Aventurile lui Superman & Lois își fac debutul la The CW – un nou proiect DC Comics

The CW merge mai departe cu exapansiunea universului DC Comics, după anunțul unui nou spin-off Arrow centrat pe personajele Mia Smoke și cele două Black Canary, venirea pe platourile de filmare din Vancouver a lui Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch o dată cu evenimentul crossover din acest an, pare a le fi dat ideea de a continua cu povestea lui Superman și a sa Lois Lane.

Nu a durat mult ca ideea să fie acceptate de mai marii postului, proiectul intrând deja în productie, la cârma sa fiind Todd Helbing, producător executiv The Flash și Greg Berlanti, așa numitul architect al Arrowversului, alături de Sarah Schechter și Geoff Johns.

Cu acțiunea plasată în prezent, proiectul intitulat pentru moment Superman & Lois, are ca protagoniști personajele omonime, jurnaliști de renume care încearcă să găsească un echilibru între stresul, presiunea și dificultățile de a fi supererou, părinte și journalist full time. Spre deosebire de spin-offul Black Canary & CO, Superman & Lois nu va avea un episod backdoor pilot în vreunul dintre sezoanele curente ale titlurilor din Arrowverse.

Hoechlin a preluat mantaua lui Superman în 2016, o dată cu debutul sezonului 2 din Supergirl, Elizabeth Tulloch alăturându-i-se în crossoverul eveniment de anul trecut. Cei doi vor putea fi văzuți și în evenimentul din decembrie, Crisis on the Infinite Earths.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s