Netflix lansează ‘Age of Samurai: Battle for Japan’

Pasionații de gen mai au de trecut un titlu pe lista de vizionare, cei de la Netflix anunțând lansarea unui nou proiect din genul dramă/ documentar – Age of Samurai: Battle for Japan. Pe scurt, un Game of Thrones fidel evenimentelor și luptelor pentru putere din perioada Japoniei feudală, un omagiu artei japoneze și a romanelor noir.

Age of Samurai: Battle for Japan spune povestea lui Date Masamune, un samurai cunoscut ca One-Eyed Dragon care a luptat alături de trei dintre părinții fondatori al Japoniei – războinici care au condus armate neînfricate de samurai cu scopul unificării națiunii în urmă cu mai bine de  400 de ani. Cu un trecut zbuciumat ce face cinste numelui purtat, se spune că Date și-a scos propriul ochi atunci când s-a îmbolnăvit de variolă, și-a ucis fratele mai mic pentru a-și asigura linia de succesiune și i-a luat locul tatălui său pe când avea doar 17 ani, la scurt timp cucerind clanurile vecine și unificând sub conducerea sa mare parte a Japoniei de nord. Ca un știați că, se pare că tot el a fost inspirația pentru modelul căștii lui Darth Vader.

Noul titlu este deja în producție, filmările desfășurându-se în Japonia, Canada și State Unite ale Americii. Chiar dacă nu are atașată o dată de lansare, Age of Samurai: Battle for Japan este așteptat să ajungă pe micul ecran la finele anului.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s