Comunicat de presă: noutățile lunii iulie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în iulie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Designated Survivor: 60 days (60 de zile ca președinte) – S1 / 1 iulie -> Un remake al celebrului serial american Designated Survivor, unde acțiunea se petrece de această dată în Coreea de Sud.
 2. Bangkok Love Stories: Objects of Affection (Povești de dragoste din Bangkok: Afecțiune) – S1 / 2 iulie -> Un depanator de computere amabil se îndrăgostește de o artistă graffiti descurcăreață. Tulburarea de personalitate a acesteia se înrăutățește după ce este martora unei duble omucideri.
 3. Bangkok Love Stories: Plead (Povești de dragoste din Bangkok: Rugă) – S1 / 2 iulie -> În cartierul Chinatown din Bangkok, un expert în marketing digital se îndrăgostește de o ghicitoare oarbă, dar iubirea lor este predestinată să se încheie cu un dezastru.
 4. The Last Czars (Ultimii țari) S1 / 3 iulie -> Atunci când, la începutul secolului XX, Rusia este cuprinsă de tulburări sociale, Nicolae al II-lea rezistă schimbării, provocând o revoluție și sfârșitul unei dinastii.
 5. Yummy Mummies (Mămici de succes) – S2 / 3 iulie -> Mămicile de succes urează bun venit unui nou membru, își intră în rolul de mame, își condimentează viața amoroasă și se întreabă dacă mai vor să rămână însărcinate.
 6. Stranger Things – S3 / 4 iulie -> Șobolani turbați, spionaj sovietic, New Coke și un mall absolut nou – aceasta este vara anului 1985 în Hawkins. Și… se apropie mari schimbări.
 7. Free Rein (Frâu liber) – S3 / 6 iulie -> Vara, competiția se încinge la Bright Fields. Probele pentru echipa engleză a celor sub 18 ani duc la înfruntări între prieteni pentru obținerea singurului loc liber.
 8. Arthdal Chronicles (Cronicile din Arthdal) – S1 / 8 iulie -> Pe un tărâm mitic numit Arth, locuitorii orașului antic Arthdal și ai regiunilor învecinate se luptă pentru putere, în timp ce pun bazele unei noi societăți.
 9. Blown Away (Suflă sticla cât e caldă) – S1 / 12 iulie -> Zece maeștri artiști încing atmosfera în probele de modelare a sticlei cu șansa de a câștiga premii în valoare de 60.000 de dolari și titlul de campion.

 10. Bonus Family – S3 / 12 iulie -> În timp ce Martin se adaptează vieții cu o nouă parteneră și cu un copil, Lisa și Patrik se confruntă cu vești neplăcute, iar Katja reia legătura cu o veche iubire.

 11. Extreme Engagement (Logodnă extremă) – S1 / 12 iulie -> Un cuplu logodit își poartă dragostea peste mări și țări, testându-și trăinicia relației pe măsură ce explorează tradițiile căsniciei în alte opt culturi, vreme de un an.
 12. You Me Her – S4 / 12 iulie -> După ce își unesc destinele într-o ceremonie de jurăminte, Emma, Jack și Izzy înfruntă viața din suburbie și drumul către a deveni părinți.
 13. La Casa de Papel (Fabrica de Bani) – Partea 3 / 19 iulie -> Río este capturat, așa că Profesorul și echipa lui trebuie să lucreze din nou împreună pentru a-l elibera. Noul lor plan e mai demențial ca niciodată.
 14. Queer Eye – S4 / 19 iulie -> Cunoaște-i pe noii eroi în căutare de un strop de ajutor de la cei cinci fabuloși pentru a-și arăta întreaga splendoare. Emoțiile și veselia vin la pachet.
 15. Typewriter (Masina de scris) – S1 / 19 iulie -> O familie se mută într-o casă presupus bântuită din suburbiile statului Goa, așa că un grup de tineri prieteni începe o investigație îndrăzneață.
 16. Another Life (Semne de viață) – S1 / 25 iulie -> Astronauta Niko Breckenridge și tânărul ei echipaj înfruntă pericole inimaginabile într-o misiune foarte riscantă: identificarea originii unui artefact extraterestru.
 17. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S2 / 25 iulie -> Kate, Frankie, Anne, iar acum și Ian cresc odată cu copiii lor, descurcându-se cu bebelușii, înaintarea în vârstă, lipsa de timp liber și probleme care țin de relații.
 18. My First First Love (Îndrăgostiți pentru prima, prima oară) – S2 / 26 iulie -> Tae-o și prietenii lui navighează prin meandrele prieteniei și iubirii, înfruntând noi provocări apărute în relațiile dintre ei.
 19. Orange is the New Black – S7 / 26 iulie -> Un sezon exploziv, în care dinamica puterii se schimbă dramatic la Litchfield, ca urmare a reacției pe care o au deținutele în fața unei tragedii.
 20. The Worst Witch (O vrăjitoare îngrozitoare) S3 / 26 iulie -> Recăpătându-și încrederea în sine, Mildred se întoarce la Academia Cackle, unde mama ei, deși nu are puteri magice, e angajată ca profesoară.

 21. The Letdown – S2 / 31 iulie -> Aventurile proaspetelor mămici continuă: noile probleme nu întârzie să apară, dar nici mici satisfacții, care fac totul să merite… mai mult sau mai puțin.


 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. iZombie – S5 -> vineri

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Family Reunion (Familia McKellan) – 10 iulie -> Familia McKellan se mută în sud, adică pe teritoriul tradiției, al evlaviei și al bunicilor conservatori. Să înceapă magia familiei de culoare!

 2. Cities of Last Things (Orașele ultimelor lucruri) – 11 iulie -> Într-o distopie în care acțiunea se desfășoară după o cronologie inversă, un bărbat cu un trecut complicat se răzbună pe cei care l-au rănit cu decenii în urmă.
 3. 3Below: Tales of Arcadia: Part 2 (Povești din Arcadia: Partea 2) – 12 iulie -> Naufragiați în Arcadia, cei doi frați extratereștri de viță nobilă, Aja și Krel, își continuă misiunea de întoarcere acasă. Generalul Morando pune la cale invadarea Pământului.
 4. 4 latas (4L) – 12 iulie -> Doi prieteni traversează Sahara într-un Renault pentru a-și revedea un al treilea prieten din Mali, dorind să repete o călătorie care i-a unit cu 30 de ani în urmă.
 5. Kidnapping Stella (Răpirea Stellei) – 12 iulie -> Răpită de pe stradă pentru răscumpărare, o femeie imobilizată și cu căluș în gură face tot ce îi stă în putință ca să dejoace planurile elaborate ale răpitorilor mascați.
 6. Point Blank – 12 iulie -> Pentru a-și salva soția însărcinată, un asistent medical se aliază cu un suspect de crimă, într-o cursă contracronometru împotriva criminalilor și polițiștilor rebeli.
 7. True Tunes: Songs (Cântecele lui True: Melodii) – 12 iulie -> Această serie amuzantă de videoclipuri muzicale este o reinterpretare modernă a cântecelor clasice pentru copii. Cântați alături de True și de prietenii ei!
 8. Pinky Malinky: Part 3 – 17 iulie -> Pinky Malinky nu e tipul de hotdog care să stea degeaba, așa că împreună cu prietenii lui cei mai buni, Babs și JJ, el învață să aprecieze lucrurile mărunte.
 9. Secret Obsession (Obsesie secretă) – 18 iulie -> După un atac înfiorător, o femeie este afectată de o amnezie parțială. Acum, când trebuie să lupte pentru a-și recăpăta memoria, poate oare avea încredere în cei apropiați?
 10. Boi (Taxiul) – 26 iulie -> În timp ce conduce prin Barcelona doi oameni de afaceri chinezi, un tânăr șofer catalan constată că se adâncește într-o aventură iluzorie.
 11.  Girls With Balls (Fete curajoase) – 26 iulie -> Rătăcite în pădure și luate la ochi de vânători ciudați, niște voleibaliste „sar la fileu” în cel mai periculos joc al vieții lor.
 12. The Son – 26 iulie -> Lorenzo, un pictor de 50 de ani, se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său, dar observă cum soția lui se distanțează, dorind să-și crească pruncul în mod diferit.
 13.  Twelve Forever (Copilărie nesfârșită) – 29 iulie -> Dorința lui Reggie, în vârstă de 12 ani, de a rămâne copil este atât de puternică încât deschide un univers fantastic în care ea nu mai trebuie să crească.
 14. The Red Sea Diving Resort (Scufundări la Marea Roșie) – 31 iulie -> În misiunea temerară de a aduce refugiați etiopieni în Israel, o echipă condusă de un agent Mossad hotărât (Chris Evans) deschide un hotel fals pentru turiști adevărați.

 1. Parchis: El documental (Parchís: Un documentar) – 10 iulie -> Ei sunt Parchís, trupa de copii din Spania anilor ’80. Aflăm detalii din interviurile cu foștii membri, cu persoane din anturajul lor și din înregistrările de la concerte.

 2. Last Chance U: INDY: Part 2 – 19 iulie -> Sportivi de elită cu un trecut zbuciumat apelează la fotbalul studențesc ca ultimă soluție pentru a-și schimba viața și a-și îndeplini visele.

 1. Katherine Ryan: Glitter Room (Katherine Ryan: Camera cu sclipici) – 1 iulie -> Într-un stand-up incisiv filmat în Los Angeles, Katherine Ryan discută despre bărbați, vânzarea de prăjituri, regalitate, teste ADN și altele.

 2. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein – 16 iulie -> Un documentar-parodie în care David Harbour, actorul din Stranger Things, detaliază cu umor cariera de comedian a tatălui său.
 3. Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed (Comedieni în mașini la o cafea: Nou 2019: O cafea proaspătă) – 19 iulie -> O nouă serie de vedete în vogă îl însoțesc pe Jerry Seinfeld la cafea și iau la pachet doze extreme de comedie și distracție, pornind la drum în mașini clasice.
 4. Whitney Cummings: Can I Touch It? (Whitney Cummings: Pot să-l ating?) – 30 iulie -> În noul ei spectacol de stand-up, Whitney Cummings ne explică situația actuală privind limitele în comedie, abordând problema din toate punctele de vedere.

 1. SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac (Saint Seiya: Cavalerii Zodiacului)19 iulie -> Seiya și Cavalerii jură să apere reîncarnarea zeiței grecești Atena, în lupta ei împotriva forțelor malefice hotărâte să distrugă omenirea.

 2. Kengan Ashura: Part I 31 iulie -> Gladiatorul clandestin Tokita Ohma luptă în numele mogulului Nogi Hideki, care pune pariuri uriașe pe rezultatul acestor meciuri dure.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. 20th Century Women (Femeile Secolului XX) – 1 iulie
 2. A Horse for Danny (Un cal pentru Danny) – 1 iulie
 3. As Good as It Gets (Mai bine nu se poate) – 1 iulie
 4. Balto – 1 iulie
 5. Van Helsing – 1 iulie
 6. Bridesmaids (Domnisoare de onoare) – 1 iulie
 7. Chappie – 1 iulie
 8. Clear and Present Danger (Singur împotriva președintelui) – 1 iulie
 9. Elizabeth: The Golden Age (Elizabeth: Epoca de Aur) – 1 iulie
 10. In Bruges (În Bruges) – 1 iulie
 11. Just Getting Started (Bun venit la Villa Capri) – 1 iulie
 12. Mama – 1 iulie
 13. Marshall – 1 iulie
 14. Monty Python’s The Meaning of Life – 1 iulie
 15. Never Back Down 2: The Beatdown (Nu da inapoi 2) – 1 iulie
 16. Only the Brave (Muntele de Granit) – 1 iulie
 17. Rango – 1 iulie
 18. Sixteen Candles (O aniversare cu bucluc) – 1 iulie
 19. State of Play (Jocuri la nivel înalt) – 1 iulie
 20. Step Up – 1 iulie
 21. Swiped – 1 iulie
 22. S.W.A.T.: Under Siege (S.W.A.T.: Sub Asediu) – 1 iulie
 23. Terminator Salvation (Terminator Salvarea) – 1 iulie
 24. The Accountant of Auschwitz (Contabilul de la Auschwitz) – 1 iulie
 25. The Croods (Familia Croods) – 1 iulie
 26. The Magic of Lassie – 1 iulie
 27. The Space Between Us (Spațiul dintre noi) – 1 iulie
 28. The Thing – 1 iulie
 29. Up in the Air (Sus, în aer) – 1 iulie
 30. Valentine’s Day – 1 iulie
 31. Wanted – 1 iulie
 32. Watchmen (Cei ce veghează) – 1 iulie
 33. Pilgrimage (Pelerinajul) – 2 iulie
 34. The Milk System – 2 iulie
 35. Blade runner: The Final Cut (Vânătorul de recompense: Versiunea finală) – 8 iulie
 36. Bushwick – 11 iulie
 37. Blended (Din greșeală împreună) – 15 iulie
 38. La La Land – 15 iulie
 39. Lost City of Z (Orașul pierdut Z) – 15 iulie
 40. The Score (Scor final) – 15 iulie
 41. Daddy’s Home 2 – 16 iulie
 42. Captain Underpants: The First Epic Movie (Aventurile Capitanului Underpants: Primul Film Epic) – 20 iulie
 43. The Smurfs 2 (Strumpfii 2) – 30 iulie

 

 1. Stone Age (Epoca de Piatra) – S1 / 1 iulie
 2. The Chef’s Line – S1 / 1 iulie
 3. Rabbids Invasion – S4 / 1 iulie
 4. Zombie Dumb – S1 & S2 / 1 iulie
 5. Dawn of the Croods – S3 & S4 / 7 iulie
 6. Suits (Costume) – S7 / 12 iulie
 7. Little Singham (Micul Singham) – S1 / 15 iulie
 8. Barbie Dreamhouse Adventures – S2 & S3 / 19 iulie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s