Paul Wesley, Tell Me a Story și un sezon… regal

Iată că la mai bine de șase luni, primim în sfârșit informații despre sezonul secund al thriller-ului psihologic Tell Me a Story. Am fost informați încă de la început că este o serie antologică însă nimeni nu știa să zică dacă acest aspect se va aplica doar pe poveștile abordate sau și la nivel de distribuție. Se pare că avem răspunsul la această dilemă, cei de la CBS All Access confirmând via Deadline că Paul Wesley va reveni pe platourile de filmare Tell Me a Story pentru sezonul 2, cu un nou personaj. Rămâne de văzut acum ce alți actori din primele episoade îi vor călca acestuia pe urme.

Cu informația despre revenirea lui Wesley, producătorii au comunicat de altfel că noul sezon va aborda poveștile Frumoasa din Pădurea Adormită, Cenușăreasa și Frumoasa și Bestia. Având la bază formatul spaniol omonim, plasa în New Yorkul contemporan, Tell Me a Story este descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

În noul sezon, Paul Wesley îl va interpreta pe Tucker, un scriitor care-și petrecere nopțile într-o cabană din pădure și zilele încercând să demonstreze că este suficient de bun pentru frumoasa sa logodnică. Totul este menit să se destrame în momentul în care un secret sumbru amenință să îi ia tot ce iubește.

Lansat anul trecut, Tell Me a Story a adunat în distribuția sa nume cunoscute și mulți preferați ai publicului din seriale (recent) finalizate – The Vampire Diaries, The Originals, Once Upon a Time, Parenthood – Paul Wesley, James Wolk, Kim Cattrall, Danielle Campbell, Michael Raymond-James, Sam Jaeger ș.a.. Produs de Kevin Williamson (The Vampire Diaries, The Following, Stalker), serialul a reușit un prim sezon de succes, vizualizările de pe platformă celor de la CBS aducând rapid și o confirmare de reînnoire. Asemeni anului trecut, echipa serialului este așteptată la convenția San Diego Comic-Con de anul acesta cu noi informații și, de ce nu, scene noi din sezonul 2.

În România, Tell Me a Story (ro. Spune-mi o poveste) poate fi vizionat integral pe platforma HBO Go (aici).


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

One thought on “Paul Wesley, Tell Me a Story și un sezon… regal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s