SDCC: Reveniri, costume și un nou adversar pentru The Flash (video!)

Panelul The Flash din cadrul convenției San Diego Comic-Con a fost așa cum ne-am așteptat unul informativ și plin de surprize. Chiar și așa, acesta este doar începutul, echipa promițând un sezon de excepție. Ce ne aduce nou S6?

Keiynan Lonsdale revine în rol recurring pe platourile de filmare The Flash, reluând rolul lui Kid Flash în sezonul 6, pe durata a mai multor episoade.

-A fost lansat primul trailer pentru noul sezon, trailer care ne-a dezvăluit identitatea mult așteptatului villain pentru echipa The Flash în prima jumătate a S6, și este nimeni altul Dr. Ramsey Rosso aka Bloodwork – personajul va fi interpretat de nimeni altul decât Sendhil Ramamurthy.

În ceea ce îl privește pe dr.Ramsey Rosso, încă o dată echipa descrie acest villain ca pe unul dintre cei mai periculoși adversari ai lui The Flash, un inamic cu care Barry va dezvolta o relație inedită – motivul acesteia pare să fie chiar apropierea Crizei din crossover.

Cu un intelect de geniu și demn de renumele ce-l poartă, munca lui Rosso în câmpul hematologiei oncologice este recunoscută la nivel mondial. Fost coleg cu Caitlin, după ce cei doi sunt reuniți de un eveniment neașteptat, Ramsey reia legătura cu aceasta, numai ca noua lor relație să fie distrusă de ambiția doctorului de a sfida legile naturii, căzând victimă vanității, transformându-se rapid din amic într-unul din cei mai terifianți adversari cu care echipa The Flash s-a confruntat până acum.

-Un moment important în cadrul panelului a fost când s-a pus în discuție prezența lui Tom Cavanagh, mai exact cu ce personaj va apărea în noile episoade. Supriză – sezonul acesta Tom nu va interpreta unul, ci două personaje noi, unul în cadrul S6 și unul special pentru crossoverul eveniment din acest an, Crisis on Infinite Earths. Fără prea multe informații despre ce ne aduce în sezon, pe durata crossoverului Tom îl va întruchipa pe Pariah, un personaj ale cărui metode și experiemente neobișnuite privind propria viziune asupra creării universului va face ca Anti-Monitor (guest star LaMonica Garrett) să afle de existența și să îi distrugă planeta. Cum Ramsey Rosso este villainul primei părți a sezonului, Eric Wallace, noul showrunner al serialului a dezvăluit că Pariah va lua naștere la finalul cazului Bloodwork printr-o adevărată întorsătură de situație care va declașa Crisis on Infinite Earths.

-Grant a dezvăluit că Monitor își va face apariția toamna aceasta spunându-i lui Barry că universul este în mare pericol iar singura cale de a salva omenirea este prin sacrificiul său. Vestea pare să nu-i dea pace lui Barry, greutatea celor auzite și faptul că moartea sa este ceva cert, urmând să îl schimbe. Prin prisma acestor evenimente, echipa a descris sezonul ca fiind unul mai matur și poate mai întunecat, chiar dacă la bază rămâne același The Flash cu care ne-am obișnuit.

Danielle Panabaker a mărturisit că sezonul acesta o vom vedea mai mult pe Killer Frost încercând să-și clădească o viață a sa, de asemenea cu un nou costum. Pe de altă parte, proaspăt rămas fără puteri, Cisco a reușit să-și găsească normalitatea mult dorită, rămânându-i doar să-și găsească propriul echilibru între viața personală și cea profesională.

-Nora West-Allen nu va fi uitată definitiv, atât Barry cât și Iris încercând să accepte pierderea fiicei lor. Fiecare o va face în propria manieră și nu ca o echipă, așa cum au obișnuit până acum. Barry va încerca să se țină ocupat și să nu se gândească la cele întâmplate, în timp ce Iris se va axa pe noua sa publicație, Central City Citizen, urmând să-și angajeze personal editorial.

-Cu o nouă înfățișare pentru Killer Frost și o nouă mască pentru Ralph, rugămințile fanilor par a fi fost ascultate, Flash debutând și el toamna aceasta cu un nou costum, despre care s-a spus că este cea mai fidelă versiune benzilor desenate.


– The Flash va reveni cu noi episoade toamna aceasta, începând cu 8 octombrie. Serialul este disponibil integral pe Netflix România. –

Surse: 1, 2, 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s