Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în septembrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Elite (Elita) – S2 / 6 septembrie -> După decesul unui coleg, un student se face nevăzut, alianțele se schimbă, noi prieteni devin implicați în această dramă și ascunderea unor secrete cumplite devine foarte dificilă.

 2. Jack Whitehall: Travels with My Father – S3 / 6 septembrie -> Acum locuind și lucrând în L.A., Jack speră să-l convingă pe Michael să vină și el în SUA, arătându-i tot ce are de oferit Vestul american.
 3. The Spy (Spionul) – S1 / 6 septembrie -> Un serial de dramă care spune povestea adevărată și uluitoare a celui mai renumit spion israelian, Eli Cohen, care s-a infiltrat în guvernul sirian în anii 1960.
 4. TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020S1 / 10 septembrie -> Șase necunoscuți care împart o casă fabuloasă în Tokyo se află în căutarea dragostei, trăind sub același acoperiș. Nu există un scenariu, tot ce se întâmplă ține doar de voința lor.
 5. The I-Land S1 / 12 septembrie -> Un serial de aventuri SF în care zece persoane se trezesc lipsite de memorie pe o insulă denaturată și află curând că lumea în care au ajuns nu este ceea ce pare.
 6. Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Kabaneri din fortăreața de fier: Lupta de la Unato) S1 / 13 septembrie -> Ikoma și Fortăreața de fier mută ostilitățile pe câmpurile de luptă de la Unato, alăturându-se alianței pentru a recuceri teritoriul din mâinile hoardei kabane.
 7. The Ranch (Ferma)Partea 7 / 13 septembrie -> Colt încearcă să se împace cu Abby, iar Beau și Joanne se străduiesc să facă față faptului că îmbătrânesc. Între timp, Mary și Luke dau de necaz.
 8. Unbelievable (De necrezut)S1 / 13 septembrie -> O adolescentă reclamă poliției că a fost violată, apoi își retrage plângerea, însă două femei-detectiv urmăresc dovezile care pot dezvălui adevărul. Bazat pe fapte reale.
 9. Criminal S1 / 20 septembrie -> Pe parcursul unui interogatoriu chinuitor, niște detectivi constrâng un medic taciturn să mărturisească o crimă. Cu David Tennant, Clare-Hope Ashitey și Youssef Kerkour.
 10. Disenchantment Partea 2 / 20 septembrie -> Vesela prințesă Bean se dă de ceasul morții ca să salveze un prieten, își descoperă destinul mistic și ajută la recâștigarea regatului tatălui său.
 11. Fastest Car (Cea mai rapidă mașină)S2 / 20 septembrie -> Supermașini extrem de scumpe se întrec cu automobile obișnuite care au fost tunate, între acestea numărându-se o Honda, un Ford, un Oldsmobile și chiar și un Mini Cooper.
 12. Las del hockey (Jucătoarele de hochei)S1 / 20 septembrie -> Sunt înnebunite după hocheiul pe role și vor numai victorii pe teren, însă mai trebuie să-și facă timp și pentru școală, familie și iubire.
 13. GlitchS3 / 25 septembrie -> În sezonul 3, mai mulți oameni se ridică din mormânt, iar prietenii de altădată devin amenințări. Misterul și pericolul se intensifică în Yoorana.
 14. Bard of Blood (Bardul războinic) S1 / 27 septembrie -> Shah Rukh Khan este producătorul acestui thriller cu spioni în care un fost agent revine la viața de spionaj pentru o misiune de salvare în Belucistan. Cu Emraan Hashmi.
 15. In the Shadow of the Moon (În umbra lunii)S1 / 27 septembrie -> Un thriller SF în care un polițist din Philadelphia urmărește un ucigaș în serie alunecos, ale cărui crime sunt comise în funcție de fazele lunii.
 16. Skylines (Orizonturi) S1 / 27 septembrie -> Un producător de hip-hop ajunge să fie implicat în crima organizată după ce fratele gangster al proprietarului de studio se întoarce din exil și își revendică partea.
 17. The Politician (Politicianul) S1 / 27 septembrie -> Payton știa încă de când era copil că urmează să fie președinte. Dar mai întâi trebuie să se descurce în cel mai perfid mediu politic: liceul.
 18. Vis a Vis (Vizavi) S4 / 27 septembrie -> Un nou director și un fost gardian ajuns pușcăriaș sosesc la Cruz del Norte. Zulema se întâlnește cu o rudă de mult uitată, iar Sole primește vești care îi schimbă viața.
 19. Tiny House Nation (O căsuță pentru fiecare)Volumul 2 / 29 septembrie -> Gazda John Weisbarth și expertul Zack Giffin pleacă într-o călătorie pentru a cunoaște persoane care doresc să construiască la scară mică, dar cu imaginație și stil.

 • Vagabond (Omul rătăcitor) S1 / TBA -> După ce își pierde singurul membru al familiei într-un accident bizar, un veteran al forțelor speciale decide să cutreiere lumea singur, căutând să se răzbune.


 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. The Good Place (Locul Bun) – S4, vineri (din 27 septembrie) *ultimul sezon -> În sezonul 4, Eleanor Shellstrop se confruntă cu noi decizii aflate la limita dintre bine și rău.
 3. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) – Volum 4 / duminică -> În această emisiune duminicală de comedie, Hasan Minhaj prezintă știri și aspecte politice și culturale din toată lumea, delectându-ne cu stilul său incisiv și nuanțat.

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Tall Girl (Fata înaltă) – 13 septembrie -> La 16 ani și 190 cm, Jodi nu a avut niciodată iubit. Dar lucrurile s-ar putea schimba după ce un elev înalt din străinătate se înscrie la școala ei.

 2. Between Two Ferns: The Movie (Între două ferigi: Filmul) – 20 septembrie -> Gazda Zach Galifianakis pleacă într-o călătorie pentru a descoperi personaje faimoase de intervievat în cadrul talk-show-ului său, „Între două ferigi”.

 3. Team Kaylie (Echipa lui Kaylie) – 23 septembrie -> După o problemă cu legea, celebra adolescentă miliardară Kaylie Konrad primește din partea curții sarcina de a conduce un club de la oraș dedicat naturii sălbatice.

 1. Hip-Hop Evolution – S3 / 6 septembrie -> Tupac, Biggie, Lil’ Kim și Jay-Z au fost deschizători de drumuri în anii 1990, iar oamenii din cercul lor ne dezvăluie adevărul despre idolii muzicii rap.

 2. Evelyn – 10 septembrie -> Un bărbat și cei doi frați ai săi pleacă într-o călătorie epică pe jos, din Scoția până la Londra, sperând să găsească liniște și acceptare, la 12 ani după sinuciderea unui alt frate.
 3. The Mind, Explained (Secretele minții) – 12 septembrie -> De la vise la anxietate, descoperă ce se întâmplă în creierul tău cu ajutorul acestui serial revelator, narat de Emma Stone, laureată la Oscar.
 4. Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea (Tratament preferențial) – 13 septembrie -> În acest documentar, Chelsea Handler explorează modul în care privilegiile albilor au impact asupra culturii americane și ce beneficii a avut de pe urma acestora în viață și în carieră.
 5. The Chef Show – Volumul 2 / 13 septembrie -> Jon Favreau se ridică de pe scaunul de regizor, își pune un șorț de bucătărie și pleacă într-o aventură culinară alături de prietenul și mentorul său gastronomic, Roy Choi.
 6. Los Tigres del Norte at Folsom Prison (Los Tigres del Norte în închisoarea Folsom) – 15 septembrie ->La aniversarea a cincizeci de ani de la concertul lui Johnny Cash în închisoarea Folsom, Los Tigres del Norte susțin un concert pentru deținuții de acolo.
 7. Inside Bill’ Brain: Decoding Bill Gates (În mintea lui Bill: Bill Gates decodat) – 20 septembrie -> Cofondatorul Microsoft Bill Gates povestește despre copilăria sa, cariera în afaceri și pasiunea sa pentru îmbunătățirea vieții oamenilor din țările în curs de dezvoltare.
 8. Abstract: The Art of Design (Abstract: Arta designului) – S2 / 25 septembrie -> Șase dintre cei mai influenți designeri din lume într-un nou sezon plin de stil, în care aflăm mai multe despre bioarhitectură, design vestimentar, tipografie și altele.
 9. Birders (Păsări fără frontiere) – 25 septembrie -> Când vine vorba despre zidurile care ne separă, există migranți care ignoră granițele umane: ei sunt păsările societății noastre. O perspectivă diferită asupra migrării.
 10. Explained (Pe înțelesul tuturor) S2 / 26 septembrie -> Creșterea numărului de miliardari. Haine de sport purtate pe stradă. Atracția cultelor. Explorează evenimentele actuale și tendințele sociale în acest serial captivant, narat de celebrități.

 1. Modest Heroes – Ponoc Short Films Theatre (Scurtmetraje Studio Ponoc: Eroi modești) – anime / 6 septembrie -> Doi frați aflați sub apă supraviețuiesc pe cont propriu. Un băiat cu o gravă alergie la ouă. Un bărbat invizibil pentru societate. Trei scurte povestiri animate.

 1. Bill Burr: Paper Tiger (Câinele care latră nu mușcă) – 10 septembrie -> Bill Burr ia în vizor goana după senzațional, feminismul bărbaților, adecvarea culturală, roboții sexuali și altele, în acest program special de comedie stand-up filmat la Londra.

 2. Jeff Dunham: Beside Himself (Jeff Dunham: Eu pe lângă mine) – 24 septembrie -> Jeff Dunham și personajele sale renumite iau scena cu asalt în acest spectacol special filmat live în Dallas.
 3. Mo Gilligan: Momentum (Mo Gilligan: Acum e momentul) – 30 septembrie -> Comedianul Mo Gilligan îmbină mișcările grațioase cu umorul tăios și ne vorbește despre începuturile sale umile, familie și arta complexă a dansatului în club.


 • Netflix pentru copii și familie:
 1. Archibald’s Next Big Thing (Aventurile lui Archibald) – 6 septembrie -> Archibald este un puișor de găină extraordinar care trăiește clipa și trece prin viață cu „da, și…”. Inspirat de populara carte pentru copii.

 2. The Last Kids on Earth (Ultimii copii de pe Pământ) – 17 septembrie -> Atunci când zombii și monștrii îi invadează orașul, un băiat bătăios face echipă cu prietenii lui pentru a supraviețui apocalipsei. Bazat pe o cunoscută serie de cărți.
 3. Dragons: Rescue Riders (Dragonii: Salvatorii înaripați) – 27 septembrie -> Gemenii Dak și Leyla își petrec zilele salvând dragoni și ajutând locuitorii noului lor sătuc, Huttsgalor. Un serial animat de comedie și aventură.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Anchorman 2: The Legend Continues (Un știrist legendar 2) – 1 septembrie
 2. Baby Driver – 1 septembrie
 3. Blades of Glory (Tăișul gloriei) – 1 septembrie
 4. Eat Pray Love (Mănâncă roagă-te iubește) – 1 septembrie
 5. Despicable Me 3 (Sunt un mic ticălos 3) – 1 septembrie
 6. Dirty Dancing (Dans murdar) – 1 septembrie
 7. Fun with Dick & Jane (Distracție cu Dick și Jane) – 1 septembrie
 8. Men in Black (Bărbați în negru) – 1 septembrie
 9. Men in Black II (Bărbați în negru II) – 1 septembrie
 10. Rough Night (O noapte nebună, nebună) – 1 septembrie
 11. Step Brothers (Frați vitregi) – 1 septembrie
 12. Surf’s Up (Cu toții la surf) – 1 septembrie
 13. Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby) – 1 septembrie
 14. The Firm (Firma) – 1 septembrie
 15. The Pirates! Band of Misfits (Pirații! O bandă de neisprăviți) – 1 septembrie
 16. The Wiggles – 1 septembrie
 17. Downsizing (Downsizing. Mini-oameni) – 6 septembrie
 18. Spider-Man: Homecoming (Spider-Man: Întoarcerea acasă) – 6 septembrie
 19. Paranormal Activity 4 (Activitate Paranormală 4) – 15 septembrie
 20. True Gift (Adevăratul curaj) – 15 septembrie
 21. National Lampoon’s European Vacation (Vacanță prin Europa) – 19 septembrie
 22. The Treasure (Comoara din Egipt) – 20 septembrie
 23. A Disaster Artist(Un artist numit dezastru) – 21 septembrie
 24. The Hero – 27 septembrie
 25. The Gambler (Jucătorul) – 30 septembrie
 26. Câini – în curând
 27. Despre oameni și melci – în curând
 • Gotham – sezonul 5 -> 1 septembrie
 • Brooklyn Nine-Nine – sezonul 5 -> 26 septembrie
 • Locked Up – sezonul 4 -> 28 septembrie

 

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s