AXN: recomandările lunii septembrie

Odată cu venirea toamnei, o serie de mult așteptate seriale AXN se întoarce din vacanță cu sezoane noi. În septembrie, Gibbs și echipa sa revin pe micile ecrane în „NCIS: Anchetă militară”, la fel și excentricul medic legist “Harrow”. Holmes și Watson rezolvă ultimele cazuri în ultimul sezon din „Sherlock Holmes și dr. Watson”, în timp ce crizele la cel mai înalt nivel alături de cele la nivel personal creează probleme pentru membrii CriRes în „Negociatorii”.


AXN

NCIS-S13_3

NCIS: Anchetă militară/ NCIS premiera sezonului 13, din 4 septembrie, episoade duble, miercurea, de la ora 21:00

Gibbs se luptă pentru viață la bordul unui spital militar, după ce a fost împușcat în debutul sezonului 13. DiNozzo și Joanna călătoresc în Shanghai pentru a încerca să-l captureze pe cel responsabil de atac.

 


IOAN GRUFFUDD

 Harrow – Viață de legist/ Harrow premiera sezonului 2, din 5 septembrie, joia, de la ora 23:00

Ultima oară când l-am văzut pe excentricul doctor legist Harrow, acesta savura un pahar de vin pe barca sa, când este împușcat. În sezonul doi, decis să pună toate piesele puzzle-ului la un loc, Harrow ignoră recomandările medicilor și ale celor dragi și pornește în căutarea celui responsabil de atac, înainte ca acesta să mai încerce să îi ia viața din nou.

 


Negociatorii S3_3

Negociatorii/ Ransom premiera sezonului 3, din 16 septembrie, lunea, de la ora 21:00

Sezonul trei îi readuce pe Eric Beaumont și echipa sa de elită, CriRes, în prim plan, luptându-se să găsească echilibrul între viața personală și cariera lor de negociatori de top, care trebuie să rezolve răpiri și luări de ostateci la cel mai înalt nivel. Repercursiunile din sezonul doi încă se resimt, mai ales când Eric se predă pentru crima brutală a lui Damien Delaine. Cum nicio dovadă nu este găsită, este eliberat și va trebui să trăiască cu responsabilitatea propriilor decizii. În noul sezon se regăsește puternic tematica familiei, întrucât toți membri echipei ajung să depindă unul de altul mai mult ca niciodată. Recent divorțat, Eric conștientizează că și-a pus toate relațiile în pericol din cauza meseriei sale. Însă, atunci când o cunoaște pe agentul FBI Kate Barrett, este convins că și-a găsit o parteneră pe măsură. Oliver se transformă ca urmare a violenței asociate plecării lui Maxine, are dese atacuri de panică care îi amenință cariera. O misiune periculoasă o face pe Zara să realizeze că stresul de la birou are efecte nedorite asupra familei și se simte forțată să aleagă între cele două. Cynthia Walker, cel mai nou membru CriRes, este reticentă la început în a dezvălui aspecte legate de viața ei personală, dar demonii din trecut o ajung din urmă și amenință să distrugă noua familie pe care începe să o clădească. Pe parcursul sezonului, echipa se reunește și face tot ce le stă în putință pentru a-l salva pe Tyler, fratele Cynthiei, din mâinile unui geniu criminal.

 


Elementary S7 _AXN_10

Sherlock Holmes și dr. Watson/ Elementary premiera sezonului 7, din 16 septembrie, lunea, de la ora 22:00

Ultimul sezon îi readuce pe Sherlock Holmes și doctor Watson în prim plan, după ce noile lor cariere de consultanți la Scotland Yard se termină brusc, în momentul în care un apropiat este grav rănit în SUA. Problemele legale ale lui Holmes îi crează dificultăți în a se putea întoarce la New York, în timp ce dușmanul lor de moarte – miliardarul tech Odin Reichenbach, așteaptă să le testeze încă o dată limitele.

 

——-

AXN White

Admiratoarea AXN White 2

Admiratoarea/ La Fan premieră, din 16 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18:15

Vale este îndrăgostită până peste cap de Lucas Duarte, pentru care s-ar sacrifica în orice moment. Îl adoră și îl idolatrizează, are o colecție cu pozele acestuia și nu a ratat niciun film în care acesta a apărut. Deși și-a imaginat de nenumărate ori întâlnirea cu idolul ei, nu a bănuit niciodată ce îi va rezerva viitorul.  Într-o zi toridă de vară, Vale, îmbrăcată într-o felie de pizza și împărțind fluturași pentru o pizzerie din zonă, urmărește îngrozită cum o mașina vine în trombă, pe punctul de a călca pe cineva. Spre uimirea ei, acel cineva este chiar Lucas Duarte. Într-o fracțiune de secundă, Vale sare în apărarea tânărului sexy, doborându-l la pământ, exact în fața camerelor de filmare. Ingenuă, Vale crede că i-a salvat viața, însă curând află că a distrus o scenă din filmarea ultimei sale telenovele. Așa va începe o frumoasă și incitantă relație între cei doi, care se va intensifica în momentul în care Gabriel, agentul lui Lucas, decide să organizeze o loterie pentru cei mai înfocați fani, premiul fiind un prânz cu celebrul actor. Valentina este norocoasa aleasă, care ajunge să îi salveze cu adevărat viața și astfel îi devine asistentă personală, omul din umbră și înger păzitor. Noul rol o ajută să cunoască adevărata față a actorului, in timp ce acesta descoperă cât de puternică și minunată este tânăra, în pofida stângăciei pe care o arată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s