#SDCC: David Ajala se alătură noului sezon Star Trek: Discovery + Short Treks (Poze!)

Cu noi premiere programate Star Trek: Discovery nu a avut un panel al său anul acesta în cadrul convenției Comic-Con din San Diego ci a fost parte dintr-un eveniment special dedicat universului Star Trek. Pe lângă prezentarea noilor titluri Picard și Lower Decks, cei prezenți au aflat și au vizionat în exclusivitate un prim promo pentru Star Trek: Short Treks, un alt nou titlu în șase părți ce îi vor readuce fanilor pe Ethan Peck, Rebecca Romijin și Anson Mount, aka Spock, Pike și Number One. Cele șase episoade sunt intitulate “Ask Not,” “Q&A,” “The Trouble with Edward,” “The Girl Who Made the Stars,” “Ephaim and Dot” și “Children of Mars” – de menționat că dintre acestea, două vor fi animate, trei vor avea echipajul Enterprise și unul va fi un teaser pentru Picard.

În ceea ce privește segmentul dedicat noului sezon Star Trek: Discovery, surprizele s-au ținut lanț – alături de invitați a venit David Ajala, fiind anunțată astfel alăturarea sa distribuției S3, au fost lansate primele poze promoționale din S3 și s-au oferit informații mult așteptate de fani despre ce vom găsi în noile episoade.

Pe scurt, David Ajala îl va interpreta pe Cleveland Booker zis și Book, un bărbat carismatic a cărui atitudine tinde să îl bage în probleme mai mult decât și-ar fi dorit. Mai multe despre acestea rămâne să aflăm î data cu debutul noului sezon.

Fără o dată oficială de lansare, Sonequa Martin-Green a dezvăluit că la începutul acestei luni a debutat pre-producția sezonului 3, cu fotografierea mai multor zone din Islanda. Actrița a mai deconspirat de asemenea că echipajul nu a aterizat așa cum s-a plănuit pe Taralesium, iar sezonul 3 va merge aproximativ 1000 de ani în viitor.

În România, Star Trek: Discovery este disponibil integral pe Netflix.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s