Comunicat de presă: noutățile lunii octombrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în octombrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Big Mouth (Gură bogată) S3/ 4 octombrie -> Felicitări siropoase. Clișee stupide. Și o grămadă de stres. Pentru Andrew, Nick, Jessi și prietenii lor, Ziua Îndrăgostiților este un adevărat teren minat.
 2. El Dragón: Return of a Warrior (Dragonul: Întoarcerea războinicului) – S1 / 4 octombrie -> După ani de pregătire ca samurai în Japonia, Miguel Garza revine în Mexic pentru a revendica șefia cartelului Salado, care le face cu ochiul și altor pretendenți.
 3. Peaky Blinders – S5 / 4 octombrie -> În vreme ce familia Shelby încearcă să se adapteze consecințelor căderii bursei din 1929, Tommy se confruntă cu membrii mai tineri ai familiei și cu rivalii fasciști.
 4. Raising Dion (Crescându-l pe Dion) – S1 / 4 octombrie -> După moartea soțului ei, o mamă singură încearcă să ascundă superputerile fiului ei pentru a-l proteja de exploatatori.
 5. Rhythm + Flow (Ritm + rimă) – S1/ 9 octombrie -> Echipe formate din rapperi și cântăreți se întrec pentru a deveni următoarele vedetele ale generației lor.
 6. Haunted (La limita realității) – S2 / 11 octombrie -> Oameni obișnuiți povestesc prietenilor și familiilor lor întâmplări înfricoșătoare din trecut, recreate prin reconstituiri înfricoșătoare.
 7. Insatiable – S2 / 11 octombrie -> În mijlocul și mai multor concursuri de frumusețe, Patty și Bob se confruntă cu propriile sentimente de vinovăție și cu problemele personale, victimele se înmulțesc.
 8. Plan Coeur (Dragoste de ocazie) – S2 / 11 octombrie -> Pentru că Elsa nu-l poate uita pe fostul iubit,  prietenele ei angajează în secret o escortă masculină. Planul funcționează, ba chiar prea bine.
 9. Baby – S2 / 18 octombrie -> Două adolescente bogate din Roma s-au săturat până peste cap de familiile și colegii lor. Simțindu-se atrase de lumea interlopă, încep să ducă o viață dublă.
 10. Interior Design Masters (Designerii) – S1/ 18 octombrie -> Designeri de interior aspiranți transformă diverse locații demodate în spații încântătoare, vrând să obțină un contract major cu un hotel important din Londra.
 11. La casa de las Flores (Casa florilor) – S2 / 18 octombrie -> Copleșită de durere în urma unei pierderi, familia de la Mora încearcă să-și recupereze afacerile vândute, prin răzbunări și povești de iubire dezastruoase.
 12. Living with Yourself (Viața cu mine) – S1/ 18 octombrie -> Profund tulburat, George Elliot se supune unui tratament nou și este înlocuit de un alter ego îmbunătățit. Dar oare își va accepta versiunea optimizată?
 13. MeatEater (Carnivorul) – S8/ 18 octombrie -> Steve călătorește tocmai până în Mexic și Alaska în căutarea deliciosului vânat și a cărnii de căprioară și de berbec.
 14. ToonS1 & S2/ 18 octombrie ->Toon este un compozitor de jingle-uri, retras și inadaptat social, care e nevoit să înfrunte lumea de coșmar a showbizului, după ce clipul lui devine viral peste noapte.
 15. Avlu (Curtea închisorii) – S1/ 18 octombrie -> Condamnată pentru împușcarea soțului abuziv, Deniz ajunge la închisoare, unde se trezește prinsă între două benzi rivale.
 16. Daybreak (Zorii apocalipsei) – S1/ 24 octombrie -> Pe când se îndrăgostise, s-a declanșat iarna nucleară. Acum Josh, un adolescent outsider, o caută pe Sam într-o lume postapocaliptică plină de zombi și bande de nelegiuiți.
 17. Brigada Costa del Sol – S1 / 25 octombrie -> În anii ’70, când traficul de droguri prinde rădăcini în Spania, este creată prima agenție dedicată luptei împotriva drogurilor.
 18. Brotherhood (Organizația Frăției) – S1/ 25 octombrie -> Cristina e obligată de poliție să se infiltreze în organizația condusă de adoratul ei frate de după gratii și să devină informatoare, dar are o dilemă morală.
 19. Monzon – S1/ 25 octombrie -> Serialul urmărește momentele-cheie din fascinanta viață a campionului argentinian la box, Carlos Monzón, într-o epocă în care violența era simbolul masculinității.
 20. Nailed It! France (C’est du gâteau!/ ro. La fix! Franța) – S1/ 25 octombrie -> La fix! merge în Franța, unde amatori cu înclinație către dezastru se întrec în crearea unor minuni comestibile. Moderează comicul Artus și cheful Noémie Honiat.
 21. Nailed It! Spain (Niquelao!/ ro. La fix! Spania) – S1/ 25 octombrie -> „La fix!” ajunge în Spania, unde niște novici încearcă să evite dezastrul în timp ce prepară deserturi uimitoare. Gazdele sunt La Terremoto de Alcorcón și cheful Christian Escribá.
 22. Prank Encounters (Farse și orori) – S1/ 25 octombrie -> Un show cu camera ascunsă într-un format nemaivăzut, în care două persoane obișnuite devin vedetele propriului lor film horror fără să știe. Prezentat de Gaten Matarazzo.
 23. The Kominsky Method (Metoda Kominsky) – S2/ 25 octombrie -> Cei doi vechi prieteni, Sandy Kominsky și Norman Newlander, își țin de urât și se amuză unul pe altul pentru a trece mai ușor prin provocările vârstei.
 24. A 3 Minute Hug (O îmbrățișare de trei minute) – S1/ 28 octombrie -> Acest documentar surprinde bucuria și durerea familiilor despărțite de granița dintre SUA și Mexic, atunci când, în 2018, se revăd pentru un scurt moment dulce-amărui.
 25. Little Miss Sumo (Domnișoara sumo) – S1/ 28 octombrie ->Fiindu-i interzis să concureze ca profesionistă, campioana la sumo feminin, Hyori, pornește o luptă pentru schimbarea mentalității și sportului național al Japoniei.
 26. Flavorful Origins: Yunnan Cuisine (Bucătăria provinciei Yunnan) – S1/ 30 octombrie -> Explorează diversele arome ale provinciei chineze Yunnan și fă cunoștință cu bucătarii și ingredientele care i-au desăvârșit bogata tradiție culinară.
 27. Pose – S2/ 30 octombrie -> În New Yorkul anului 1987, Blanca, regina balurilor LGBTQ, își face propria Casă și devine mama unui dansator talentat și a unei prostituate îndrăgostite de un client.
 28. Nowhere Man (Bărbatul de nicăieri) – S1/ 31 octombrie -> După răpirea fiului său, un infractor condamnat la moarte este chinuit de viziuni. În încercarea disperată de a-și salva familia, el evadează din închisoare.

 • My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan (Următorul meu invitat – Cu David Letterman și Shah Rukh Khan) – octombrie -> Un episod separat al emisiunii Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman, în care moderatorul îl intervievează pe Shah Rukh Khan.


 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Riverdale – S4, joi (din 10 octombrie) -> Prinși între apele tulburi ale sexului, iubirii, școlii și familiei, adolescentul Archie și prietenii săi se trezesc atrași într-un mister sumbru în orașul lor.
 3. The Good Place (Locul Bun) – S4, vineri -> În sezonul 4, Eleanor Shellstrop se confruntă cu noi decizii aflate la limita dintre bine și rău.
 4. The Blacklist (Lista Neagră) – S7, duminică (din 6 octombrie)  

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Ready to Mingle (Solteras/ ro. Sunt gata să mă mărit) – 2 octombrie -> După ce bărbatul cu care credea că se va mărita o părăsește, Ana se înscrie la un curs pentru femei singure aflate în căutarea unui soț.

 2. In the Tall Grass (În iarba înaltă) – 4 octombrie -> Frații se încumetă pe un câmp imens cu iarbă pentru a ajuta un băiețel rătăcit și descoperă că e posibil să nu existe nicio ieșire. Bazat pe nuvela scrisă de Stephen King și Joe Hill.
 3. El Camino: A Breaking Bad Movie (El Camino: Un film Breaking Bad) – 11 octombrie -> După dramatica sa fugă din închisoare, Jesse Pinkman este nevoit să-și încheie socotelile cu trecutul pentru a face față prezentului. Un spin-off al serialului Breaking Bad.
 4. Fractured (Rupt de realitate) – 11 octombrie -> După ce soția și fiica lui accidentată dispar dintr-o cameră de primiri urgențe, un bărbat panicat pornește în căutarea lor și e convins că spitalul are ceva de ascuns.
 5. La influencia (Influența) – 11 octombrie -> Revenită în casa copilăriei ei pentru a-și îngriji mama bolnavă, Alicia este nevoită să înfrunte un trecut pe care-l credea îngropat și un corp care refuză să moară.
 6. The Forest of Love (Țipăt în pădurea iubirii) – 11 octombrie -> Inspirat dintr-o poveste adevărată, filmul este povestea unui lider carismatic, care și-a condus adepții pe o cale înfiorătoare și depravată către moarte.
 7. Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse (Trezirea la realitate a lui Motti Wolkenbruch) – 11 octombrie -> Îndemnat să se însoare cu o bună evreică ortodoxă, Motti este dat peste cap atunci când se îndrăgostește de Laura, o colegă pe care mama lui nu o va accepta niciodată.
 8. Banlieusards (Băieții din suburbie) – 12 octombrie -> Noumouké, un băiat de 15 ani, trebuie să decidă ce exemplu fratern să urmeze: va fi student la drept ca Soulaymaan sau mafiot ca Demba? Regizat de Kery James și Leïla Sy.
 9. Eli – 18 octombrie -> Internarea într-o clinică izolată este ultima speranță pentru Eli, care suferă de o boală incurabilă. Dar, în scurt timp, tratamentul devine un coșmar.
 10. Seventeen (Șaptesprezece) – 18 octombrie -> Pentru a-și găsi câinele de terapie, un băiat de 17 ani fuge de la școala de corecție și pleacă în Cantabria, pentru a relua legătura cu fratele și cu bunica lui.
 11. THE LAUNDROMAT (Marea spălare de bani) – 18 octombrie -> Investigând o fraudă, o văduvă (Meryl Streep) descoperă doi avocați din Panama care exploatează sistemul financiar mondial. În regia lui Steven Soderbergh.
 12. Upstarts (Visuri de început) – 18 octombrie -> Trei prieteni antreprenori își creează propria companie și au parte de un vârtej de visuri, bani și barosani, însă ajung să își revizuiască scara de valori.
 13. Dolemite Is My Name (Numele meu e Dolemite) – 25 octombrie -> Când e respins de Hollywood în anii 1970, talentatul Rudy Ray Moore decide să se lanseze pe cont propriu și are un succes imens. Cu Eddie Murphy în rolul lui Dolemite.
 14. Rattlesnake (Șarpele cu clopoței) – 25 octombrie -> După ce o străină misterioasă îi salvează viața fiicei ei, o mamă singură se vede obligată să-și plătească datoria luând viața unui necunoscut.

 • Wounds (Un telefon nefast) – octombrie -> După ce culege de pe jos un telefon mobil căzut în timpul unei încăierări, barmanul Will începe să primească mesaje sinistre și, curând, se trezește prins într-un coșmar.

 1. Living Undocumented (Trai fără acte) – 2 octombrie -> Opt familii de imigranți fără acte din SUA își dezvăluie viețile trăite la periferia societății, speriați de separare, deportare și de violența din țările de proveniență.

 2. Rotten (Putreziciune) – S2/ 4 octombrie -> Descoperă secretele zahărului și ale ciocolatei, adevăratul preț al unui avocado și al apei îmbuteliate, și schimbările în materie de vin și produse cu marijuana.
 3. Ghosts of Sugar Land (Fantomele din Sugar Land) – octombrie -> După ce află cu stupoare că Mark, amicul lor, a intrat în ISIS, prietenii săi musulmani din Texas reflectează la soarta sa și la motivul pentru care a ales extremismul.
 4. Tell Me Who I Am (Spune-mi cine sunt) – 18 octombrie -> De când și-a pierdut memoria, la 18 ani, fratele geamăn îl ajută să descopere cine este. Dar aparenta idilă ascunde un secret de familie traumatizant.
 5. Unnatural Selection (Selecție nenaturală) – 18 octombrie -> Pionieri ai tehnicilor de modificare genetică și ai inteligenței artificiale se confruntă cu provocări etice și tehnologice unice în istoria omenirii.
 6. Breakfast, Lunch & Dinner (Micul-dejun, prânzul, cina) – 23 octombrie -> În fiecare episod al emisiunii, David Chang este însoțit de un invitat celebru diferit, alături de  care descoperă un oraș, cultura și bucătăria acestuia.
 7. Dancing with the Birds (Dansul păsărilor) – 23 octombrie -> Documentarul prezintă ritualuri încântătoare de împerechere ale celor mai maiestuoase păsări din lume, cu dansuri extravagante și afișarea penajului pestriț.
 8. It Takes a Lunatic (Trebuie să fii nebun) – 25 octombrie -> Portretul lui Wynn Handman, profesorul de actorie care a modelat teatrul american începând cu anii 1940 și a influențat generații de actori și regizori.

 1. Seis Manos (Cele șase mâini) – anime, 3 octombrie -> Orfani crescuți de un maestru al artelor marțiale sunt aruncați într-o lume misterioasă plină de puteri demonice, carteluri, ritualuri străvechi și jertfe de sânge.

 2. Ultramarine Magmell – anime, 10 octombrie -> La decenii după apariția bruscă a unui nou continent, un tânăr salvator angajat oferă ajutor aventurierilor care explorează acest periculos univers necunoscut.
 3. Kengan Ashura: Part ll – anime, 31 octombrie -> Ohma Tokita intră într-o lume unde conflictele dintre corporații sunt rezolvate prin lupte brutale între gladiatori. El nu vrea bani, ci doar să lupte și să câștige.

 1. Nikki Glaser: Bangin’ (Nikki Glaser: Plină de pofte) – 1 octombrie -> În primul ei spectacol individual de pe Netflix, Nikki Glaser nu se sfiește să abordeze subiecte intime, inclusiv așteptările femeilor în ceea ce privește sexul.

 2. Deon Cole: Cole Hearted (Deon Cole: Fără inimă) – 8 octombrie -> Convins că cea mai reală exprimare e comedia, Deon Cole ne spune care e momentul cel mai potrivit pentru a-i mulțumi lui Isus și cel mai nepotrivit pentru a spune „welp”.
 3. Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! (Martin Matte: Viață, moarte… Of!) – 14 octombrie -> Comedianul canadian Martin Matte se amuză în acest program special ștrengar oferind anecdote personale penibile și o soluție împotriva trolilor de pe internet.
 4. Park Na-rae: Glamour Warning (Park Na-rae: Atenție, glamour!) – 16 octombrie -> Este cea mai la modă comediană din Coreea. În rolul său de „soră mai mare”, Park Narae discută despre sex, iubire și relații pe un ton mai ireverențios ca oricând.
 5. Jenny Slate: Stage Fright (Jenny Slate: Trac) – 22 octombrie -> Un nou program special de comedie cu Jenny Slate, în care comediana atacă subiecte precum inimile frânte, fantomele și abandonul.
 6. Grego Rossello: Disculpe las molestias (Grego Rossello: Scuzați deranjul) – 24 octombrie -> În acest program special de stand-up, comedianul argentinian Grego Rossello își amuză publicul cu tot felul de istorioare.
 7. Arsenio Hall: Smart & Classy (Arsenio Hall: Deștept și stilat) – 29 octombrie -> Degete de la picioare, îmbătrânire, chestiuni sociale și schimbarea vremurilor și a culturii: totul în noul program special de stand-up al lui Arsenio Hall.


 • Netflix pentru copii și familie:
 1. Carmen Sandiego – S2/ 1 octombrie -> Miza este mai mare ca niciodată pentru Carmen, Ivy și Zack atunci când V.I.L.E. dezlănțuie o mulțime de noi ticăloși malefici, în timp ce A.C.M.E. se apropie și mai mult.

 2. Creeped Out (Sperieturi zdravene) – S2/ 4 octombrie -> Aplicații stranii, dorințe cu rezultate greșite și portaluri către o altă dimensiune: pregătește-te pentru zece noi povestiri care îți vor da fiori reci pe șira spinării.
 3. Super Monsters (Supermonstruleții) – S3/ 4 octombrie -> Supermonstruleții amatori de distracție învață lucruri noi și își fac noi prieteni, în timp ce explorează universul din Pitchfork Pines.
 4. Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstruleții: Primul Halloween al Videi) –  4 octombrie -> Vida învață despre tradițiile de Halloween ale Supermonstruleților. Petrecerea de Día de los Muertos le arată tuturor că tradițiile nu trebuie să fie înfricoșătoare.
 5. Legend Quest: Masters of Myth (Aventuri de legendă: Stăpânii miturilor) – 5 octombrie -> Când făpturi supranaturale prind viață, doar echipa supersecretă de vânători de monștri le poate veni de hac.
 6. The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween (Povestea înfricoșătoare a Căpitanului Chilot: Truc-O-Ween) – 8 octombrie -> Atunci când Halloweenul este declarat ilegal, doi buni prieteni, Harold și George, caută o soluție inteligentă pentru a se opune scandaloasei noi legi.
 7. THE UNLISTED (Clandestinii) – 17 ooctombrie -> Gemenii identici Dru și Kal descoperă un program guvernamental secret, prin care tinerii australieni sunt urmăriți și manipulați cu ajutorul dispozitivelor electronice.
 8. Mighty Little Bheem Diwali Special (Micuțul Bheem: Festivalul Luminilor) – 18 octombrie -> De Sărbătoarea Luminilor, însoțește-l pe micuțul Bheem, care-și decorează casa, devorează dulciuri și face prostioare vesele.
 9. Spirit Riding Free: Pony Tales (Spirit: Cu sufletul liber) – S2/ 18 octombrie -> Într-un orășel din vest, temerara Lucky are noi aventuri minunate alături de prietenele ei Pru și Abigail și de calul sălbatic Spirit.
 10. Greenhouse Academy – S3/ 25 octombrie -> La noul internat de elită, Hayley și Alex au parte de rivalitate, iubire și un mister legat de recenta pierdere a mamei lor. • Filme și seriale nonNetflix:
 1. 300 Miles to Heaven (300 de mile până în rai) – 1 octombrie
 2. A Monster Calls (Copacul cu povești) – 1 octombrie
 3. A Year of the Quiet Sun (Anul soarelui liniștit) – 1 octombrie
 4. Buena Vista Social Club: Adios – 1 octombrie
 5. Cruise (În croazieră) – 1 octombrie
 6. Godzilla – 1 octombrie
 7. Grown Ups (Oameni mari și fără minte) – 1 octombrie
 8. Hachi: A Dog’s Tale (Hachiko: Povestea unui câine) – 1 octombrie
 9. Legion (Legiunea) – 1 octombrie
 10. My Little Pony: The Movie (Micul meu ponei) – 1 octombrie
 11. Some Kind of Beautiful (Cum să iubești ca un englez) – 1 octombrie
 12. Taken 3 (Taken 3: Teroare în L.A.) – 1 octombrie
 13. The Rundown (Bun venit în junglă!) – 1 octombrie
 14. The Social Network (Rețeaua de socializare) – 1 octombrie
 15. DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis (DC Super Hero Girls: Legendele Atlantidei) – 2 octombrie
 16. The Dark Tower (Turnul Întunecat) – 4 octombrie
 17. Mine – 7 octombrie
 18. 12 Monkeys (Armata celor 12 maimuțe) – 11 octombrie
 19. American Pie 2 (Plăcinta americană 2) – 11 octombrie
 20. American Pie Presents: The Naked Mile (Plăcinta americană: Cursa în pielea goală) – 11 octombrie
 21. American Wedding (Plăcinta Americană 3 – Nunta) – 11 octombrie
 22. Dawn of the Dead (Dimineața morții) – 11 octombrie
 23. Green Zone (Zona verde) – 11 octombrie
 24. Happy Gilmore (Ghinionistul) – 11 octombrie
 25. Inside Man (Omul din interior) – 11 octombrie
 26. Life (Viața-n pușcărie) – 11 octombrie
 27. Lost in Translation (Rătăciți printre cuvinte) – 11 octombrie
 28. Love Actually (Pur și simplu dragoste) – 11 octombrie
 29. Nitro Circus: The Movie (Nitro Circus: Filmul) – 11 octombrie
 30. Shaun of the Dead (Lupta cu zombi) – 11 octombrie
 31. The Little Rascals (Micuții șmecheri) – 11 octombrie
 32. The Nutty Professor (Profesorul Trăsnit) – 11 octombrie
 33. The Purge (The Purge. Noaptea judecății) – 11 octombrie
 34. Twins (Gemenii) – 11 octombrie
 35. The Emoji Movie (Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților) – 14 octombrie
 36. 13 – 15 octombrie
 37. Câinele japonez – 15 octombrie
 38. Marele jaf comunist – 15 octombrie
 39. Stronger (Invincibil) – 15 octombrie
 40. The Bye Bye Man (Bye Bye Man: Numele nerostit) – 15 octombrie
 41. The Devil’s Double (Dublura diavolului) – 15 octombrie
 42. Revenge of Pontianak – 25 si 29 octombrie
 • How to Get Away with Murder (Cum să scapi nepedepsit) – S5/ 3 octombrie
 • Chesapeake Shores – S4/ 1 octombrie
 • Rake – S5/ 1 octombrie
 • The Walking Dead (Invazia zombi) – S9/ 9 octombrie
 • Spirit Riding Free (Spirit: Cu sufletul liber) – S9/ 19 octombrie
 • South Park – sezoanele 1, 18-21 si episoadele de top / octombrie

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s