Seria House of Night, adaptată pentru TV de către producătorii Shadowhunters

Dragostea televiziunii pentru vampiri nu se va termina prea curând.

Un nou serial cu și despre tineri vampiri se află la stadiul de proiect. Seria House of Night, bestseller New York Times, o saga young adult scrisă de duo-ul mamă-fiică P.C. Cast și Kristin Cast, va fi adaptată pentru micul ecran de producătorii Shadowhunters, Don Carmody și David Cormican.

Drepturile de ecranizare au fost achizițioante de studioul Davis Films. Președintele studioului a declarat că acestea au fost în portofoliul companiei de câțiva ani, însă până acum nu au identificat partenerii potriviți pentru a-l aduce pe micul ecran.  House of Night se întinde pe parcursul a 16 volume, acțiunea fiind plasată într-o lume în care „vampyrii” coexistă în mod liber cu oamenii, însă sunt temuți și în general neînțeleși. Personajul principal al seriei este Zoey Redbird, o tânără de 16 ani, inițial ființă umană, care a fost selectată pentru a participa la cursurile academiei House of Night, la sfârșitul căreia va deveni vampyr cu drepturi depline.

Seria a avut un succes răsunător în SUA, Germania și Marea Britanie, ajuingând la 13 milioane de exemplare vândute peste Ocean și peste 21 de milioane de volume traduse în 30 de limbi în 41 de țări. Pentru moment, nu există un post TV atașat proiectului.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s