Hallmark dă startul sărbătorilor de iarnă [listă completă de titluri 2019]

Magia sărbătorilor pare a fi trecut oceanul făcându-se simțită pe la noi cu mult mai devreme decât ne-am obișnuit în ultimii ani. Că o fi vina bomboanelor din magazine și a decorațiunilor care au ocupat cu cinste rafturile, a posturilor TV și a platformelor de streaming care își anunță cu bucurie surprizele pregătite pentru anul acesta, este cert totuși că vremea nu le cade în ‘capcană’, ținându-se pe pozitii cu temperaturi de peste 25 grade. Dar… mai avem 60 de zile până la Crăciun și nimic nu ne împiedică să sperăm la un white Christmas.

65 de zile până la Crăciun, însă nu atât de mult până la debutul perioadei de magie, romantism, speranțe și tot ce mai reprezintă această sărbătoare pentru fiecare. Știm cu toții că Hallmark Channel ne-a pregătit un program încărcat pentru aceste luni, program care va debuta din 26 octombrie. La cele două luni și a listei de 23 de filme noi, se adaugă de asemenea titlurile Netflix și Lifetime anunțate, fiecare cu propriul portofoliu. Dacă weekendul acesta este rezervat Hallmark, de menționat și debutul maratonului filmelor de Crăciun de la noi, DIVA aliniindu-se la festivitățile mult așteptate.


Christmas Wishes & Mistletoe Kisses_Hallmark_PChristmas Wishes & Mistletoe Kisses
Filmul o are protagonistă pe Abbey, mamă singură, care se hotărăște să riște în plan profesional, urmându-și pasiunea de design interior. La scurt timp, este angajată de Nick, un afacerist local, să îi decoreze casa și domeniul cu ocazia sărbătorilor și a petrecerii de Ajun. Cu un termen limită ce se apropie cu pași repezi, Abbey trebuie să se lămurească în privința relației sale profesionale cu Nick, cu speranța că acesta este doar începutul unei cariere de succes mult dorite. Scenariul este bazat pe romanul omonim semnat Jenny Hale.

Distribuție: Jill Wagner, Matthew Davis, Donna Mills
Premieră: 26 octombrie 


Merry & Bright_Hallmark_PMerry & Bright
Povestea începe cu momentul în care Cate, CEO la compania Merry & Bright Candy Cane, îl întâlnește pe Gabe chiar în sezonul aglomerat al pregătirii sărbătorilor de Crăciun. Fără să stea pe gânduri, presupune că el este bărbatul cu care mama sa încearcă din răsputeri să îi facă cunoștință când, în realitate, Gabe este angajat al Empire Corporate Recovery trimis să analizeze compania lui Cate pentru a descoperi moduri și modalități de a-i face afacere mai profitabilă. Pe măsură ce lucrează împreună, cei doi descoperă cum Merry & Bright poate avansa dar și că au în comun mai mult decât spiritul antreprenorial.

Distribuție: Jodie Sweetin, Andrew Walker, Sharon Lawrence
Premieră: 2 noiembrie


Christmas Scavenger Hunt_Hallmark_PChristmas Scavanger Hunt
Revenită în orașul natal pentru sărbătorile de iarnă, lucrurile se complică pentru Belinda când se vede nevoită să lucreze alături de fostul său iubit Dustin, la tradiționala vânătoare de comori organizată de oraș cu ocazia Crăciunului.

Distribuție: Kevin McGarry, Kim Shaw
Premieră: 3 noiembrie


Picture a Perfect Christmas_Hallmark_PPicture a Perfect Christmas
Filmul are protagoniștă o fotografă de sporturi extreme revenită în orașul natal de sărbători la bunica sa, care ajunge să își ajute vecinul a avea grijă de nepotul acestuia.

Distribuție: Merrit Patterson, Jon Cor
Premieră: 9 noiembrie


The Mistletoe Secret_Hallmark_PThe Mistletoe Secret
Atunci când Aria convinge unul dintre cei mai renumiți ghizi turistici să scrie un articol despre orașul său natal, pare că turismul local dă în sfârșit semne că poate redeveni ce a fost odată. Însă când acest ghid  apare în oraș alături de scriitorul care îi scrie materialele, Aria se vede în postura de a alege dintre cei doi, fiind atrasă și dezvoltând o legătură cu amândoi.

Distribuție: Kellie Pickler, Tyler Hynes, Patrick Duffy
Premieră: 10 noiembrie


CAST_Christmas Under the Stars (1)Christmas Under the Stars
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Premieră: 16 noiembrie


Write Before Christmas_Hallmark_PWrite Before Christmas
Filmul o are protagonistă pe Jessica care, proaspăt rămasă singură, decide să trimită scrisori tuturor celor care i-au influențat într-un mod sau altul viața – mătușii care a crescut-o, fratelui mai mic care este în armată, cântărețului ale cărui melodii i-au creat coloana sonoră a vieții, profesorului de muzică care a inspirat-o și celui mai bun prieten al său obișnuit să îi spună întotdeauna adevărul.

Distribuție: Torrey DeVitto, Chad Michael Murray, Grant Show, Lolita Davidovich, Drew Seeley
Premieră: 17 noiembrie


Christmas at Graceland Home for the Holidays_Hallmark_PChristmas at Graceland: Home for the Holidays
Reîntoarsă în Memphis cu ocazia sărbătorilor și în așteptarea unor vești în privința jobului ideal de peste hotare, Harper se angajează temporar la Owen, un văduv înstărit. Pe măsură ce se cunosc, Harper îl încurajează pe Owen să renunțe la rutina sa și să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, în timp ce acesta o ajută să se descopere și să aibă astfel mai multă încredere în forțele proprii. Pregătindu-se pentru un eveniment comun menit să strângă fonduri pentru o cauză umanitară susținută de compania lui Owen și o expoziție tematică organizată de Harper, cei doi încep a nutri sentimente unul pentru celălalt, Harper descoperind cât de mult o încântă ideea de a fi alături de familie, fiind astfel în postura de a se decide dacă acasă de sărbători poate deveni acasă pentru totdeauna.

Distribuție: Kaitlin Doubleday, Adrian Grenier, Priscilla Presley, Chase Bryant
Premieră: 23 noiembrie


Hallmark_Cherished Memories A Gift to Remember 2

Cherished Memories: A Gift to Remember 2

Distribuție: Ali Liebert, Peter Porte, Tina Lifford
Premieră: 24 noiembrie


A Christmas Duet_Hallmark_PA Christmas Duet
Îndrăgiți și cunoscuți pentru duetul Wouldn’t Be Christmas, Averie și Jesse nu au mai cântat împreună de când au decis cu ani în urmă să o ia pe căi diferite în viață. Averie a renunțat definitiv la muzică devenind proprietara unei cabane B&B în Vermont, în timp ce Jesse încă este în turneu, în încercarea de a redescoperi acel succes avut odinioară. Când destinul îi readuce împreună de sărbători la cabana lui Avery, chiar în apropierea festivalului anual Yuletide, oare este suficient de puternică magia Crăciunului pentru a-i reuni pe cei doi?

Distribuție: Chaley Rose, Rome Flynn, Teryl Rothery
Premieră: 25 noiembrie

 


The Christmas Club_Hallmark_PThe Christmas Club
Doi străini ocupați și prinși în propriile vieți, Olivia Bennett și Edward Taylor, se întâlnesc atunci când ajută o femeie în vârstă care și-a pierdut economiile de Crăciun. Grație destinului și magiei sărbătorilor, cei doi mai descoperă o piesă pierdută din puzzle-ul vieții, iubirea adevărată. Scenariul are la bază romanul semnat de Barbara Hinske.

Distribuție: Cameron Mathison, Elizabeth Mitchell
Premieră: 27 noiembrie


hallmark_double-holiday.jpg

Double Holiday

Distribuție: Kristoffer Polaha, Carly Pope
Premieră: 26 noiembrie


CC_HallmarkCheck Inn to Christmas

Distribuție: Rachel Boston, Wes Brown
Premieră: 28 noiembrie


hallmark_christmas-at-the-plaza.jpgChristmas at the Plaza

Distribuție: Ryan Paevey, Elizabeth Henstridge
Premieră: 29 noiembrie


Christmas in Rome_Hallmark_PChristmas in Rome
Angela, ghid turistic și o femeie francă pe ceea ce spune și gândește, este concediată de la slujba sa din Roma chiar în perioada sărbătorilor. Destinul o aduce în calea lui Oliver, un director american venit pentru să finalizeze achiziția unei firme locale de ceramică. Străin de noua locație, Oliver o angajează pe Angela să îi fie ghid în Orașul Etern, ajutându-l să îl cunoască împrejurimile așa cum trebuie, actualul proprietar nedorind să îi vândă firma până ce nu cunoaște cu adevărat inima și sufletul Romei. Dacă lucrurile merg așa cum ar trebui, e posibil ca Roma să nu fie singura apropiere dintre cei doi.

Distribuție: Lacey Chabert, Sam Page
Premieră: 30 noiembrie


Christmas Town_Hallmark_PChristmas Town
Lauren Gabriel lasă totul în urmă pentru a lua în piept o nouă provocare și ceea ce se așteaptă a fi un nou capitol al vieții și carierei sale. Însă un scurt și neplănuit ocol prin încântătorul orașel Grandon Falls, o ajută într-adevăr să descopere noi capitole neplanificate pentru viața sa, încă o dată magia Crăciunului înfăptuindu-și menirea.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Tim Rozon, Beth Broderick
Premieră: 1 decembrie


Hallmark_A Christmas Love Story, from the Hallmark Hall of FameA Christmas Love Story, from the Hallmark Hall of Fame
Kristin Chenoweth interpretează în acest nou titlu de Crăciun directorul unui cor muzical ce are ca sarcină scrierea unui nou cântec de succes pentru spectacolul din Ajun, însă ajunge să fie distrasă de vocea unui tânăr ce se alătură corului spre surprinderea tatălui său.

Distribuție: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson, Kevin Quinn
Premieră: 7 decembrie


CC_HallmarkChristmas at Dollywood
Rachel Lewis, mamă singură și producător Broadway premiat, află că investitorii săi au manageriat prost noua producție de sărbători, o adevărată extravaganza de Craciun care, pe lângă faptul că o obligă să oprească spectacolul încă dinainte de a fi lansat, o aduce și în faliment. Deznădăjduită, prietena sa din Tennessee o sună pentru a-i ajuta să pregătească un spectacol cu ocazia aniversării de 20 de ani a Festivalului de Crăciun Smokey Mountain la Dollywood. Singurul inconvenient? Va trebui să lucreze alături de Luke Hakman, directorul de divertisment de la Dollywood, care vede acest spectacol ca ascensiunea sa pentru funcția de manager general al parcului. Pe măsură ce pregătirile încep și cei doi se văd în postura de a fi nevoiți să facă compromisuri pentru a fi placul șefului, Rachel și Luke descoperă că dragostea poate răsări de unde te aștepți mai puțin.

Distribuție: Danica McKellar, Niall Matter, Dolly Parton
Premieră: 8 decembrie


CC_HallmarkChristmas in Evergreen: Tidings of Joy

Distribuție: Paul Greene, Maggie Lawson, Barbara Niven, Holly Robinson Peete, Rukiya Bernard, Colin Lawrence, Ashley Williams , Jill Wagner
Premieră: 14 decembrie


CC_HallmarkHoliday Date

Distribuție: Brittany Bristow, Matt Cohen
Premieră: 15 decembrie


CC_HallmarkIt’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Distribuție: Eric Mabius
Premieră: 21 decembrie


CC_HallmarkA Cheerful Christmas

Premieră: 22 decembrie


CC_HallmarkWhen Calls the Heart: Christmas

Distribuție: Erin Krakow , Pascale Hutton, Jack Wagner, Kavan Smith, Kevin McGarry, Paul Greene, Chris McNally, Martin Cummins, Andrea Brooks
Premieră: 25 decembrie


CC_HallmarkNew Year, New Me

Distribuție: Aimee Teegarden
Premieră: 28 decembrie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s