The CW ne propune un nou serial din universul ‘The 100’

Cu The 100 ajuns la ultimul capitol al poveștii, Jason Rothenberg dorește să continue universul creat cu ani în urmă și rapid îndrăgit de fani, mult zvonitul proiect începând să prindă contur. Fără prea multe informații pentru moment, noul proiect va fi un prequel cu acțiunea plasată la 97 de ani înainte de începutul The 100, debutând cu apocalipsa nucleară ce a dus la decimarea populației. Proiectul va avea protagoniști un grup de supraviețuitori ce vor încearca să se acomodeze noilor pericole și schimbări, luptând totodată să creeze o nouă societate, poate chiar una mai bună decât cea deja eradicată.

Cei de la The CW au acordat deja un vot de încredere, plasând o comandă pentru un episod backdoor pilot, care va inclus în desfășurarea sezonului 7 – model întâlnit de altfel la The Vampire Diaries cu The Originals, NCIS cu NCIS Los Angeles și NCIS New Orleans, Chicago Fire cu Chicago PD și Chicago Med, Arrow cu The Flash și DC’s Legends of Tomorrow, Grey’s Anatomy cu Station 19 ș.a.. Proiectul va fi scris de Jason Rothenberg, actualul showrunner/ realizator și producător The 100, alături de el urmând să fie în calitate de producători executivi Leslie Morgenstein și Gina Girolamo.

Anunțat la începutul anului că a ajuns la final, noul și ultimul sezon The 100 va avea premiera în 2020, având un total de 16 episoade, comanda plasată de The CW ducând astfel serialul la un total de 100 episoade. Primele patru sezoane The 100 (ro. Cei 100) sunt disponibile via Netflix România.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s