Seriale 2019/20: Fox alege ‘Filthy Rich’

După cum am anunțat ieri, o altă dramă din portofoliul Fox era în stand-by o decizie fiind așteptată până pe 13 mai, misterul fiind elucidat în cele din urmă. Reprezentanții postului au anunțat seara trecută că au dat undă verde și proiectului Filthy Rich ce o are protagonistă pe Kim Cattrall. Cu acesta, numărul total ajunge la nouă titluri – drame, procedurale, comedii și animații. Prezentarea celor opt seriale anterior anunțate precum și prezentarea personajelor și actorii atașați fiecărui titlu – aici.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


1x01_Filthy Rich

FILTHY RICH

Dramedie gotică cu influențe sudiste ce urmărește povestea lui Margaret și Ginger, două femei puternice și hotărâte să facă tot ce le stă în puteri pentru a-i proteja pe cei iubiți. În momentul în care înstăritul CEO-ul al celui mai mare trust creștin de televiziune moare într-un accident aviatic, familia rămâne consternată să afle că acesta a avut trei copii ilegitimi ale căror nume se găsesc acum în testament. Ca orice văduvă aflată în posesia moștenirii, aceasta face primul pas încercând să îi plătească pentru a renunța la avere, însă noii moștenitori nu numai că nu îi acceptă oferta, ba chiar sunt decisi a rămâne în oraș și a deveni parte din familie. Serialul are la bază seria omonimă din Noua Zeelandă.

  • Kim Cattrall aka Margaret Monroe: protagonista unei emisiuni TV lifestyle de succes și președinta Sunshine Network, o televiziune conservatoare pe care o conduce împreună cu soțul său.
  • Gerald McRaney aka Eugene Monroe: fermecător, carismatic și respectos, Eugene este întruchiparea șarmului sudist. Alături de soția sa Margaret, cei doi au clădit un imperiu religios axat pe valorile creștine conservatoire, imperiu pe care îl conduc împreună.
  • Steve Harris aka Franklin Lee: avocatul familiei Monroe și unul dintre angajații trustului Sunshine Network.
  • Melia Kreiling aka Ginger Sweet: atractivă și neînfricată, cu un fler de inegalat când vine vorba de afaceri, Ginger a reușit să își facă un viitor al ei, depășind condiția mizeră în care a crescut în Vegas.
  • David Denman aka Reverendul Paul Luke Thomas: prea-iubitul, popularul și ambițiosul pastor al trustului Sunshine Network.
  • Olivia Macklin aka Becky Monroe: soția arogantă a lui Eric.
  • Aubrey Dollar aka Rose Monroe: fiica sarcastică dar totuși inimoasă a cuplului Monroe, Rose încearcă să își facă pe cont propriu un renume în lumea modei, dincolo de faima familiei sale.
  • Benjamin Levy Aguilar aka Antonio Rivera: un boxer tatuat și tată singur, Antonio începe să se întrebe dacă traiul din New Orleans alături de noua sa familie este cel mai sănătos mediu pentru a-și crește copilul.
  • Corey Cott aka Eric Monroe: fiul cuplului Monroe, Eric este căsătorit și are doi copii. Spre deosebire de sora sa, el  a rămas în afacerea familiei, fiind vicepreșdintele senior al departamentului de Operațiuni din cadrul trustului Sunshine Network.
  • Mark L. Young aka Jason Conley: un tânăr loial și atrăgător care are o afacere cu marijuana la o fermă din Colorado.

Echipă de producție: Tate Taylor (scenarist/EP), John Norris (EP), Brian Grazer (EP), Francie Calfo (EP)

Surse: 1234

One thought on “Seriale 2019/20: Fox alege ‘Filthy Rich’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s