The Bold Type, reînnoit cu sezonul 4

Vești bune pentru fanii titlurilor Freeform, la câteva ore de la reînnoirea dramei supranaturale Siren, fiind făcut și anunțul de noi episoade pentru The Bold Type. Noul sezon, 4 va avea un nou showrunner, Wendy Straker Hauser, prelând ștefeta de la Amanda Lasher care a condus echipa de producție în S2 și S3. De menționat că Wendy nu este străină proiectului, ea fiind în echipa din spatele camerelor de filmare încă de la debutul serialului.

Descriere: Inspirat din viaţa Joannei Coles, editor şef Cosmopolitan, noul proiect urmăreşte vieţile personale şi activitatea profesională lui Jane, Kat şi Sutton, trei femei de carieră, angajate ale revistei fictive Scarlet, fiecare ducând propria luptă pentru a găsi echilibrul între viaţa amoroasă, ambiţiile profesionale şi realitatea cotidiană.

Vestea reînnoiri a fost o surpriză și pentru cele trei protagoniste, Katie Stevens, Aisha Dee și Meghann Fahy – aflate pe scena din New York la repetițiile pentru segmentul Freeform din cadrul panelului Disney/ ABC la UpFronts, după prezentarea proiectului și a personajelor interpretate, pe teleprompter a apărut anunțul că serialul va reveni cu sezonul 4. Clipul cu pricina, mai jos.

În prezent, poate fi urmărit sezonul 3, care se va încheia pe 11 iunie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s