Seriale 2019/20: nouă seriale cu care NBC merge mai departe

NBC se lasă așteptat sezonul acesta și nu doar în privința situației finale de reînnoiri/ anulări ci și a proiectelor cu care vor completa grila pentru 2019/20. Anterior anunțatelor Bluff City Law și Sunnyside li se alătură alte trei drame și două comedii. Cu o comandă timpuri dar o premieră ce va întârzia este și noul spin-off al francizei Law & Order – Hate Crimes, ducând astfel numărul proiectelor comandate de NBC pentru noul sezon la șase. Lista rămâne deschisă, noi decizii urmând a mai fi luate până pe 15 mai, o parte din proiectele înaintate aflându-se în stand-by.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Bluff City Law_NBC_S1_B

BLUFF CITY LAW (d)

Proiectul urmărește avocații unui cabinet elitist din Memphis, specializat în dreptul civil și recunoscuți pentru preluarea unora dintre cele mai controversate cazuri. Condus de legendarul Elijah Strait și de fiica sa genială, Sydney Keller, cei doi preiau cazuri de tipul David și Goliath, totul pe fundalul gestionării relației la fel de complicate precum și obiectul activității lor.

 • Jimmy Smits aka Elijah Strait
 • Caitlin McGee aka Sydney Strait: avocat de top într-una din cele mai prestigioase case de avocatură din Memphis, Sydney renunță la un viitor corporatist pentru a lucra alături de tatăl său la cazuri pe care le consideră capabile de a face o diferență în lume. Povestea lui Sydney merge cu mult mai înainte de asta – provenind dintr-o familie cunoscută în mediul legal, aceasta a lucrat alături de tatăl său până când relația tensionată dintre ei a dus la destrămarea parteneriatului perso/profesional. După ce cu greu au ținut legătura în ultimii ani, moartea neașteptată a mamei sale o readuce aproape de familie, dorința de a o avea alături îndemnându-l pe Elijah să mai dea o șansă unei colaborări profesionale cu fiica sa. În ciuda reticenței și a ceea ce poate deveni rapid un haos, Sydney este conștientă că doar alături de tatăl său poate câștiga cazuri menite să schimbe ceva cu adevărat.
 • Barry Sloane aka Jake Reilly: un avocat inteligent și încrezător în capacitățile sale, Jake lucrează alături de Elijah și Sydney.
 • Michael Luwoye aka Anthony Little: un avocat de top și tatăl a trei fete.
 • Stony Blyden aka Emerson: expert IT și asistent judiciar în cadrul firmei conduse de Elijah Strait.
 • Jayne Atkinson aka Della Bedford: o fire blajină și totuși un avocat nemaipomenit, Della lucrează de asemenea în cadrul firmei lui Elijah.
 • MaameYaa Boafo aka Briana Logan: investigator privat în cadrul firmei de avocatură condusă de Elijah.

Echipa de producție: Dean Georgaris (scenarist/EP), David Janollari (EP), Michael Aguliar (EP)


Council of Dads_NBC_S1_B (2)

COUNCIL OF DADS (d)

Viața lui Scott Perry și a familiei sale este dată peste cap în momentul în care sunt puși în fața unui diagnostic de boală incurabilă. Fiind obligat să își accepte mortalitatea, Scott și soția sa, Robin, pun bazele unui grup inedit atent compus din prieteni ce au ca misiunea a fi alături de familia lor și a-i ghida pe drumul cu suișuri și coborâșuri ce va avea să vină. Acest consiliu atent format de Scott îi are în componență pe Anthony, cel mai vechi prieten al său; Larry, sponsorul său de la Alcoolici Anonimi; și pe Oliver, chirurgul său și cel mai bun prieten al lui Robin. Proiectul este inspirat din povestea lui Bruce Feiler, respectiv volumul de memoriiThe Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me‘.

 • Sarah Wayne Callies aka Robin Perry: ginecolog, mamă și mamă vitregă pentru patru copii cu vârste 7 – 21 ani, Robin este în prezent însărcinată din nou.
 • August Richards aka Dr. Oliver Post: parte din consiliul fondat, Oliver este chirurg și oncolog de renume, bun prieten cu Robin și medicul lui Scott.
 • Michele Weaver aka Lule Perry: fiica lui Scott din căsnicia anterioară, Lule este o scriitoare talentată, axată pe viitorul și cariera sa, care așteaptă nerăbdătoare să afle dacă a primit stagiul de practică mult visat la una dintre cele mai importante publicații din New York.
 • Blue Chapman aka JJ Perry: adorat de întrega familie, JJ are una dintre cele mai frumoase relații cu părinții săi.
 • Clive Standen aka Anthony Lavelle: unul dintre cei mai buni și mai vechi prieteni ai lui Scott, Anthony este bucătar chef și un bărbat inimos.
 • Michael O’Neill aka Larry Malvern: o persoană calmă obișnuită să dețină controlul indiferent de situație.
 • Steven Silver aka Evan: un tânăr inteligent cu un simț al umorului ascuțit ce are grijă de mama sa bolnavă.
 • Emjay Anthony aka Theo Perry: fiul lui Scott care consideră că întreaga lume i se împotrivește și nu are ce face.
 • Thalia Tran aka Charlotte Perry: fiica lui Scott și Robin.

Echipa de producție: Tony Phelan (scenarist/EP), Joan Rater (scenarist/EP), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (EP), James Oh (producător), Bruce Feiler (producător), James Strong (regizor)


Indebted_NBC_S1_B

INDEBTED (c)

Proaspăt deveniți părinți la rândul lor, Dave și Rebecca ajung să fie nevoiți să aibă grijă de părinții lui, după ce aceștia descoperă o serie de probleme în fondul de pensionare și se văd obligați să plătească o datorie generoasă.

 • Adam Pally aka Dave: o fire optimistă și cu o inimă mare pentru cei ce au nevoie de ajutor, mai ales când aceștia sunt din familie.
 • Abby Elliott aka Rebecca: o supermamă care aspiră la un tip de ordine și disciplină pe care nu îl poate obține în haosul casei sale.
 • Fran Drescher aka Linda: o femeie care își iubește copiii și nepoții la fel de mult pe cât iubește să le spună celor din jur că este din Brooklyn.
 • Steven Weber aka Elliot: agent de vânzări, genul de om care știe tot felul de informații despre lucruri neinteresante.
 • Jessy Hodges aka Joanna: sora mai mica a lui Dave.
 • Amer Padha-Chatel aka Aram: partenera de afaceri a lui Dave care întotdeauna este cu ochii pe premiu – o nouă afacere ce poate fi încheiată.

Echipa de producție: Dan Levy (scenarist/EP), Doug Robinson (EP), Alison Greenspan (EP), Adam Pally (EP)


Lincoln_NBC_S1_B

LINCOLN (d)

Având la bază seria omonimă semnată de Jeffrey Deaver, proiectul îl are protagonist pe cunoscutul criminalist Lincoln Rhyme, grav rănit în demersul său de a-l prinde pentru diabolicul criminal în serie cunoscut sub pseudonimul Bone Collector (ro. Colecționarul de oase). Chemat de NYPD ca și consultant în momentul în care noi crime cu același mod de operare apar în oraș, Rhymes face de această dată echipă cu Amelia Sachs, o tânără polițistă ce îl ajută să îl poată prinde definitiv pe nemesis-ul său, în timp ce rezolvă și alte cazuri de interes pentru Poliția din New York. Cu 11 volume în serie, scenariul va avea la bază elemente din toate titlurile, nu doar din primul volum.

 • Russell Hornsby aka Lincolm Rhyme
 • Arielle Kebbel aka Amelia Sachs: extrem de inteligentă și descurcăreață în orice situație.
 • Courtney Grosbeck aka Rae Sachs: sora mai mică a Ameliei, hărțuită și terorizată de acest criminal în serie.
 • Michael Imperioli aka Rick Sellitto: detective NYPD și partenerul lui Lincoln.
 • Ramses Jimenez aka Eric Ortiz: detective NYPD și noul partener al lui Sellitto.
 • Brooke Lyons aka Kate: parte din echipa de investigații a NYPD.
 • Roslyn Ruff aka Claire: asistenta și cea care are grijă de Lincoln.
 • Tate Ellington aka Felix: parte din echipa de criminalistică (CSI), Felix este genul care acționează rapid și spune întodeauna ce gândește.

Echipa de producție: VJ Boyd (scenarist/EP), Mark Bianculli (scenarist/EP), Avi Nir (EP), Alon Shtruzman (EP), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP)


Perfect Harmony_NBC_S1_B

PERFECT HARMONY (c)

Membrii unui cor bisericesc dintr-un mic orășel au surpriza vieții când se pricopsesc cu un profesor de muzică absolvent a uneia dintre mărețele facultăți cuprinse în Ivy League, pe post de director și conducătorul grupului, lider de care nu ar fi crezut vreodată că au nevoie.

 • Bradley Whitford aka profesorul de muzică
 • Anna Camp aka Ginny: o femeie divorțată ce își crește singură copilul, Ginny este ospătăriță și liderul de facto al corului, ea cântând la pian în cadrul grupului.
 • Tymberlee Hill aka Adams: cea mai bogată femeie din oraș și după cum ar spune unii, o adevărată forță a naturii, Adams este vedeta/ solista corului, în mare parte pentru că toată lumea se teme de ea.
 • Will Greenberg aka Wayne: fostul soț al lui Ginny.
 • Geno Segers aka Shep Rollins: bine făcut și puternic, Shep este mezinul familiei, respectiv cel mai tânăr dintre cei șase frați.
 • Rizwan Manji aka Reverendul Jax: chiar dacă nu s-a născut în SUA, clericul bisericesc iubește tot ce ține de cultura pop americană.

Echipa de producție: Lesley Wake Webster (scenarist/EP), Jason Winer (regizor/EP), Bradley Whitford (EP), Adam Anders (EP), Jon Radler (EP)


Sunnyside_NBC_S1_B

SUNNYSIDE (c)

Garrett Modi, fost conslier local al orașului New York pare a-și fi găsit chemarea în momentul în care întâlnește șase imigranți în căutarea visului american și… a ajutorului său. Acțiunea va fi plasată în Sunnyside, un cartier din Queens cunoscut pentru diversitatea culturală (etnico/religioasă) a zonei – de menționat de asemenea că cinci dintre cei șase imigranți sunt interpretați de actori străini, printre care și un român.

 • Kal Penn aka Garrett Modi: Garrett trăia visul american – fiind cel mai tânăr consilier local din istoria politicii newyorkeze, a trăiat pe picior mare alături de elită, fiind mândria celor din Queens. Petreceri pompoase, lux și parteneri de afaceri celebrii, imaginea strălucitoare a blițurilor l-au distras pe Garrett de la adevărata sa misiune și anume ajutorarea electoratului și a celor pe care a promis că îi va ajuta. Cum toate au un sfârșit (sau karma!), toate aceste beneficii și întreaga sa carieră dispar în momentul în care este prins și înregistrat în stare de ebrietate. Acum, fosta stea a politicii locuiește la sora sa și se întreabă unde a greșit de a ajuns în acest punct. Și totuși, există o a doua șansă – Modi este angajat de un grup divers de imigranți în căutarea visului și a cetățeniei americane. Cu un nou scop și o șansă la reabilitarea numelui său, totul este posibil atâta timp cât nu uită de unde a plecat.
 • Kiran Deol aka Mallory |  Moses Storm aka Brady |  Diana Maria Riva aka Griselda |  Samba Schutte aka Hakim |  Poppy Liu aka Mei Lin |  Joel Kim Booster aka Jin Hao |  Tudor Petrut aka Drzen

Echipa de producție: Kal Penn (scenarist/EP), Matt Murray (scenarist/EP), Michael Schur (EP), David Miner (EP), Dan Spilo (EP), Oz Rodriguez (regizor)


The Kenan Show_NBC_S1_B

THE KENAN SHOW (c)

Recent rămas văduv, protagonistul seriei își propune să se dedice într-totul copiilor săi, dorință ce se va transforma mai degrabă într-o provocare din cauza socrului său care va deveni o prezență constantă în viața lor.

Echipa de producție: Jackie Clarke (scenarist/EP), Kenan Thompson (EP), Lorne Michaels (EP), Andrew Singer (EP),  Chris Rock (regizor/ EP)
Distribuție: Kenan Thompson, Andy Garcia, Punam Patel, Dani Lockett, Dannah Lockett


Zoey's Extraordinary Playlist_NBC_S1_B (2)

ZOEY’S EXTRAORDINARY PLAYLIST (d)

O dramedie muzicală inovativă ce o are protagonistă pe Zoey, o tânără de 20 și ceva de ani care în urma unui episod neobișnut începe a auzi gândurile celor din jur sub forma unor cântece ori chiar mici numere muzicale special puse în scenă pentru ea. Cu această nouă putere la dispoziția sa și după ce realizează că nu a înnebunit, Zoey se decide nu numai să se ajute pe sine ci și pe cei din jurul său în a-și înțelege apropiații.

 • Jane Levy aka Zoey Clark: inteligentă, puțin antisocială și mulându-se perfect pe tipul A de personalitate, Zoey este o IT-istă energică ce posedă aptitudinea de a vorbi mult, în orice moment și neîncetat.
 • Skylar Astin aka Max: fostul coleg de muncă al lui Zoey și cel mai bun prieten al său, Max este amuzant și puțin boem.
 • Alex Newell aka Mo: vecinul de gașcă al lui Zoey.
 • Mary Steenburgen aka Maggie: mama lui Zoey, Maggie încearcă din răsputeri să țină familia unită.
 • Peter Gallagher aka Mitch: tatăl lui Zoey.
 • John Clarence Stewart aka Simon: director executive la compania tech unde lucrează Zoey.
 • Carmen Cusack aka Joan: pionier în domeniul tehnologic, Joan conduce biroul cu o mână de fier.

Echipă de producție: Austin Winsberg (scenarist/EP), Paul Feig (regizor/EP), Jessie Henderson (EP), Kim Tannenbaum (EP), Eric Tannenbaum (EP), Jason Wang (EP), David Blackman (EP), Daniel Inkeles (EP), Richard Shepard (regizor)


LAW & ORDER: HATE CRIMES (d)

Cu acțiunea plasată în New York, orașul unde crimele motivate de ură și discriminare sunt investigate de o echipă de elită special pregătită pentru acest tip de infracțiuni, ai cărei membrii merg dincolo de titlurile din tabloide și clipurile devenite virale pe social media, acești detectivi nu se dau în lături de la nimic până nu fac dreptate victimelor, iar cei vinovați nu sunt aduși în fața legii. Parte componentă a francizei create de Dick Wolf pentru NBC, Law & Order, noul titlu are la bază activitatea diviziei din NYPD – Hate Crimes Task Force.

Echipă de producție: Dick Wolf (EP), Warren Leight (EP), Peter Jankowski (EP), Arthur Forney (EP)
Distribuție: TBA
Status: acceptat/ comandă de 13 episoade


Surse: 1234

7 thoughts on “Seriale 2019/20: nouă seriale cu care NBC merge mai departe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s