Seriale 2019/20: cele șase seriale cu care ABC merge mai departe

Am luat la rând The CW, Fox și NBC, iar acum ne uităm la alegerile celor de la ABC. Reprezentanții postului au decis asupra a cinci titluri din portofoliul propriu, cel de-al șaselea fiind o preluare de la cei de la NBC – drama Emergence. Dintre cele două revival-uri procedurale, s-a renunțat la New York Undercover (urmează să îi fie găsită o nouă casă), în timp ce NYPD Blue și Heart of Life vor intra din nou în lucru, cu un un scenariu și posibil o nouă distribuție – este așteptată o decizie privind alegerea lor cu premieră pentru midseason. La începutul sezonului cei de la ABC au înaintat 17 proiecte din care în prezent au ales cinci, cu două rămase în stand-by – la restul 10 s-a renunțat definitiv.

Materialul de fața va fi actualizat cu descrierea personajelor.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABCCBS – Fox – NBC – The CW


Emergence_ABC_S1_B

EMERGENCE (d)

Thriller ce are protagonistă un șerif ce adoptă un copil pe care îl găsește la locul unui accident misterios și care nu își poate aminti ceea ce i s-a întâmplat. Investigarea faptelor o plasează în mijlocul unei conspirații de amploare, identitatea copilului fiind punctul 0 a tuturor celor întâmplate.

Echipa de producție: Michele Fazekas (scenarist/EP), Tara Butters (scenarist/EP), Paul McGuigan (regizor/EP), Robert Atwood (producător)
Distribuție: Allison Tolman, Alexa Swinton, Owain Yeoman, Ashley Aufderheide, Robert Bailey Jr., Zabryna Guevara, Donald Faison, Clancy Brown

 


Fore Life_ABC_S1_B

FOR LIFE (d)

Dramă legală despre un deținut ce devine avocat, luând cazuri ale altor prizonieri în timp ce încearcă să își demonstreze nevinovăția în cazul de omucidere ce l-a trimis după gratii. Dorința de libertate este una aprigă, acesta încercând să își recupereze viața și familia iubită, astfel că ajunge să facă echipă cu o femeie gardian cu viziuni progresiste, totul ducând la ecranizarea unei povești ce prezintă provocările și nedreptățile sistemului legal american. Proiectul este inspirat din povestea luiIsaac Wright, Jr..

Echipa de producție: Hank Steinberg (scenarist/EP), Curtis “50 Cent” Jackson (EP), Isaac Wright Jr. (EP), Doug Robinson (EP), Alison Greenspan (EP), George Tillman Jr. (regizor/EP)
Distribuție: Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant, Glenn Fleshler, Dorian Missick and Tyla Harris star along with Mary Stuart Masterson, Boris McGiver

 


Mixed-ish_ABC_S1_B

MIXED-ISH (c)

De-a lungul celor cinci sezoane difuzate, am făcut cunoștință cu familia lui Bow, stilul de viață al acestora, dilemele și problemele cu care a crescut precum și diferențele vizibile între ea și frații săi. Mixed-ish prezintă asemeni ‘black-ish povestea copilăriei și adolescenței lui Rainbow, crescută într-o familie mixtă din America anilor ‘80, evidențiind dilemele iscate în parcursul de a rămâne fidel propriei identități ori tentația de a te schimba pentru a fi pe placul celor din jur. Pentru a fi mai bine pentru familie, părinții lui Bow, Paul și Alicia decid să se mute din comunitatea hippie în suburbii, stilul și firea libertină creându-le și lor propriile dificultăți – în timp ce părinții încearcă să facă față noilor provocări aduse de viața din noul cartier, Rainbow și frații săi au parte de propria luptă în școlile americane publice care nu îi percepe ca fiind de culoare dar nici albi, familia Johnson încercând astfel să își găsească identitatea și vocea într-o lume care nu s-a decis unde să îi încadreze.

Echipa de producție: Keny Barris (scenarist/EP), Peter Saji (scenarist/ EP), Tracee Ellis Ross (EP), Randall Winston (EP), Laurence Fishburne (EP), Helen Sugland (EP), Anthony Anderson (EP)
Distribuție: Arica Himmel (Bow), Tika Sumpter (Alicia), Gary Cole (Harrison, tatal lui Paul), Christina Anthony (Denise), Mykal-Michelle Harris (Santamonica), Ethan Childress (Johan)

 


Stumptown_ABC_S1_B

STUMPTWON (d)

Inspirat din romanul grafic omonim al celor de la Oni Press, Dex Parios este veteran de armată, o femeie puternică și cu fler care lucrează în prezent ca investigator privat în Portland, Oregon. Cu o poveste personală complicată și pe principiul că este singura persoană pe care se poate baza cu adevărat, Dex rezolvă problemele altora neuitând totuși nici de ale ei.

Echipa de producție: Jason Richman (scenarist/EP), Ruben Fleischer (EP), Dave Bernad (EP), Greg Rucka (EP), Matthew Southworth (EP), Justin Greenwood (EP)
Distribuție: Cobie Smulders, Tantoo Cardinal, Cole Sibus, Adrian Martinez, Camryn Manheim, Michael Ealy

 


VICTOR RASUK, NATHALIE KELLEY

THE BAKER AND THE BEAUTY (d)

Titlul prezintă povestea inedită de dragoste dintre un bucătar și o vedetă internațională, o relație ce nu îi pune în lumina reflectoarelor doar pe ei ci și pe familiile lor, care nu se puteau a fi mai diferite. Proiectul are la bază formatul israelian omonim.

Echipa de producție: Dean Georgaris (regizor/EP), David Frankel (EP), Avi Nir (EP), Alon Shtruzman (EP), Rachel Kaplan (EP), Peter Traugott (EP)
Distribuție: Victor Rasuk, Nathalie Kelley, Carlos Gomez, Dan Bucatinsky, Lisa Vidal, Belissa Escobedo, Michelle Veintimilla, David Del Rio

 


ELLA GRACE HELTON, CHRISTINA VIDAL, WILL SASSO, IRELAND/SEDONA CARVAJAL

UNITED WE FALL (c)

Sitcom ai cărei protagoniști sunt membrii unei familii multi-culturale care aduce în centrul atenției un cuplu, pe copiii și pe rudele pătimașe ale acestora, arătând că atunci când la mijloc există iubire, (aproape) totul este posibil.

Echipa de producție: Julius “Goldy” Sharpe (scenarist/EP), Julia Gunn (EP), Seth Gordon (EP)
Distrbuție: Will Sasso, Christina Vidal, Jane Curtin

 


Surse: 1234

6 thoughts on “Seriale 2019/20: cele șase seriale cu care ABC merge mai departe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s