Seriale 2019/20: opt titluri noi pentru grila CBS

Ultimul dar nu cel din urmă din Broadcast 5 este însuși CBS. Cu o grilă care joacă la sigur de ani de zile, oficialii postului trebuie să umple golul lăsat de The Big Bang Theory și, cât de curând de Criminal Minds. Pentru aceasta, cu majoritatea titlurilor reînnoite (în valuri de câte șae sau patru), cei de la CBS merg mai departe în sezonul 2019/20 cu opt seriale proapsăt comandate – patru comedii și patru drame.

Materialul de fața va fi actualizat cu descrierea personajelor.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW
Seriale comandate: ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Bob Hearts Abishola_CBS_S1_B

BOB HEARTS ABISHOLA (c)

După ce suferă un atac de cord, protagonistul, un om de afaceri de succes în industria șosetelor din Detroit, se îndrăgostește de asistenta sa de origine nigeriană, făcând tot posibilul ca aceasta să îi dea o șansă.

Echipa de producție: Chuck Lorre (scenarist/EP), Eddie Gorodetsky (scenarist/EP), Al Higgins (scenarist/EP), Gina Yashere (scenarist)
Distribuție: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Matt Jones, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Travis Wolfe, Jr.


Pilot

BROKE! (c)

Comedie ce îl are protagonist pe Miguel, un bărbat bogat, moștenitor al unei averi considerabile și fără vreo abilitate specială. Epuizându-și întreaga avere fiind adeptul unui stil de viață luxos, Miguel se vede acum obligat să se mute cu soția sa, Elizabeth, din luxul obișnuit într-un mic apartament din Reseda, la cumnata sa.

  • Pauley Perette aka Jackie: cumnata lui Miguel și cea care își va găzdui rudele rămase pe drumuri. Puternică și nerefuzând vreo provocare, uneori chiar impulsivă, Jackie demonstrează că le poate face pe toate fără să aibă nevoie de un bărbat alături de ea – își crește singură fiul de 9 ani și administrează simultan un bar. Chiar dacă nu este încântată când se trezește la ușă cu sora și soțul acesteia, Jackie își reamintește că în ciuda snobismului, îi iubește pe cei doi și nu îi poate lăsa pe drumuri.
  • Natasha Leggero aka Elizabeth: Rafinată și snoabă, Elizabeth este sora mai mare a lui Jackie, cea care a cunoscut o viață luxoasă și lipsită de griji alături de soțul său Miguel. După ce au reușit să epuizeze averea din fondul său fiduciar, fără bani ori planuri, cei doi se văd nevoiți să apeleze la Jackie. În ciuda noi sale mentalități, Elizabeth este o persoană care nu a uitat în totalitate de unde a plecat.

Echipa de producție: Jennie Snyder Urman (scenarist/ EP), Alex Herschlag (EP), Victor Gonzalez (regizor), Jaime Camil (EP), Joanna Klein (EP), Ben Silverman (EP), Guillermo Restrepo (EP), Gonzalo Cilley (EP), Maria Lucia Hernandez Frieri (EP)
Distribuție: Jaime Camil, Pauley Perrette, Natasha Leggero, Izzy Diaz, Antonio Corb


Carol's Second Act_CBS_S1_B

CAROL’S SECOND ACT (c)

După ce renunță la predat și își termină de crescut copiii, Carol Chambers începe o nouă aventură ce se anunță a fi suficient de provocatoare și deloc lipsită de dificultăți – mai exact, Carol se pregătește să devănă doctor.

  • Patricia Heaton aka Carol Chambers
  • Kyle MacLachlan aka Dr. Frost: șarmant și un nume în domeniu, Frost este șeful Departamentului și implict șeful Mayei, cea care se ocupă de rezidenți. Amuzant și empatic, acesta descoperă rapid potențialul lui Carol.
  • Jean Luc Bilodeau aka Daniel: cel de-al doilea membru din grupul de rezidenți, Daniel este băiatul de aur al grupei, absolvent Harvard în promoția 2018 și ce are deja publicate două articole în prestigioasa revistă medicală The New England Journal of Medicine.
  • Ito Aghayere aka Dr. Maya: șefa rezidenților, Maya este clasicul tip A, obsedat de control, disciplină și rezultate. Mai exact, este opusul lui Carol, care este o nonconformistă ce urăște orice formă  de autoritate – iar Dr. Maya nu se încurcă atunci când vine vorba de autoritate și de cine este la conducere.
  • Bonnie Dennison aka Jenny: fiica lui Carol care, asemeni oricărei tinere atrăgătoare și carismatice în căutarea unui job ușor, se angajează ca reprezentant farmaceutic. Jenny își iubește și își sprijină necondiționat mama în noua carieră, atitudinea fiice sale fiind un respiro bine meritat în comparație cu nevrozele colegilor săi rezidenți.

Echipa de producție: Emily Halpern (scenarist/EP), Sarah Haskins (scenarist/EP), Patricia Heaton (EP), Adam Griffin (EP), David Hunt (EP), Rebecca Stay (EP), Aron Kaplan (EP), Dana Honor (EP).
Distribuție: Patricia Heaton, Kyle MacLachlan, Ito Aghayere, Jean-Luc Bilodeau, Sabrina Jalees


The Unicorn_CBS_S1_B

THE UNICORN (c)

Proaspăt rămas văduv, protagonistul se vede cumva nerăbdător să depășească ceea ce cu ușurință poate fi numit cel mai dificil an din viața sa, numai pentru a realiza că este total nepregătit să-și crească singur cele două fiice și la fel de nepregătit pentru scena de întâlniri actuală, unde descoperă că în mod șocant, este chiar o partidă râvnită.

Echipa de producție: Bill Martin (scenarist/EP), Mike Schiff (scenarist/EP), Aaron Kaplan (EP), Dana Honor (EP), Wendi Trilling (EP), Peyton Reed (EP), John Hamburg (regizor/ EP)
Distribuție: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins, Omar Benson Miller, Maya Lynne Robinson, Ruby Jay, Makenzie Moss


All Rise_CBS_S1_B

ALL RISE (d)

Plasat în sala de judecată, proiectul prezintă viață haotică, dedicată, încrezătoare și pe alocuri absurdă a judecătorilor, procurorilor și a avocaților apărării, care alături de grefieri, juriu și polițiști încearcă să facă tot ce e mai bine pentru sistemul judiciar din Los Angeles.

Echipa de producție: Greg Spottiswood (scenarist/EP), Leonard Goldstein (EP), Mike Robin (EP)
Distribuție: Simone Missick, Wilson Bethel, Jessica Camacho, Marg Helgenberger, J. Alex Brinson, Lindsay Mendez, Ruthie Ann Miles


Evil_CBS_S1_B

EVIL (d)

Bătălia dintre știință și religie continuă, de această dată în centrul său regăsindu-se un psiholog sceptic ce face echipă cu un preot în devenire și un tâmplar pentru a investiga împreună presupusele miracole, posedări demonice și alte lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a vedea dacă acestea pot fi explicate cu ajutorul științei sau sunt cu adevărat rezultatul a ceva supranatural.

Echipa de producție: Robert King (scenarist/EP), Michelle King (scenarist/EP), Liz Glotzer (EP)
Distribuție: Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp


Most Wanted

FBI: MOST WANTED (d)

Spin-off al dramei procedurale lansate sezonul trecut sub conducerea lui Dick Wolf, de această dată CBS ne propune versiunea FBI a celor mai căutați criminale – FBI: Most Wanted.

Echipa de producție: Dick Wolf (scenarist/EP), Rene Balcer (scenarist/EP), Fred Berner (regizor), Arthur W. Forney (EP), Peter Jankowski (EP)
Distribuție: Julian McMahon, Alana de la Garza, Keisha Castle-Hughes, Kellan Lutz, Roxy Sternberg, Nathaniel Arcand


1x01_tommy-3.jpg

TOMMY (d)

Când o femeie ofițer de rang înalt ajunge șeful Poliției din Los Angeles, aceasta se folosește de întreg arsenalul său de tactici dure și o onestitate de cele mai multe ori greu de digerat, pentru a naviga pe scena politică și socială și a face față problemelor de securitate națională ce implică aplicarea legii în cele mai diverse moduri.

Echipa de producție: Paul Attanasio (scenarist/EP), Darryl Frank (EP), Justin Falvey (EP), Kate Dennis (regizor/ EP)
Distribuție: Edie Falco, Michael Chernus, Adelaide Clemens, David Fierro, Russell G. Jones, Olivia Lucy Phillip,  Joseph Lyle Taylor


Surse: 1234

7 thoughts on “Seriale 2019/20: opt titluri noi pentru grila CBS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s