‘The Prom’, colecția de vedete a lui Ryan Murphy la Netflix

La mai puțin de un an de la anunțul venirii lui Ryan Murphy în familia Netflix, acesta livrează publicului un nou titlu – The Prom. Adaptare a celebrului muzical nominalizat la premiile Tony, noul titlu îi aduce în aceeași distribuție pe Meryl Streep, Nicole Kidman, Ariana Grande, James Corden, Awkwafina, Andrew Rannells și Keegan-Michael Key. Murphy rămâne atașat proiectului în calitate de producător și regizor, filmările urmând să înceapă în decembrie – un preferat al criticilor și nu numai, Ryan pare a avea planuri mari pentru The Prom, dorind să îl lanseze înainte de marele sezon al premiilor din toamna lui 2020. Alături de acesta, echipa de producție îi va mai avea în componență pe Alexis Woodall, Bill Damaschke și Dori Berinstein în calitate de producători executivi cu Bob Martin și Chad Beguelin, scenariști.

The Prom este al patrulea titlu creat de Ryan Murphy pentru Netflix, anterior fiind anunțate The Politicians, Ratched și Hollywood. Coloana sonoră a proiectului va fi produsă de Murphy în colaborare cu Ariana Grande și managerul acesteia, Scooter Braun. Dincolo de sountrack, aspectul muzical al proiectului va fi supervizat de Chad Beguelin și Matthew Sklar, cei doi rămânând fideli conținutului original semnat de Jack Viertel.

În Prom, Meryl Streep o va interpreta pe Dee Dee Allen, câștigătoare a două premii Tony care face echipă cu Barry Glickman pentru un nou muzical al cărui protagonistă este Eleanor Roosevelt. După o serie de cronici fatidice, cei doi decid să își unească forțele cu nou-veniții pe Broadway Angie Dickinson și Trent Oliver în găsirea unei cauze ce să le reabiliteze carierele. O primă cauză socială de anvergură este găsită în persoana Emma, o absolventă de liceu căreia nu i se permite participarea la balul de final alături de iubita sa. Alături de această echipă îi vom mai avea pe Alyssa, fiica președintei Asociației de părinți, Ms. Sheldon ca publicista grupului și directorul Hawkins, ca aliat al Emmei și un love interest pentru Dee Dee Allen.

  • Maryl Streep aka Dee Dee Allen
  • James Corden aka Barry Glickman
  • Nicole Kidman aka Angie Dickinson
  • Andrew Rannells aka Trent Oliver
  • Ariana Grande aka Alyssa
  • Awkwafina aka Ms. Sheldon
  • Keegan-Michael Key aka Hawkins

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s