Seriale 2019/20: The CW merge mai departe cu ‘Batwoman’, ‘Katy Keene’ și ‘Nancy Drew’

The CW și-a anunțat prematur anulările și reînnoirile (1, 2) astfel că în timp ce restul televiziunilor au bombardat presa cu anunțurile titlurilor cu care vor continua, Mark Pedowitz & Co. s-au putut concentra asupra noilor proiecte.

Unele au fost considerate pariuri sigure, alte opțiuni au venit ca o surpriză însă acum avem și comunicatul oficial – The CW va continua în sezonul 2019/20 cu Batwoman, Nancy Drew și Katy Keene, spin-off Riverdale. Din păcate pentru fanii care aveau alte așteptări, postul a renunțat la Jane the Novela, spin-offul Jane the Virgin, a comandat re-pilotarea/ re-scrierea proiectului The Lost Boys și a pus în stand-by Glamorous (decizie așteptată pe 16 mai). Până vom avea mai multe informații despre ele, iată ce știm la acest moment despre titlurile noi, cele care vor intra de la toamnă în grila de programe a The CW alături de Arrow, Supernatural, Charmed & Co..

De menționat de altfel că anunțul alegerii proiectului Nancy Drew a fost însoțit la scurt timp de vestea redistribuirii lui Scott Wolf, actorul înlocuindu-l pe Freddie Prinze Jr. în rolul lui Carson Drew.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Batwoman_CW_S1_B

BATWOMAN

Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

 • Ruby Rose aka Kate Kane/ Batwoman: obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham.
 • Rachel Skarsten aka Alice: varianta de Joker a lui Batwoman, Alice este lidera grupului Wonderland Gang. Cu treceri rapide de la șarm și încântare la un comportament maniac și imprevizibil, Alice are ca obiectiv distrugerea securității din Gotham City și instaurarea panicii în rândul cetățenilor, năruindu-le sentimentul de siguranță personală pentru ei și pentru cei apropiați.
 • Dougray Scott aka Jacob Kane: fost colonel în armata US, Jacob Kane este la conducerea firmei private de securitate The Crows, făcându-și ca obiectiv să protejeze orașul mai bine decât a făcut-o vreodată Cavalerul Negru. Este de la sine înțeles că nu este de acord cu justițiarii din umbră care joacă după propriile reguli, astfel că nu va dura mult până se va lovi de noul protector al Gotham, Batwoman (care se întâmplă să fie și fiica sa).
 • Elizabeth Anweis aka Catherine Hamilton-Kane: mama vitregă a lui Kate, o femeie de afaceri care a construit un imperiu financiar, în prezent fiind unul dintre principalii contractori ai Departamentului de Apărare al US. Contractele și miliarde dobândite o poziționează ca pe unul dintre cei mai importanți rezidenți ai orașului Gotham însă, pentru ca afacerile sale să continue și să prospere trebuie rezolvat un singur impediment – să dispară Batwoman.
 • Maegan Tandy aka Sophie Moore: absolventă a academiei militare, muncitoare și dedicată în ceea ce face, Sophie a avansat rapid în grad, ajungând un agent de securitate de top și unul dintre cei mai pătimași protectori ai Gothamului. În ciuda aspectului dur tipic militaresc, Sophie are și o parte emoțională, reactivată în momentul revenirii lui Kate în oraș.
 • Camrus Johnson aka Luke Fox: fan declarat al Cavalerului Negru și fiul lui Lucius Fox, directorul R&D din cadrul companiei lui Bruce Wayne, Luke luptă din răsputeri pentru a ține pe linia de plutire Wayne Tower în absența șefului său. În ciuda faptului că se consideră protectorul a tot ce reprezintă Batman și simbolurile acestuia, Luke recunoaște că orașul are nevoie de un nou erou.
 • Nicole Kang aka Mary Hamilton: pasionată de ceea ce face și un influencer în devenire, Mary este sora vitregă a lui Kate și o fire aparent total opusă acesteia. Uneori fără limite ori rațiune din cauza entuziasmului său, Mary compensează prin ajutorul și sprijinul acordat comunităților sărace de la periferia orașului, dovedind că are mult mai multe lucruri în comun cu sora sa decât ar fi crezut inițial.

Echipa de producție: Caroline Dries (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), David Nutter (EP), Sarah Schechter (EP), Geoff Johns (EP), Marcos Siega (regizor


Katy Keene_CW_S1_B (0)

KATY KEENE

Cu acțiunea plasată în etern tânărul și treazul New York, proiectul urmărește povestea personajului omonim, Katy Keene din momentul în care o întâlnește pe Josie McCoy, proaspăt ajunsă din Riverdale în The Big Apple în căutarea succesului. Anturajul celor două este completat de spirite înrudite, artiști în căutarea unei șanse, mai exact de misterioasa ‘It Girl’ Pepper Smith și Jorge Lopez venit la pachet cu alter ego-ul său teatral, Ginger, ‘the drag queen’. Drumul spre succes este unul anevoios, însă cei patru nu se vor da înapoi de la nimic în realizarea visului de a-și vedea numele în lumina reflectoarelor.

 • Lucy Hale aka Katy Keene: îndrăzneață și independentă, Katy este o tânără de 20 și ceva de ani care aspiră să își facă un renume în domeniul modei newyorkeze, îmbinând jobul de asistent de cumpărături din unul dintre cele mai prestigioase magazine, cu prieteniile, relațiile și dorința de succes.
 • Ashleigh Murray aka Josie McCoy: Lăsând în spate Riverdale, în prezent în vârstă de 20 și ceva de ani, Josie decide că a venit momentul să își urmeze visul de a deveni o cântăreață faimoasă asemeni Dianei Ross, mutându-se în mărețul New York. Ajunsă aici și încercând să ia cele mai bune decizii privind viitorul său, tânăra leagă noi prietenii și noi romanțe, până în ziua în care va deveni starul ce i-a fost menit a deveni.
 • Jonny Beauchamp aka Jorge/ Ginger Lopez: În timpul zilei lucrând la magazinul familiei, seara, alter ego-ul lui Jorge, Ginger prinde viață, fiind barman la un club din New York la care din când în când  cântă. Încă de mic, Jorge și-a dorit să ajungă pe Broadway, iar acum este convins să își ducă cariera la un cu totul alt nivel.
 • Julia Chan aka Pepper Smith: este the it girl, epicentrul tuturor lucrurilor trendy și în vogă. Dincolo de beneficiile și stilul de viață oferit de statutul de fata it a New Yorkului, Pepper ăși dorește să își deschidă propria Andy Warhol Factory. Dincolo de strălucirea vieții afișată, nimeni nu știe cu adevărat de unde își obține Pepper banii, ori dacă măcar îi are cu adevărat.
 • Camille Hyde aka Alexandra Cabot: o tânără puternică și influentă din elita newyorkeză, Alexandra este vicepreședinte la compania tatălui său. Pe cât de respectată pe atât de temută, această este într-o rivalitate continuă cu fratele său care are o altă viziune de viitor pentru casa de discuri deținută.
 • Lucien Laviscount aka Alexander Cabot: CEO-ul companiei înființate de tatăl său, Alexander are o viziune diferită pentru casa de discuri condusă, o viziune ce îl atrage către Josie și stilul acesteia. Total în contradicție cu familia și averea deținută, Alexander se simte mai confortabil și preferă să meargă cu metroul, să asculte vinyl-uri și să fie DJ de weekend într-un club.
 • Zane Holtz aka Ko Kelly: un boxer mediocru cu două țeluri în viață – să lupte în campionat pe Madison Square Garden și să se căsătorească cu iubita sa Katy Keene. Născut și crescut în Queens, Ko este un tânăr umil, protectiv și realist care până la marea finală de campionat, își câștigă pâinea ca antrenor personal și bouncer pe la diferite cluburi și baruri newyorkeze.
 • Katherine LaNasa aka Gloria Grandbilt: asistentă de cumpărături în cadrul departamentului de lux al magazinului Lacy’s, Gloria este o legendă în domeniu – întotdeauna întruchiparea perfecțiunii vestimentare până la cel mai mic detaliu, ea aplică același rigori și fetelor din subordinea sa, puține fiind cele care se pot ridica la așteptările și standardele impuse.

Echipa de producție: Robert Aguirre-Sacasa (scenarist/EP), Michael Grassi (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP), Jon Goldwater (EP), Maggie Kiley (regizor)


Nancy Drew_CW_S1_B

NANCY DREW

În vârstă de 18 ani, cu acțiunea plasată în vara de după absolvirea liceului, Nancy Drew a crezut că viața își va urma cursul stabilit și va pleca asemeni colegilor săi la facultate însă, o tragedie în familie o reține în orașul natal pentru încă un an. Din păcate lucrurile nu iau sfârșit aici, Nancy regăsindu-se în mijlocul unei investigații de crimă, iar încercarea de a da de cap celor petrecute nu face decât să ducă la descoperirea unor secrete cu mult mai profunde și mai grave decât a crezut inițial.

 • Kennedy McMann aka Nancy Drew
 • Scott Wolf aka Carson Drew: avocat de profesie, Carson s-a întstrăinat de fiica sa după moartea soției, iar noile încercări de a se apropia de aceasta devin din ce în ce mai stângaci după ce cercetările lui Nancy descoperă secrete înspăimântătoare din trecutul tatălui său.
 • Tunji Kasim aka Ned “Nick” Nickerson: prima iubire a lui Nancy, și un atlet desăvârșit în liceu, Nick ar trebui să fie în prezent student cu o bursă integrală – în schimb, este mecanic auto, fără vreun plan de studii. Lucrurile se schimbă în momentul în care alături de Nancy, Nick ajunge suspect într-o crimă iar eluciderea acesteia conduce către descoperirea unor secrete din propriul trecut. Dacă este doar o victimă a împrejurărilor sau vinovatul în cauză, rămâne de văzut.
 • Leah Lewis aka George: tatuată și puțin înspăimântătoare, George este o tânără crescută în partea rău famată a orașului care s-a simțit nedreptățită de Nancy în liceu – drumurile celor două fete se întâlnesc din nou în momentul în care devin suspecte într-o crimă iar pentru găsirea vinovatului este nevoie de o alianță care, de ce nu, poate fi începutul unei frumoase prietenii.
 • Maddison Jaizani aka Bess: o tânără rafinată și înstărită care a preferat să se țină la distanță de Nancy până în momentul în care ajunge și ea suspectă într-o crimă. Pentru reabilitarea renumelui și reputației, Bess face echipă cu Drew, apropierea de aceasta fiindu-i propice pentru a-și menține ascunse propriile secrete.
 • Alex Saxon aka Ace: un spălător de vase cu o privire de ansamblu profundă, Ace este un tânăr atrăgător și carismatic ale cărui idei o ajută pe Nancy să vadă și dincolo de aparențe, indiferent cât de reale par acestea.
 • Alvina August aka Karen Hunt: o polițistă detectiv ambițioasă, bună prietenă cu mama lui Nancy, motiv pentru care se vede mai mult sau mai puțin nevoită să o scoată pe Drew din tot felul de situații complicate în care tânăra ajunge din cauza propriilor sale cercetări.
 • Pamela Sue Martin aka Harriet Grosset: clarvăzătoare într-un mic oraș, Grosset își oferă ajutorul lui Nancy în investigația întreprinsă, ajutor care ajunge să dea roade neașteptate. Actrița a interpretat-o pe Nancy Drew în titlul omonim de succes al celor de la ABC din 1977/79, iar numele personajului curent este considerat un omagiu adus autoarei Harriet Adams, Grosset & Dunlap fiind numele editurii la care au apărut primele volume din serie.

Echipa de producție: Noga Landau (scenarist/EP), Josh Schwartz (scenarist/EP), Stephanie Savage (scenarist/EP), Lis Rowinski (co-EP), Melinda Hsu Taylor (EP), Larry Teng (regizor/ co-EP)


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

14 thoughts on “Seriale 2019/20: The CW merge mai departe cu ‘Batwoman’, ‘Katy Keene’ și ‘Nancy Drew’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s