DIVA continuă maratonul de filme festive “Trăiește Crăciunul”

A sosit timpul să sărbătorim Crăciunul! Trăiește cea mai frumoasă perioadă a anului alături de DIVA, televiziunea care sărbătorește Crăciunul într-un mod unic: prin cel mai mare maraton de filme festive, toată ziua, în fiecare zi, cu filme în premieră în România, în zilele de marți și duminică de la ora 16:00 și vinerea de la 19:40.


21 – 30 noiembrie

Duminică, 24 noiembrie, de la ora 16:00, începe premiera Clubul scrisorilor de Crăciun (Christmas Pen Pals). Sarah Drew (Anatomia lui Grey) o interpretează pe Hannah Morris, un profesionist în programare, care încearcă să își salveze aplicația de întâlniri. Pentru că a fost părăsită de iubit cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, Hannah revine în orașul natal pentru a concepe un nou model pentru programul ei. După ce ajunge acasă, se întâlnește cu Sam Watson, interpretat de Nial Matter (Misterele Aurorei Teagarden, Nuntă de sărbători), fostul iubit din liceu pe care l-a evitat toți acești ani. După multe insistențe din partea tatălui ei, acceptă să devină Cupidonul orașului prin înființarea unui club de scrisori anonime cu ocazia Crăciunului. Cu timpul, Hannah este foarte impresionată de scrisorile pe care le primește și începe să creadă că cel cu care corespondează în mod anonim este sufletul ei pereche. În ajunul Crăciunului sunt dezvăluite identitățile tuturor participanților, chiar dacă aceasta presupune o mare răsturnare de situație.

 

Marți, 26 noiembrie, de la ora 16:00, este difuzat, în premieră în România, filmul Parteneri de ocazie (Mingle All The Way). “Mingle All The Way” este o aplicație de întâlniri pentru profesioniști ocupați care au nevoie de un partener pentru evenimente, dar nu dorește și o implicare romantică. Molly (Jen Lilley), creatoarea conceptului, vrea să demonstreze familiei că aplicația funcționează și după ce devine membru îi este recomandat un alt profesionist extrem de ocupat, Jeff (Brant Daugherty). Imediat ce se întâlnesc realizează că au mai interacționat în trecut de două ori, dar în mod dezastruos. Cu toate acestea, amândoi hotărăsc să participe la evenimentele de Crăciun. Pe măsură ce se cunosc este posibil ca aranjamentul să evolueze și în altă direcție cu ocazia sărbătorilor.


DECEMBRIE

Maratonul “Trăiește Crăciunul” aduce la DIVA filme în premieră luna aceasta, în fiecare marți și duminică, de la ora 16:00,  începând cu Încurcătură de Crăciun (A twist of Christmas, 1 decembrie), urmat de drama Amintiri de Crăciun (Memories of Christmas, 3 decembrie), filmul romantic fantasy Crăciun la Evergreen: Scrisori către Moșul (Christmas in Evergreen: letters to Santa, 8 decembrie), Clopoței de Crăciun (Christmas bells are ringing, 10 decembrie), filmul musical Borcănele de Crăciun (Christmas jars, 15 decembrie), Sunetul Crăciunului (Sound of Christmas, 17 decembrie) și filmul Sera de crăciunițe (Poinsettias for Christmas, 22 decembrie).

Felicitări de Crăciun - Write before Christmas (1)
Sursa: DIVA Romania

Serile de vineri sunt, deasemenea, dedicate filmelor în premieră în România, care încep de la ora 19:40 începe: Crăciun de veteran (A veteran Christmas, 6 decembrie), Campanie de Crăciun (Jingle around the clock, 13 decembrie) și Crăciunul de după colț (Christmas around the corner, 20 decembrie).

Crăciunul și sfârșitul anului vin cu filme în premieră difuzate în fiecare zi, de la 19:40: Felicitări de Crăciun (Write before Christmas, 23 decembrie), Sărbătoarea eroilor (Holliday for heroes, 24 decembrie), ziua de Crăciun aduce un nou film Nuntă de Crăciun (Marrying father Christmas, 25 decembrie), Două turturele (Two turtle doves, 26 decembrie) și filmul romantic, bazat pe povestea emoționantă despre un  transplant de inimă, care duce la o poveste de dragoste miraculoasă, Minunea de Crăciun (Once upon a Christmas miracle, 27 decembrie).

——–

Să înceapă numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA – “Trăiește Crăciunul”!

Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

2 thoughts on “DIVA continuă maratonul de filme festive “Trăiește Crăciunul”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s