Noi actori în distribuția The Umbrella Academy

Producția celui de-al doilea sezon este deja în desfășurare motiv pentru care cei de la Netflix nu întârzie să ne dezvăluie noi nume ce se vor alătura protagoniștilor Umbrella Academy pentru episoadele S2.

Alături de Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, și Justin H. Min în sezonul 2 îi vom avea și pe Ritu Arya, Yusuf Gatewood și Marin Ireland. Pentru moment nu a fost anunțată o dată de lansare pentru noile episoade.
  • Ritu Arya aka Lila: un cameleon care poate să devină genială sau nebună în funcție de situație. Împrevizibilă, răutăciosă și sarcastică, Lila este înzestrată cu un simț al umorului întunecat.
  • Yusuf Gatewood aka Raymond: un lider înnăscut, cu inteligență, gravitate și încrederea că nu trebuie să dovedească nimic, nimănui. El este cald, implicat și are abilitatea de a te dezarma cu o simplă privire. Un soț devotat, este tipul de persoană pe care toată lumea o vrea alături.
  • Marin Ireland aka Sissy: o mamă texană neînfricată și rațională, care s-a căsătorit devreme din motive greșite. Încă tânără, își dorește să redescopere ce au viața și iubirea de oferit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s