AXN: recomandările lunii decembrie

Personajele din „Zei americani” se întorc pentru o nouă confruntare în sezonul doi al seriei bazată pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi scris de Neil Gaiman, în timp ce Tom Kirkman începe să deprindă abilitățile necesare celei mai importante funcții – Președintele Statelor Unite ale Americii, în noul sezon din „Președinte de rezervă”. Luna decembrie aduce noi filme din seria horror „În întuneric”, printre care cele dedicate Crăciunului și Anului Nou.

Mai mult, începând din 21 decembrie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, telespectatorii AXN pot urmări maratoane de filme de dimineață până seara. Printre titlurile lunii decembrie se numără Family Fang (Familia Fang), Rock the Kasbah, Inferno, Did you hear about the Morgan’s? (Ce-o fi cu soții Morgan?), Demolition (Demolat), Think like a man (Poartă-te ca o doamnă, gândește-te ca un bărbat) și Think like a man too (Nebunie în Las Vegas), Edge of Winter, Angry Birds-The Movie, Hotel Transylvania 2, The Smurfs (Ștrumfii) sau The Book of Eli (Cartea lui Eli).


American Gods Season 2 2019

Zei americani/ American Gods premiera sezonului 2, din 6 decembrie, vinerea, de la ora 21:00

Zeii americani se întorc cu un nou sezon în care bătălia ajunge într-un punct critic și destinele oamenilor și ale zeilor se ciocnesc. În timp ce domnul World plănuiește răzbunarea pentru atacul suferit în primul sezon, Shadow pariază totul pe încercarea lui Wednesday de a-i convinge pe Zeii Vechi că este momentul unui război total. În această nouă lume a zeilor vii, schimbarea cere angajament și credința impune sacrificii teribile.


ITALIA RICCI, KAL PENN, ADAN CANTO

Președinte de rezervă/ Designated survivor premiera sezonului 2, din 17 decembrie, de luni până vineri, de la ora 18:20

Sezonul doi îl găsește pe Tom Kirkman, un membru de rang doi al cabinetului, noul Președinte al Statelor Unite ale Americii, foarte aproape de a-i găsi pe teroriștii responsabili de dezastru, în urma unui atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului,. Totodată, are de gestionat zilnic probleme și crize la Casa Albă. Unele dintre cele mai urgente și controversate aspecte vor fi rezolvate cu ajutorul consilierilor apropiați. Noul sezon aduce și noi membri în echipa Președintelui – briliantul director politic – Lyor Boone și responsabila cu aspectele legale – avocata Kendra Daynes.


Antologia horror În întuneric/Into the Dark – marțea, de la ora 22:00;

Into The Dark - Season 1

În întuneric: Tot ce distrugem (Into the dark: All that we destroy)

Un genetician care se teme că fiul ei ar putea deveni un criminal în serie crează un grup de clone într-o încercare disperată de a-l vindeca de manifestările pshihopate. Totul însă îi declanșează acestuia amintiri legate de prima sa crimă.

——-

Into The Dark - Season 1 - Episode 113

În întuneric: Joc mortal (Into the dark: Uncanny Annie)

În seara de Halloween, o gașcă de studenți rămâne blocată în mod misterios într-un board game care scoate la suprafață cele mai profunde secrete și frici. Pentru a evada trebuie să continue să joace….și pentru a supraviețui, trebuie să câștige.

——-

Into The Dark - Season 1 - Episode 110 -"Culture Shock"

În întuneric: Șoc cultural (Into the dark: Culture shock)

O distopie horror care urmărește călătoria unei tinere femei mexicane peste granița Texas în căutarea visului american.  Ce se întâmplă însă când descoperă că se află doar într-o realitate virtuală care simulează tot ce și-a imaginat că reprezintă America.

——-

Into The Dark - Season 1 - Episode 103 -"Pooka"

În întuneric: Pooka (Into the dark: Pooka)

Un actor care de abia se descurcă financiar prinde o slujbă sezonieră de Crăciun: să poarte costumul celei mai populare jucării pentru copii – Pooka. Deși amuzant și distractiv la început, tânărul începe să dezvolte două personalități – una când este în costum și cealaltă, în afara lui. Ușor, ușor, Pooka începe să preia controlul. Acest film neconvențional este regizat de vizionarul Nacho Vigalondo, nominalizat la Premiile Oscar și omul din spatele mult aclamatei producții Colossal.

——-

Into The Dark - Season 1 - Episode 104 -"New Year, New You"

În întuneric: Petrecere de Anul Nou (Into the dark: New York, New You)

În era maniei “self-care”, un grup de prietene din generația millenials se adună pentru o seară a fetelor în ajun de Anul Nou pentru a se reconecta și a depăna amintiri. Dar, pe măsură ce încep să își amintească momente din trecut, printre care un joc de “Am/ N-am” (Never, Have I Ever), secrete adânc îngropate încep să se manifeste într-un mod nefast și surprinzător.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s