Noi actori se alătură distribuției sezonului 2 ‘Tell Me a Story’

Distribuția noului sezon Tell Me a Story prinde contur și promite un nou capitol de poveste. După anunțul revenirii lui Paul Wesley, o nouă revenirea este confirmată și anume cea a lui Danielle Campbell, care anterior a interpretat-o pe Kayla Powell, personaj inspirat din povestea Scufiței Roșii. Celor doi li se alătură noi favoriți ai publicului, precum și doi veterani ai recent finalizatului Marvel’s Jessica Jones.

Cu nicio lună de la anunțul privind revenirea lui Wesley, distribuția noului sezon a crescut văzând cu ochii, mai ceva ca în povești. Dacă sezonul trecut am avut un melanj între Scufița Roșie, Cei trei purceluși și Hansel și Gretel, anul acesta Kevin Williamson reia rețeta de succes îmbinând într-un thriller psihologic contemporan trei povești mult iubite cu prinți și prințese – Cenușăreasa, Frumoasa din Pădurea Adormită și Frumoasa și Bestia.

Cine și ce rol va interpreta în această nouă versiune întunecată de basm, mai jos.


  • Carrie-Anne Moss aka Rebecca: personaj ce va uni și îmbina cele trei povești, Rebecca este matriarha familiei Pruitt, o femeie puternică și aparent lipsită de emoții ori sentimente. După ce în urmă cu mai bine de zece ani a fost nevoită să înfrunte destinul în momentul în care a rămas văduvă, soțul murindu-i într-un accident de mașină, Rebecca s-a văzut peste noapte în postura de a-și crește singură și cum a putut mai bine cei trei copii – chiar și după atâția ani se poate spune că încearcă să găsească rețeta perfectă, un echilibru între rațiune, asprime și iubire maternă, lucru vizibil în mod special când vine vorba de Ashley, mezina familiei. Dar iată că după atâta amar de vreme, Rebecca se simte în sfârșit pregătită să se repună pe sine pe primul plan, considerând că a reușit să își ducă într-un fel sau altul misiunea de mamă la bun sfârșit.
  • Danielle Campbell aka Olivia: personajul Oliviei nu este inspirat din Belle, în schimb are legătură cu povestea Frumoasei din Pădurea Adormită. Puternică, sigură pe sine și inteligentă, Olivia a plecat din micul orășel natal cu vise mărețe, lăsând în urmă totul chiar și iubitul perfect, pentru a se muta în Nashville și a urma o carieră în domeniul proaspăt absolvit, Filozofie și Literatură comparată. În ciuda sufletului pur și a dorinșei de reușită, soarta pare a avea alte planuri pentru Olivia, planuri ce o vor forța să fie puternică, incoruptibilă și chiar inventivă dacă dorește să supraviețuiască.
  • Natalie Alyn Lind aka Ashley: personaj inspirat de Belle, Ashley este, sau mai zis era o tânără stea în ascensiune în lumea muzicală country care a supraviețuit unui atac brutal doar pentru a conștientiza că drama și coșmarul nu au luat sfârșit aici. Odată avidă de publicitate și de lumina reflectoarelor, în prezent Ashley se ascunde în propria casă, evitând pe oricine care încearcă să se apropie de ea.
  • Odette Annable aka Maddie: tipicul copil mijlociu care încearcă și este învățat să rămână calm indiferent de haosul din jurul său, povestea lui Maddie se leagă la rândul său de firul narativ al Frumoasei din Pădurea Adormită. După ce ani la rând a avut grijă de familia sa, ajunge în punctul în care consideră că nu poate face la fel și pentru bărbatul pe care îl iubește.
  • Ashley Madewke aka Simone: personaj inspirat din povestea Cenușăresei, Simone se reîntoarce acasă după moartea tatălui, fiind nevoită să reia o viață pe care credea că a lăsat-o demult în urmă. Mânată de furie și regret, Simone nu va ezita să își pună chiar propria viață în pericol în misiunea sa de a descoperi secretele ascunse ale familiei.
  • Matt Lauria aka Jackson: oaia neagră a familiei, Jackson duce o aprigă luptă interioară între dorința de a fi un bărbat mai bun și demonii care îl opresc din a o apuca pe acest drum. Își găsește aleasa și sufletul pereche într-o femeie misterioasă ce reușește să îl atragă într-un joc sinistru, ba chiar criminal al minciunii și înșelăciunii.
  • Eka Darville aka Beau: onorabilul Beau, a cărui viață personală și profesională este afectată și întoarsă peste cap din cauza principiilor și a codului moral pe care a reușit să își bazeze întreaga existență. Pe măsură ce încearcă să descopere această nouă realitate în fața căreia a fost pus, Beau conștientizează că linia de demarcație între ce e bine și ce e necesar, între datorie și dorință, nu este atât de ușor de navigat ori chiar de înțeles când viața ta a funcționat pe alb și negru, bine sau rău.

Lansat anul trecut, Tell Me a Story a adunat în distribuția sa nume cunoscute și mulți preferați ai publicului din seriale (recent) finalizate – The Vampire Diaries, The Originals, Once Upon a Time, Parenthood – Paul Wesley, James Wolk, Kim Cattrall, Danielle Campbell, Michael Raymond-James, Sam Jaeger ș.a.. Produs de Kevin Williamson (The Vampire Diaries, The Following, Stalker), serialul a reușit un prim sezon de succes, vizualizările de pe platformă celor de la CBS aducând rapid și o confirmare de reînnoire.

În România, Tell Me a Story (ro. Spune-mi o poveste) poate fi vizionat integral pe platforma HBO Go (aici).


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s