#SDCC: The Archies, Mr. Honey și ultimul an de liceu pentru ‘Riverdale’ (video!)

Gașca Riverdale s-a adunat și anul acesta la convenția Comic-Con din San Diego și, așa cum era de așteptat, panelul serialului a fost unul emoțional și emoționant am putea spune, Luke Perry și decesul acestuia fiind unul dintre subiectele amplu discutate de echipă cu fanii prezenți.

După cum am anunțat anterior evenimentului, premiera sezonului 4 va fi un tribut adus actorului, episodul fiind intitulat sugestiv In Memoriampoze de pe platourile de filmare și de la parada dată în cinstea lui Fred Andrews.

Lucrurile nu se opresc aici, în cadrul panelului fiind dezvăluit faptul că actrița Shannen Doherty, colegă pe platourile 90210 și bună prietenă cu Luke Perry, va fi guest-star în premiera sezonului, prezența sa catalogată ca special role rămânând totuși un mister. Cunoscând relația celor doi actori, Roberto Aguirre-Sacasa a mărturisit că o apariție a lui Doherty în serial a fost dorită de multă vreme, chiar dacă se dorea a fi în alte circumstanțe.


Despre prezența lui Shannen Doherty în 4×01 In Memoriam:

Roberto Aguirre-Sacasa: This year our Riverdale family, and we are family, and we suffered a huge huge loss. (…) They were such good friends, and when we were putting together this tribute episode, we wanted to make it as special as possible, and so we asked Shannen to do a pivotal, super-emotional role. She read the script and immediately said ‘yes.’ It’s very impactful.

Cole Sprouse: It was cathartic for all of us to have Doherty on set for the season premiere. I think it really put the cherry on top for that episode and made a nice tribute.


 

Mult dezbătută situația familială a lui Archie pentru noile episoade, a fost confirmat în cadrul panelului că actrița Molly Ringwald va relua toamna aceasta rolul lui Mary, urmând să revină cât de curând pe platourile de filmare din Vancouver alături de echipă. Pentru moment nu a fost dezvăluit dacă va rămâne la statut de recurring ori va fi promovată la series regular. – “She’ll be Archie’s mom more or less full time this year”.

Lucrurile nu vor stagna prea mult și se vor complica încă din 4×02 ‘Chapter Fifty-Nine: Fast Times at Riverdale High’, episodul urmând să îl prezinte publicului pe Mr. Honey, noul director al liceului din Riverdale. Actorul Kerr Smith, cunoscut pentru rolurile sin life Unexpected și The Fosters s-a alăturat distribuției în rol recurring, urmând să aibă mai multe apariții pe durata S4. Problemele pentru gașca lui Archie vin în urma metodei lui Honey de a conduce liceul, nefăcând un secret din faptul că este cu mult mai dur cu elevii din ultimul an, decât cu restul.

În ceea ce privește sezonul per ansamblu, acesta se va axa în mod special pe ultimul an de liceu, pe meciuri de fotbal, relații, practici și ritualuri Vixen. Vom avea un episod special de Halloween (programat pentru 30 octombrie) și posibil un alt musical (este în negocieri), mai ales că cei patru vor fonda trupa The Archies care, conform lui Aguirre-Sacasa pare a le provoca la un duel muzical pe The Pussycats.


Riverdale revine cu noi episoade începând cu 9 octombrie. Serialul este disponibil integral pe Netflix România.

Surse: 123

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s