Noi actori pentru sezonul 3 ‘Ozark’

Iată că a revenit acel moment din an când privirile sunt îndreptate către cel mai nou sezon Ozark și nu pentru materialele promoționale și detalii lor ascunse – până la acestea, cei de la Netflix au anunțat o serie de noi distribuiri. Cu universul Marvel ajuns la final la Netflix, doi dintre actorii ce i se vor alătura lui Jason Bateman în noul capitol al poveștii sale sunt actori in-house, mai exact Tom Pelphrey (Marvel’s Iron Fist) și Frances Dukes (Marvel’s Jessica Jones). Lista este completată în roluri recurring cu mai multe apariții de Joseph Sikora și Felix Solis, în timp ce Lisa Emery și Janet McTeer, care s-au alăturat distribuției în sezonul 2, au fost promovate ca series regular.

  • Tom Pelphrey aka Ben Davis: fratele mai mic și mai capricios al lui Wendy, Ben vine într-o vizită inoportună și total neplanificată , reamintindu-i rapid surorii sale de vechea persoană și de ceea ce fuge cu adevărat.
  • Frances Dukes aka Maya Miller: agent și contabil FBI care vine la cazino cu un singur scop – să îl prindă pe Marty și să o facă ca la carte pentru a nu îi oferi acestuia nicio cale de scăpare.
  • Joseph Sikora aka Frank Cosgrove Jr.: fiul impulsiv al lui Frank Cosgrove, șeful mafiei din Kansas, acesta intră într-o altercație cu Ruth încă de la prima vedere, în ciuda faptului că se văd nevoiți să lucreze împreună în cazinoul lui Marty, noua afacere de fațadă menită să ascundă adevărata sursă de venit.
  • Felix Solis aka Omar Navarro: liderul necruțător al celui de-al doilea cel mai mare cartel de Mexic, Omar își atacă rivalii de afaceri atât prin violență exacerbată cât și printr-o formă de război psihologic, menită să îi doboare și să îi scoată din afaceri pe toți cei care stau în calea sa.

Descriere: După un scenariu semnat de Bill Dubuque şi Mark Williams, noua dramă îi are protagonişti pe membrii familiei Byrde şi noua lor viaţă o dată cu mutarea din Chicago în Missouri, schimbând agitaţia marelui oraş pe liniştea din mica comunitate Ozark. Însă, cum bine ştim că aparenţele înşeală întotdeauna, nici aici lucrurile nu sunt ce par, astfel că prin intermediul lui Marty şi a familiei sale, serialul reuşeşte să abordeze subiecte precum capitalismul, spălarea de bani, dinamica familială şi nu în ultimul rând supravieţuirea cu deciziile luate, fără posibilitatea de a te reîntoarce la ce ai fost înainte.

Pentru moment, nu există o dată atașată lansării sezonului 3 (10 episoade). Primele două sezoane pot fi vizionate via Netflix.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s