Peacock prezintă ‘Olympic Boulevard’, o dramă muzicală pentru fanii K-Pop

NBCUniversal își pregătește portofoliul pentru platforma soon to be Peacock, încercând să aibă încă de la început un conținut cât mai diversificat, care să rezoneze cu toate gusturile și viitorii abonați. Un astfel de proiect urmează a fi Olympic Boulevard, o dramă muzicală scrisă de Paula Yoo a cărei poveste are ca protagonist un artist de K-Pop căzut în dizgrație ce află că singura sa șansă de a obține iertarea publicului și chiar posibilitatea revenirii în lumina reflectelor este să predea la una dintre primele școli americane de K-pop.

Alături de Yoo, care a mai scris de curând pentru serialele Supergirl și The Perfectionists, spin-offul Pretty Little Liars, vor mai sta producătorii Neil Meron, Mark Nicholson și Kyle Hanagami, acesta din urmă fiind și coregraf al proiectului (cunoscut pentru colaborările sale cu BlackPink, BTS, Britney Spears, Nick Jones și mulți alții, precum și pentru numărul mare de abonați ai canalului său de YouTube și cele mai vizionate clipuri de gen).

Pentru moment nu a fost anunțat niciun actor atașat distribuției.

———

Din portofoliul anunțat al Peacock, alături de Olympic Boulevard vor mai face parte reboot-urile Saved by the Bell, Punky Brewster și Battlestar Galactica, posibil chiar și A Goal, spin-off The Office – pentru ultimul rămâne de văzut dacă se vor concretiza planurile. La acestea se vor adăuga sezonul 4 din A.P. Bio și un nou film Pysch (aka Lassie Come Home), dar și o serie de proiecte noi precum Angelyne, Brave New World, Dr. Death, Rutherford Falls, Straight Talk și One of Us is Lying. Printre actorii atașați noilor proiecte se regăsesc Freddie Prinze Jr. și Soleil Moon Fryre (Punky Brewster), Jamie Dornan, Alec Baldwin și Christian Slater (Dr. Death), Alden Ehrenreich, Joseph Morgan și Demi Moore (Brave New World), Emmy Rossum (Angelyne), Mario Lopez și Elizabeth Berkley (Saved by the Bell) și Jada Pinkett Smith (Straight Talk). O scurtă descriere a acestor proiecte, aici.

Peacock se va lansa în primăvară cu un număr de început de 15.000 de ore de conținut licențiat, titlurile originale urmând să aibă premiera în toamnă.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s