NBC anulează trei seriale

Și uite așa a mai rămas unul… The InBetween. Cred ca l-ar fi luat și pe el în calcul dacă nu ar fi avut premiera abia seara trecută. Pentru cei ce se întrebau care este statusul comediei Abby’s și a celor două drame, The Village și The Enemy Within iată că reprezentanții postului au confirmat anularea titlurilor. Decizia nu este una surprinzătoare dat fiind întârzierea anunțului și a cifrelor înregistrate – Abby’s 2 milioane, The Village 5.8 milioane și The Enemy Within o medie de 6.4 milioane telespectatori multiplatform.

Cele trei fac parte din sezonul 2018/19, decizia plasându-le astfel lângă I Feel Bad și AP Bio, singurele anulări făcute de NBC. Anul trecut, reprezentanții postului au anunțat pentru sezonul curent șapte proiecte, respectiv două comedii și cinci drame – Abby’s, I Feel Bad, Manifest, New Amsterdam, The Enemy Within, The InBetween și The Village.

Pentru situația completă a serialelor – broadcast, cable ori streaming, aici.


Abby’s: Preţuri bune, o companie minunată şi bineînţeles Abby, noua comedie are ca locaţie cel mai bun bar din San Diego… într-un mod neconvenţional. Situat în curtea din spate a casei, improvizat şi fără licenţă, Abby’s este locul unde clientela obişnuită, cei de-ai casei, aplică informal un set de reguli care le conferă sentimentul de apartenenţă la comunitate şi le permite astfel să evite comportamentul frustrant întâlnit în alte locaţii. Fără telefoane mobile, satisfacţia de a găsi un loc bun la bar şi pedepse amuzante pentru cei care pierd pariuri, toate acestea îi fac pe cei de la Abby’s să se simtă asemeni unei familii.

The Enemy Within: Cu acţiunea plasată în domeniul contrainformaţiilor, The Enemy Within este un nou thriller dedicat pasionaţilor de gen, ce o are protagonistă pe Erica Shepherd, fost agent de top din cadrul CIA şi cea mai cunoscută trădătoare din istoria modernă. Cu o condamnare pe viaţă pe care şi-o ispăşeşte într-un penitenciar federal de maximă siguranţă, Erica este eliberată în custodia celor de la FBI cu scopul de a-i ajuta să oprească cel mai periculos act de spionaj care ameninţă în prezent US. Considerată a fi ultima şansă de a salva ţara, în ciuda propriei raţiuni şi a unui trecut comun care pare a-l fi costat mult, agentul special Will Keaton apelează la Erica, conştientizând că pentru a prinde un spion trebuie să gândeşti ca unul.

The Village: În ciuda diferenţelor de vârstă, rasă, cultură şi chiar stil de viaţă, locuitorii unei clădiri din Manhattan realizează că, cu cât viaţa lor se interseactează mai mult, cu atât legătura şi relaţiile lor devin mai complexe dovedind astfel că provocările şi greutăţile vieţii, asemeni bucuriilor şi momentelor frumoase sunt mai bine primite, împărtăşite şi rezolvate în familie, indiferent de forma în care vine aceasta.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s