Atypical – Sezonul 3 / Promo / Poze Promotionale / Poster

Ajuns la sezonul 3, dramedia celor de la Netflix îl are ca protagonist pe Sam, un tânăr de 18 ani diagnosticat cu autism, aflat în prezent în căutarea iubirii şi a independenţei. Noua sa dorinţă de autocunoaştere devine o aventură amuzantă însă şi tristă pe alocuri, forţându-i pe cei apropiaţi să accepte noile schimbări din viaţa lor, încercând să înţeleagă că acest lucru este ceea ce îşi doreşte tânărul. Noile experienţe nu conduc decât către întrebarea care ne macină pe mulţi: ce înseamnă să fii cu adevărat normal?

În sezonul 3, Sam este student în primul an de facultate, văzându-se pus în fața unor noi provocări, el va trebui să se acomodeze noilor schimbări dar și să afle, ori mai zis să descopere ce înseamnă pentru el succesul. Cu această schimbare de peisaj, noi actori s-au alăturat distribuției, sezonul 3 prezentându-i pe Sara Gilbert în rolul unei profesoare de Etică și pe Eric McCormack în rolul profesorului de artă al lui Sam.

Numar episoade: 10
Premieră: 1 noiembrie
Atypical_Netflix_S3_P


Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Atypical – Sezonul 3 / Promo / Poze Promotionale / Poster

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s