă de producție: Wendy Molyneux (scenarist/ EP), Lizzie Molyneux (scenarist/ EP), Minty Lewis (scenarist/ EP)
Distribuție (voce):Nick Offerman, Jenny Slate, Megan Mullally, Paul Rust, Aparna Nancherla, Will Forte, Dulcé Sloan


Surse: 1234

15 thoughts on “Seriale 2019/20: Fox merge mai departe cu 11 titluri noi – drame, comedii și animații (Updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s