Reînnoiri și episoade suplimentare, ca de sezon

A trecut o lună (și puțin) de la debutul sezonului de toamnă iar televiziunile par că au încept deja să ia primele decizii pentru titlurile noi din grilă.

Pentru început, cei de la FOX au anunțat extinderea comenzii inițiale pentru thrillerul Prodigal Son, decizie însoțită la scurt timp de reînnoirea cu sezonul 2 a Bless the Harts, cea mai nou animație a postului.

La rând după FOX au venit cei de la CBS, seara trecută, oficialii postului comunicând reînnoirea cu sezonul 2 a thrillerului Evil și extinderea comenzii pentru un sezon complet pentru comediile Bob Hearts Abishola, Carol’s Second Act, The Unicorn, precum și pentru drama legală All Rise. De menționat că Evil va avea 13 episoade, fiind creat încă de la început pe acest format – sezonul 1 se va încheia astfel pe 30 ianuarie; de asemenea, chiar dacă oficialii postului s-au referit la extinderea comenzii ca fiind una de sezon complet, pentru moment nu se cunoaște numărul de episoade – există zvonuri că Bob Hearts Abishola a primit încă nouă scenarii, iar restul 5. Rămâne de confirmat.

Dacă veștile sunt bune pentru cei de la FOX și CBS, televiziunea păun NBC, a luat deja prima decizie de anulare din sezon, comediei Sunnyside părând că îi va urma cât de curând și drama legală Bluff City Law, pentru care s-a decis să nu se comande noi episoade în completarea sezonului 1.

Lista este deschisă, televiziunile broadcast lansând suficiente titluri toamna aceasta pentru a ne ține ocupați și antrenați. 🙂


All Rise: Plasat în sala de judecată, proiectul prezintă viață haotică, dedicată, încrezătoare și pe alocuri absurdă a judecătorilor, procurorilor și a avocaților apărării, care alături de grefieri, juriu și polițiști încearcă să facă tot ce e mai bine pentru sistemul judiciar din Los Angeles.

Bob Hearts Abishola: După ce suferă un atac de cord, protagonistul, un om de afaceri de succes în industria șosetelor din Detroit, se îndrăgostește de asistenta sa de origine nigeriană, făcând tot posibilul ca aceasta să îi dea o șansă.

Carol’s Second Act: După ce renunță la predat și își termină de crescut copiii, Carol Chambers începe o nouă aventură ce se anunță a fi suficient de provocatoare și deloc lipsită de dificultăți – mai exact, Carol se pregătește să devină doctor.

Evil: Bătălia dintre știință și religie continuă, de această dată în centrul său regăsindu-se un psiholog sceptic ce face echipă cu un preot în devenire și un tâmplar pentru a investiga împreună presupusele miracole, posedări demonice și alte lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a vedea dacă acestea pot fi explicate cu ajutorul științei sau sunt cu adevărat rezultatul a ceva supranatural.

The Unicorn: Proaspăt rămas văduv, protagonistul se vede cumva nerăbdător să depășească ceea ce cu ușurință poate fi numit cel mai dificil an din viața sa, numai pentru a realiza că este total nepregătit să-și crească singur cele două fiice și la fel de nepregătit pentru scena de întâlniri actuală, unde descoperă că în mod șocant, este chiar o partidă râvnită.

Prodigal Son: Malcolm Bright are un dar special – el știe cum gândește un criminal și cum funcționează mintea acestora. De ce? Tatăl său este unul dintre cei mai răi și mai cunoscuți criminali în serie, supranumit The Surgeon/ Chirurgul. Crima devenind afacerea de familie, Bright este considerat unul dintre cei mai buni profileri și psihologi criminaliști, în prezent punându-și abilitățile nonconformiste în slujba Poliției din New York, ajutând detectivii să oprească pe unii dintre cei mai răi criminali. Nimeni nu are viața perfectă iar în cazul lui Malcolm acest aspect nu se rezumă doar la copilăria sa – are o mamă manipulatoare, o soră enervant de banală, un tată care încă încearcă să creeze o legătură părintească cu el iar asta nu e totul, nevrozele sale crescând constant.

Bless the Harts: Animație ce are protagoniști un grup de sudiști lefteri care încă se chinuie pentru îndeplinirea visului american al bunăstării. Ceea ce încă nu au realizat este că sunt deja prosperi – în prieteni, familie și bună dispoziție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s