Sex Education – Sezonul 2 / Promo/ Poze Promotionale/ Postere (Updated)

Sezonul 2 devine o provocare pentru personajele Sex Education, cunoscând astfel un Otis nevoit să își stăpânească nou descoperitele nevoi sexuale pentru a putea avansa în relația sa cu Ola, dar și în încercarea de a-și rezolva problemele cu Maeve. Pe fundalul unei epidemii de Chlamydia, școala Moordale Secondary trebuie să accepte că este nevoie de implementarea unui program mai prolific pentru orele de educația sexuală predată.

Cu noi personaje venite în oraș și zdruncinând status quo-ul, relația de prietenie dintre Maeve și Aimee este mai puternică ca oricând, Eric pare a atrage mai mult ca oricând atenția celor din jur, în timp ce Adam, chiar dacă este la școala militară, se gândește încontinuare la sentimentele sale pentru Eric. Nici Lili și Jackson nu sunt uitați, aceasta apropiindu-se ca prietenă de Ola, cât timp Jackson, sub presiunea părinților săi de a reuși, realizează că e cazul că își mai flexeze și creierul și nu doar mușchii.

Episoade: 8
Premiera: 2020

Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s