Amazon ne aduce pe micul ecran serialul ‘Știu ce ai făcut astă-vară’ (Updated)

Iată că după mai bine de un an de la anunțul proiectului, cei de la Amazon Studios au dat undă verde ecranizării TV pentru franciza slasher devenită icon în anii ’90, I Know What You Did Last Summer. Din păcate, reprezentanții proiectului, respectiv Amazon, nu au oferit mai multe informații despre noul titlu decât cunoșteam până în prezent.


Știre inițială, iulie 2019:

Cine a zis că vara este lipsită de informații și știri din cetatea filmului s-a înșelat. Producătorul Neal H. Moritz a semnat un nou contract de trei ani cu cei de la Sony Pictures Television, perioadă în care va lucra alături de Pavun Shetty la titlurile deja existente (S.W.A.T., The Boys, Preacher) precum și la conținut nou – drame, comedii și animații, atât pentru televiziuni cât și pentru serviciile de streaming.

Printre proiectele proaspăt anunțate de aceștia, se numără adaptarea TV a francizei icon a anilor ’90, I Know What You Did Last Summer (ro. Știu ce ai făcut astă-vară), titlu ce va face parte din portofoliul platformei Amazon. Alături de Moritz, care a fost de altfel și în echipa de producție a filmului la acea vreme, pentru remake-ul TV i se vor alătura James Wan în calitate de regizor și Shay Hatten la scenariu.

Știu ce ai făcut astă-vară spune povestea a patru prieteni legați de un secret compromițător – la un an după ce au lovit un om cu mașina, Julie, Ray, Helen și Barry se găsesc în postura de a fi hărțuiți de cineva care cunoaște ce au făcut, consecințele devenind cu mult mai dramatice decât și-ar fi închipuit. Având la baza scenariului romanul omonim semnat de Lois Duncan, filmul i-a avut protagoniști pe Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe și Freddie Prinze Jr..

Portofoliul lui Moritz este unul vast, alături de seria I Know What You Did Last Summer stând și francizele Fast & Furious, Cruel Intentions și 21 Jump Street, în timp ce pe micul ecran a lucrat la The Big C, Happy! și Prison Break.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s