Comunicat de presă: noutățile lunii decembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Lista integrală a titlurilor originale Netflix pentru Crăciunul din acest an, prezentarea lor și materialele promoționale lansate (foto + video) în articolul special -> Iubire și magie în titlurile Netflix de Crăciun 


Ce ne aduce nou Netflix în decembrie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Los Briceño (Drumul spre dragoste) – S1/ 4 decembrie -> După o ceartă cu tatăl ei, o tânără dintr-o familie de camionagii duri este dată afară din casă și trebuie să se descurce pe cont propriu, conducând un camion.
 2. Magic for Humans (Un magician printre oameni) – S2/ 4 decembrie -> Amuzant și entuziast, Justin Willman face tot posibilul ca să impresioneze oameni adevărați cu trucuri simpatice și numere de magie uluitoare.
 3. Apache: La vida de Carlos Tevez (Apașul: Povestea lui Carlos Tevez) – S1/ 5 decembrie -> Această ecranizare a vieții fotbalistului Carlos Tevez prezintă ascensiunea lui către celebritate, în ciuda condițiilor vitrege din cartierul argentinian Fuerte Apache.
 4. Home for Christmas (Un iubit de sezon) – S1/ 5 decembrie -> Sătulă de comentariile enervante la adresa stării ei civile, Johanne, veșnic singură, încearcă să găsească în 24 de ore un partener pe care să-l aducă acasă de Crăciun.
 5. V Wars (Războaiele vampirilor) – S1/ 5 decembrie -> O maladie străveche începe să transforme oamenii în vampiri, iar un medic ajunge să-și înfrunte prietenul. O adaptare după BD-urile lui Jonathan Maberry și Alan Robinson.
 6. Fuller House – S5A/ 6 decembrie -> Jimmy și Steph aduc acasă bebelușul și află imediat cum este să fii părinte. Însă aceasta nu este o problemă, pentru că au la dispoziție o casă plină de ajutoare.
 7. Glow Up – S1/ 6 decembrie -> Artiști de make-up aspiranți creează imaginea unor celebrități, machiaje prostetice pentru filme și altele într-o emisiune-concurs colorată, prezentată de Stacey Dooley.
 8. The Chosen One (Alesul) – S2/ 6 decembrie -> Lumea coboară în Aguazul, odinioară închis, în timp ce medicii revin în sat și un jurnalist promite să spună povestea celui ales.
 9. Three Days of Christmas (Trei zile de Crăciun) – S1/ 6 decembrie -> Patru surori se confruntă cu drame de familie și secrete în trei perioade diferite, totul având loc în ziua de Crăciun.
 10. Triad Princess (Prințesa triadei) – S1/ 6 decembrie -> Crescută în umbra tatălui ei mafiot, Angie îi sfidează dorința și intră în slujba unei actrițe celebre ca bodyguard sub acoperire.
 11. Virgin River – S1/ 6 decembrie ->Dorindu-și un nou început, o asistentă medicală se mută din Los Angeles într-un oraș izolat din nordul Californiei și este surprinsă de ce găsește acolo.
 12. Chief of Staff (Omul de influență) – S2/ 17 decembrie -> Proaspăt ales, Tae-jun se mișcă pe teritoriul familiar al Adunării Naționale cu hotărâre și cu dorința de face orice este nevoie.
 13. Soundtrack (Sunetul iubirii) – S1/ 18 decembrie -> Această dramă muzicală romantică urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup eterogen de persoane din Los Angelesul zilelor noastre.
 14. Ultraviolet – S2/ 19 decembrie -> Ola și echipa ei de detectivi amatori continuă să rezolve cazuri, inclusiv unul care îi afectează direct, în timp ce un nou detectiv li se alătură.
 15. Twice Upon a Time (A fost de două ori ca niciodată) – S1/ 19 decembrie ->Această dramă muzicală romantică urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup eterogen de persoane din Los Angelesul zilelor noastre.
 16. The Witcher – S1/ 20 decembrie -> Vrăjitorul-mutant Geralt, vânător de monștri, se zbate să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc a fi mai răi decât fiarele.
 17. Lost in Space (Pierduți în spațiu) – S2/ 24 decembrie -> Încă pierduți în spațiu, membrii familiei Robinson se întorc în sezonul 2 și luptă pe viață și pe moarte pentru a supraviețui și a scăpa.
 18. Terrace House: Tokyo 2019-2020 – Partea 2/ 24 decembrie -> Povestea lui Kenji și a lui Risako se apropie de deznodământ, iar Ruka trebuie să facă o alegere. Un nou membru se mută în casă. În Tokyo, viața merge mai departe.
 19. Le Bazar de la Charité (Flăcările destinului) – S1/ 26 decembrie -> În 1897, în timpul unui incendiu devastator din Paris, trei femei își văd destinele date peste cap de furturi de identitate, iubiri interzise, trădări și emancipare.
 20. You (Tu) – S2/ 26 decembrie -> Această dramă sumbră revine cu un al doilea sezon. Joe e în Los Angeles și se ascunde de fosta. Va putea înfrunta trecutul pentru a o lua de la capăt cu femeia potrivită?
 21. The Gift (Atiye) – S1/ 27 decembrie -> Pe locul unor ruine din Anatolia, un arheolog găsește o legătură misterioasă cu o tânără pictoriță (Beren Saat), care începe să descopere secrete din propriul trecut.
 22. The Neighbor (Supervecinul) – S1/ 31 decembrie -> Javier, un tânăr în jur de 20 de ani care are probleme cu iubita și cu viața de adult, devine brusc supererou. Bazat pe benzile desenate de Santiago García și Pepo Pérez.
 23. Yanxi Palace: Princess Adventures (Palatul Yanxi: Aventurile prințesei) – S1/ 31 decembrie -> Un serial derivat din „The Story of Yanxi Palace”, care se concentrează pe povestea lui Zhaohua și logodna ei cu Lavandolji, prințul Mongoliei.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Supergirl – S5, marți
 3. The Flash  S6, miercuri
 4. Riverdale – S4, joi -> Prinși între apele tulburi ale sexului, iubirii, școlii și familiei, adolescentul Archie și prietenii săi se trezesc atrași într-un mister sumbru în orașul lor.
 5. The Blacklist (Lista Neagră) – S7, duminică
 6. Patriot Act with Hasan Minhaj (Fii patriot!) – volumul 5, duminică -> Serialul de actualitate care analizează evenimentele curente a ajuns la al cincilea sezon. Spectatorii se pot bucura în fiecare duminică de un nou episod cu Hasan Minhaj.

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Dead Kids (Sunteți terminați!) – 1 decembrie -> Un grup de adolescenți inadaptați plănuiesc să îi facă probleme băiatului bogat și arogant din școală, însă planul lor de răpire are consecințe nefaste.
 2. Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Program special de Crăciun – Porta dos Fundos 2019: Prima ispitire a lui Hristos) – 3 & 12 decembrie -> isus face 30 de ani și îi prezintă familiei un oaspete-surpriză. Un program special de Crăciun atât de smintit, încât n-ar putea fi realizat decât de Porta dos Fundos.
 3. A Christmas Prince: The Royal Baby (Un prinț de Crăciun: Bebelușul regal) – 5 decembrie -> Crăciunul aduce Aldoviei cadoul suprem: un bebeluș regal. Însă, pentru a-și ajuta familia și regatul, regina Amber trebuie să găsească un tratat de pace dispărut.
 4. Marriage Story (Poveste despre căsnicie) – 6 decembrie -> Tandru și profund, filmul este tabloul unei căsnicii care se destramă și al unei familii care rămâne unită. Regia: Noah Baumbach. Cu Scarlett Johansson și Adam Driver.
 5. 6 Underground (6 din umbră) – 13 decembrie -> S-a născut un nou tip de erou de acțiune. Cei 6 sunt cei mai buni în domeniile lor și sunt mânați de dorința unică de a-și șterge trecutul și de a schimba viitorul.
 6. The Two Popes (Cei doi papi) – 20 decembrie -> Doi importanți lideri religioși împart un secret capabil să zdruncine din temelii Biserica Catolică, măcinată de conflictul dintre tradiție și progres, vină și iertare.
 7. Como caído del cielo (Un bis din cer) – 24 decembrie -> Legendarul actor și cântăreț Pedro Infante este trimis pe Pământ în persoana unui imitator, ca să-și corecteze comportamentul de crai și să merite intrarea în rai.
 8. The App (În lumea aplicației) – 26 decembrie -> Niccolò Melzi d’Eril este urmașul celei mai faimoase familii de industriași italieni. Are de toate: inteligență, frumusețe, avere, posibilități. Dar este complet singur.
 9. Hot Gimmick: Girl Meets Boy (Hot Gimmick: O fată întâlnește un băiat) – 28 decembrie -> Pentru a o face servitoarea lui, un vecin o șantajează pe Hatsumi. Însă, împreună, ei descoperă ce înseamnă cu adevărat dragostea și încrederea. Bazat pe manga de succes.

——–

 1. The Confession Killer (Confesiunile unui ucigaș) – 6 decembrie -> Acuzat de omucidere, vagabondul Henry Lee Lucas mărturisește că a comis sute de alte crime. Acest serial documentar cercetează adevărul din spatele mărturisirilor lui.
 2. Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Jos labele de pe pisici: Căutarea ucigașului de pe internet) – 18 decembrie -> Acest serial documentar ne prezintă cea mai mare vânătoare online din istorie și pe ucigașul psihopat care a încălcat prima regulă a internetului: nu te pune cu pisicile.
 3. After The Raid (După razie) – 19 decembrie -> O razie a agenților de la imigrări într-un orășel din Tennessee lasă în urmă consecințe emoționante și întrebări importante despre dreptate, credință și umanitate.
 4. Kevin Hart: Don’t F**k This Up (Kevin Hart: N-o da în bară) – 27 decembrie -> Un serial documentar despre comedianul Kevin Hart în timpul turneului său intitulat „Iresponsabil”.

——–

 1. Teasing Master Takagi-san – S2, anime/ 6 decembrie -> Acum elev în anul al doilea de gimnaziu, Nishikata încă mai încearcă să o păcălească pe Takagi, dar este în continuare lipsit de succes în încercarea lui de a se răzbuna.
 2. Carole & Tuesday – Partea 2, anime/ 24 decembrie -> Atenția de care se bucură Carole și Tuesday aduce noi provocări. Angela le consideră rivale, iar businessul muzical pe Marte nu este ușor.
 3. The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Viața dezastruoasă a lui Saiki K.: Trezirea) – S1, anime/ 30 decembrie -> Kusuo și gașca lui de prieteni autoproclamați revin cu noi peripeții paranormale. De parcă înainte nu ar fi avut destule probleme, acum are și mai multe.

——–

 1. Tiffany Haddish: Black Mitzvah – 3 decembrie -> La împlinirea vârstei de 40 de ani, Tiffany Haddish prezintă un program special răsunător, presărat cu muzică, dans și reflecții despre lungul drum spre a deveni femeie.
 2. Astronomy Club: The Sketch Show (Clubul de astronomie: Scheciuri) – 6 decembrie -> Un show de comedie cu grupul Astronomy Club, compus integral din actori de culoare, filmat la Upright Citizens Brigade Theatre. Produs de Kenya Barris.
 3. Amit Tandon: Family Tandoncies (Amit Tandon: În familie) – 9 decembrie -> De la dispariția romantismului în căsnicie până la nedreptățile actuale față de părinți, Amit Tandon împărtășește din înțelepciunea și experiențele lui de om de familie.
 4. Michelle Wolf: Joke Show (Michelle Wolf: Vă anunț că spun glume) – 10 decembrie -> Michelle Wolf apare într-un nou program special de stand-up pentru anul 2019, filmat la New York.
 5. Jack Whitehall: Christmas with my Father – 12 decembrie -> În această comedie extraordinară de Crăciun, Jack Whitehall încearcă să-și introducă tatăl posac în atmosfera specifică sărbătorilor.
 6. Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! (Ronny Chieng: Un comedian asiatic distruge America) – 17 decembrie -> Ronny Chieng („The Daily Show”, „Crazy Rich Asians”) urcă pe scenă pentru un program special de stand-up.
 7. John Mulaney & The Sack Lunch Bunch (John Mulaney și grupa mică) – 24 decembrie -> În acest program special de comedie, John Mulaney discută despre subiecte pentru adulți cu prietenii lui copii. Distracție pentru toată lumea!
 8. The Degenerates (Decadenții) – S2/ 31 decembrie -> Acest serial de stand-up, în care artiștii explorează latura vulgară și obscenă a comediei revine cu un al doilea sezon.

 • Netflix pentru copii și familie:
 1. Team Kaylie (Echipa lui Kaylie) – Partea 2/ 2 decembrie -> Gata de un val și mai mare de sclipici, strălucire și curaj? Kaylie și Porcii-Spinoși se pregătesc de o nouă serie de peripeții pline de acțiune.
 2. Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas (Spirit: Cu sufletul liber – Spiritul Crăciunului) – 6 decembrie -> Lucky și prietenii săi trebuie să găsească o soluție ca să ajungă acasă de Crăciun la timp, când un bolovan și un viscol puternic le încurcă planurile de călătorie.
 3. A Family Reunion Christmas (Familia McKellan) – Partea 2/ 9 decembrie -> Acest sitcom despre o familie din Seattle care trebuie să se readapteze la traiul simplu din Georgia revine cu un al doilea sezon.
 4. Fast & Furious Spy Racers (Furios și iute: Cursa spionilor) – S1/ 26 decembrie -> Aventuri din plin cu un grup de adolescenți care se infiltrează într-o ligă de curse auto de elită, controlată de o organizație perfidă, hotărâtă să domine lumea.
 5. Alexa & Katie – S3/ 30 decembrie -> În sezonul 3, Alexa încearcă să lase cancerul în urmă, dar o nouă persoană din viața ei complică mult lucrurile. Katie va avea mare nevoie de prietena sa.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. 2 Guns (2 pistoale) – 1 decembrie
 2. 12:08 East of Bucharest – 1 decembrie
 3. 44 Cats (44 de pisici) – 1 decembrie
 4. Amintiri din epoca de aur partea 1: Tovarăși, frumoasă e viața! – 1 decembrie
 5. Amintiri din epoca de aur partea 2: Dragoste în timpul liber – 1 decembrie
 6. Christmas with the Kranks (Crăciunul cu familia Krank) – 1 decembrie
 7. Destination Wedding (Nuntă la distanță) – 1 decembrie
 8. Event Horizon (Destinație mortală) – 1 decembrie
 9. Ghostbusters (Vânătorii de fantome) – 1 decembrie
 10. Gormiti (Gormiti: Legenda revine) – 1 decembrie
 11. Hotel Transylvania – 1 decembrie
 12. Like Crazy (La nebunie!) – 1 decembrie
 13. Mile 22 (Mile 22: Misiune secretă) – 1 decembrie
 14. Morphle – 1 decembrie
 15. Pet Sematary (Cimitirul animalelor) – 1 decembrie
 16. Robin Hood – 1 decembrie
 17. Sense and Sensibility (Rațiune și simțire) – 1 decembrie
 18. Sonic X: Chaos & Shadow Saga – 1 decembrie
 19. Sonic X: Chaos Emerald Saga – 1 decembrie
 20. Sonic X: New World Saga – 1 decembrie
 21. Sonic X: Egg Moon & Emerl & Homebound Saga – 1 decembrie
 22. The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (SpongeBob: Aventuri pe uscat) – 1 decembrie
 23. Underworld: Awakening (Lumea de dincolo: Trezirea la viață) – 1 decembrie
 24. A Cinderella Story: Christmas Wish (Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun) – 2 decembrie
 25. Dean – 2 decembrie
 26. Blade Runner 2049 (Vânătorul de recompense 2049) – 5 decembrie
 27. Victoria & Abdul – 9 decembrie
 28. A Quiet Place (Fără zgomot!) – 12 decembrie
 29. The Wilde Wedding (Eva se mărită din nou) – 12 decembrie
 30. Alice T. – 15 decembrie
 31. Hacksaw Ridge (Fără armă în linia întâi) – 15 decembrie
 32. Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (Jenni Rivera: Până la capăt) – 15 decembrie
 33. An American Tail (O aventură americană) – 16 decembrie
 34. Billy Madison (Odrasla lui tata) – 16 decembrie
 35. Born on the Fourth of July (Născut pe 4 iulie) – 16 decembrie
 36. Charlie St. Cloud – 16 decembrie
 37. Doom – 16 decembrie
 38. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Strălucirea eternă a minții neprihănite) – 16 decembrie
 39. Honey 2 – 16 decembrie
 40. Land of the Lost – 16 decembrie
 41. Midnight Run (Cursa de la miezul nopții) – 16 decembrie
 42. Mr Bean’s Holiday (Mr. Bean în vacanță) – 16 decembrie
 43. Public Enemies (Inamicii publici) – 16 decembrie
 44. Scarface – 16 decembrie
 45. Senna – 16 decembrie
 46. Spartacus – 16 decembrie
 47. Spy Game (Spioni de elită) – 16 decembrie
 48. The Book of Henry (Caietul lui Henry) – 16 decembrie
 49. The Five-Year Engagement (Te mai măriți cu mine?) – 16 decembrie
 50. The Invention of Lying (Inventarea minciunii) – 16 decembrie
 51. The Jackal (Șacalul) – 16 decembrie
 52. The Other Boleyn Girl (Cealaltă moștenitoare Boleyn) – 16 decembrie
 53. Turbo – 16 decembrie
 54. Uncle Buck (Unchiul Buck) – 16 decembrie
 55. The Snowman (Omul de zăpadă) – 19 decembrie
 56. A Cure for Wellness (O terapie pentru viață) – 21 decembrie
 57. Assassin’s Creed (Assassin’s Creed: Codul Asasinului) – 21 decembrie
 58. Brawl in Cell Block 99 (Încăierare în sectorul 99) – 21 decembrie
 59. Realms (Tărâmuri) – 29 decembrie
 60. Trico Tri: Happy Halloween – 29 decembrie
 61. This Is Personal – 29 decembrie
 • All Hail King Julien: Exiled (Trăiască regele Julien: În exil!) – S1/ 1 decembrie
 • All Hail King Julien (Trăiască regele Julien) – S5/ 1 decembrie
 • Eastsiders – S4/ 2 decembrie
 • Preso No. 1 – S4/ 10 decembrie
 • Knightfall (Templierii) – S2/ 27 decembrie
 • Sin senos sí hay paraíso (Și fără sâni există Paradis) – S2/ 29 decembrie
 • The Ollie & Moon Show (Ollie și Moon) – S1/ 31 decembrie
 • Rick and Morty – S5/ decembrie


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s