Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în ianuarie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Messiah (Mesia) – S1/ 1 ianuarie -> O agentă CIA cercetează un lider carismatic, ai cărui adepți cred că acesta face miracole. Este o ființă divină sau un impostor?
 2. Spinning Out (Patinând prin viață) S1/ 1 ianuarie -> După un blocaj în timpul unui spectacol important, o patinatoare care are probleme de familie și se luptă cu proprii demoni încearcă să-și relanseze cariera.
 3. The Circle S1/ 1 ianuarie -> Bine ai venit la cel mai tare concurs de popularitate. Pentru a câștiga premiul în bani, vei fi tu însuți, vei fi o variantă mai bună a ta sau o cu totul altă persoană?
 4. Thieves of the Wood (Hoții din pădure)S1/ 2 ianuarie -> În această dramă istorică, infamul tâlhar flamand Jan de Lichte devine erou local în timpul ocupației austriece a Belgiei din secolul al XVIII-lea.
 5. Anne with an E: The Final Season (Anne cu „e” la sfârșit: Ultimul sezon)S3/ 3 ianuarie -> O aniversare importantă declanșează o căutare a originilor lui Anne, care se confruntă cu probleme sentimentale și începe să-și facă planuri de viitor.
 6. DraculaMiniserie/ 4 ianuarie -> Claes Bang joacă în rolul lui Dracula în acest miniserial de la creatorii serialului „Sherlock”, inspirat de romanul clasic al lui Bram Stoker.
 7. AJ and the Queen (AJ și regina) – S1/ 10 ianuarie -> În acest serial extravagant, RuPaul joacă rolul unui travestit ghinionist care străbate America într-o furgonetă, alături de o arțăgoasă pasageră clandestină de 10 ani.
 8. Giri / Haji (Giri/Haji: Între datorie și rușine) S1/ 10 ianuarie -> Un om al legii ajunge la Londra pentru a-și căuta fratele care este un asasin mafiot, în vreme ce un război yakuza amenință orașul Tokyo. Nu este ușor să ai încredere.
 9. Jamtara – Sabka Number Ayega S1/ 10 ianuarie
 10. Medical Police (Anchetă medicală)S1/ 10 ianuarie -> Doi medici americani care descoperă un virus mortal în Brazilia sunt recrutați de guvern în cursa pentru găsirea unui antidot, însă dau peste o conspirație sinistră.
 11. Titans (Supereroi în devenire)S2/ 10 ianuarie -> Lucrurile s-au schimbat. Nici Robin și Titanii, nici dușmanii lor nu mai sunt aceiași proscriși din trecut.
 12. Until Dawn (Până în zori)S1/ 10 ianuarie -> Cei mai amuzanți comedieni ai Franței îndeplinesc misiuni înfiorătoare și încearcă să reziste mai mult decât ceilalți concurenți, petrecând noaptea în locații bântuite.
 13. Zumbo’s Just Desserts S2/ 10 ianuarie -> Gazdele Adriano Zumbo și Rachel Khoo revin la Fabrica Deserturilor pentru a juriza torturi imposibile, prăjituri senzaționale și alte dulciuri fantastice.
 14. Grace & FrankieS6/ 15 ianuarie -> În acest serial amuzant și onest, care revine acum cu sezonul 6, Jane Fonda și Lily Tomlin sunt două femei care își reinventează viețile.
 15. AresS1/ 17 ianuarie -> Prietenul ei are un accident ciudat, iar Rosa își dă seama că organizația studențească în care s-au înscris se bazează pe secrete demonice din istoria Olandei.
 16. Hip-Hop EvolutionS4/ 17 ianuarie -> Sezonul 4 al acestui serial despre muzică urmărește curentul hip-hop din SUA, prezentând poveștile și sunetul care i-au influențat istoria și cultura.
 17. Sex EducationS2/ 17 ianuarie -> Este limpede că sexul tulbură mintea adolescenților. Iar acest puști este cel mai improbabil expert sexual din curtea școlii. Serialul cu adolescenți revine cu sezonul 2.
 18. Wer kann, der kann! (La fix! Germania)S1/ 17 ianuarie -> „La fix!” ajunge în Germania, unde patiseri amatori încearcă să reinventeze dulciuri fantastice. Modelul Angelina Kirsch moderează alături de chef Bernd Siefert.
 19. October FactionS1/ 23 ianuarie -> Vânătorii de monștri Fred și Deloris Allen luptă cu răul… și cu problemele care apar când ai gemeni adolescenți. O adaptare a BD-urilor lui Steve Niles și Damien Worm.
 20. The Ghost Bride (Mireasă în viața de apoi)S1/ 23 ianuarie -> În Malacca, pe la 1890, o tânără femeie se trezește în lumea de dincolo, implicată într-o crimă misterioasă care are legătură cu fiul decedat al unei familii bogate.
 21. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) Partea 3/ 24 ianuarie -> Kiernan Shipka revine în rolul Sabrinei, vrăjitoarea pe jumătate muritoare, în partea a treia a acestui serial horror cu adolescenți, bazat pe benzile desenat „Archie”.
 22. You Cannot HideS1/ 24 ianuarie -> Întunericul și primejdia sunt elementul comun al personajelor din acest thriller: o asistentă, un asasin plătit, un fotograf și un grup de prieteni.
 23. Rise of Empires: Ottoman (Ascensiunea imperiilor: Otomanii) S1/ 24 ianuarie -> Acest serial analizează istoria Imperiului Otoman, folosind un amestec de elemente specifice unui documentar cu cele tipice pentru un serial bazat pe scenariu.
 24. The Ranch (Ferma)Ultimul sezon/ 24 ianuarie -> Acest serial de comedie cu acțiunea la o fermă, în care joacă Ashton Kutcher și Sam Elliott revine cu sezonul final.
 25. Next In Fashion S1/ 29 iaanuarie -> În acest serial-concurs moderat de Alexa Chung și Tan France, designerii vestimentari fac echipă pentru a crea ținute inspirate, care să se potrivească absolut oricui.
 26. OmniscientS1/ 29 ianuarie -> Într-un viitor în care toți cetățenii sunt monitorizați permanent de o dronă, o femeie descoperă o crimă ignorată de sistemul de supraveghere și încearcă să afle motivul.
 27. Ainori Love Wagon: African Journey (Ainori – Microbuzul dragostei: Călătorie în Africa) S1/ 30 ianuarie -> Pentru a găsi dragostea, șapte necunoscuți pleacă din Japonia și pornesc împreună într-o călătorie în Africa, unde îi așteaptă provocări, aventuri și momente romantice.
 28. The Stranger (Străinul din umbră) S1/ 30 ianuarie -> Prins într-o pânză de secrete, violență și conspirații, familistul Adam Prince caută cu disperare să afle adevărul despre persoanele cele mai apropiate.
 29. Bojack Horseman S6B/ 31 ianuarie -> BoJack o ia pe calea cea bună, forțat de restricțiile de la clinica de dezintoxicare, care îl fac să își înfrunte greșelile și să ia măsuri de redresare.
 30. Diablero (Diablero: Vânătorul de demoni)S2/ 31 ianuarie -> Demonii trăiesc printre oamenii obișnuiți, iar îngerii au plecat demult. Cine mai poate salva omenirea? „Diablero: Vânătorul de demoni” revine cu sezonul 2.
 31. I AM A KILLER (Sunt un ucigaș)S2/ 31 ianuarie -> Sezonul 2 al acestui serial documentar prezintă deținuți condamnați la moarte pentru crimă, care relatează cum s-au petrecut faptele..
 32. Luna Nera S1/ 31 ianuarie -> În Italia secolului al XVII-lea, o moașă adolescentă este acuzată de vrăjitorie și trebuie să aleagă între o iubire fără speranță și promisiunea unui destin măreț.
 33. RagnarokS1/ 31 ianuarie -> Un orășel din Norvegia, cu ierni calde și precipitații violente, pare să se îndrepte către un nou Ragnarok. Asta dacă nu intervine cineva la timp.
 34. What the Love! with Karan Johar (Ce iubirea mea! cu Karan Johar)S1/ ianuarie -> Polivalentul star Karan Johar este ghidul persoanelor veșnic singure, pe care le poartă prin transformări fizice și emoționale în vederea succesului la întâlniri.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Supergirl – S5, marți
 3. The Flash  S6, miercuri
 4. Riverdale – S4, joi 
 5. The Good Place S4, vineri
 6. The Blacklist (Lista Neagră) – S7, duminică

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Ghost Stories (Antologia fantomelor) – 1 ianuarie -> De la regizorii filmelor „Bombay Talkies” și „Antologia dorinței” sosesc patru noi scurtmetraje cu răsturnări de situație, plasate într-un univers horror care dă fiori.
 2. Todas las pecas del mundo (Toți pistruii din lume) – 3 ianuarie -> În Ciudad de México, un băiat de 13 ani se îndrăgostește de cea mai frumoasă fată din școală, și, cu ajutorul prietenilor, va face orice pentru a o cuceri.
 3. Quien a hierro mata (Cum îți așterni) – 15 ianuarie -> Șeful unui cartel e eliberat din închisoare și dat în grija infirmierului Mario (Luis Tosar), care-și pune datoria sub semnul întrebării și își înfruntă trecutul dureros.
 4. Tyler Perry’s A Fall from Grace (Căderea lui Grace) – 17 ianuarie -> O femeie mai în vârstă și fără antecedente este acuzată de uciderea soțului ei, iar avocata indiferentă, care o apără se trezește prinsă într-o conspirație uriașă.
 5. Vivir dos veces (Trăiește de două ori, iubește o dată) – 17 ianuarie -> Emilio își caută marea dragoste din tinerețe cu ajutorul fiicei și al nepoatei lui. Oare va reuși să reia legătura cu ea înainte de a-și pierde memoria?
 6. A Sun (În bătaia soarelui) – 24 ianuarie -> O familie înfruntă consecințele încarcerării fiului cel mic și nenorocirea și mai mare care urmează.
 7. Frères Ennemis (Dușmani aliați) – 29 ianuarie -> Un polițist și un traficant de droguri crescuți în același cartier colaborează cu reticență pentru a rezolva un caz de crimă. Cu Matthias Schoenaerts și Reda Kateb.
 8. 37 Seconds (37 de secunde) – 31 ianuarie -> O tânără femeie cu paralizie cerebrală duce viața pe care și-a dorit-o, dar trebuie să împace îndatoririle de familie cu visul de a deveni artistă manga.
 9. Uncut Gems (Diamante neșlefuite) – 31 ianuarie -> Având datorii din ce în ce mai mari și recuperatorii pe urmele lui, un bijutier guraliv din New York City riscă totul pentru a se descurca și pentru a rămâne în viață.

———

 1. Sex, Explained: Limited Series (Secretele sexului: Miniserie) – 2 ianuarie -> Atracție, fantezii, fertilitate. Află ce e de aflat despre sex în acest serial amuzant și informativ, narat de actrița și cântăreața Janelle Monáe.
 2. Cheer (Majoretele campioane) – 8 ianuarie -> Cunoscut în primul rând pentru o celebră marcă de chili, orașul texan Corsicana a căpătat notorietate și pentru un alt tip de export: cel de majorete de nivel mondial.
 3. Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Pandemia: Virusul gripal) – 22 ianuarie -> Acest serial urmărește ciclul anual al virusului gripal, demonstrând că populația este în general nepregătită pentru haosul pe care banala gripă îl poate provoca.
 4. Night on Earth (Noaptea pe Pământ) – 29 ianuarie -> De la producătorii premiați ai documentarelor Planeta Pământ II, Life și Blue Planet, acest uluitor serial de istorie naturală surprinde extraordinara lume nocturnă.

———

 1. Scissor Seven (Foarfecele lui Seven) – 10 ianuarie, anime -> Dotat cu o foarfecă și cu abilitatea de a se deghiza, Seven își oferă ieftin serviciile de ucigaș. Are o singură problemă: adesea nu reușește să-și finalizeze misiunile.
 2. NiNoKuni – 16 ianuarie, anime -> Colegi de liceu, Yuu și Haru călătoresc între lumea reală și un univers paralel fantastic pentru a-i sări în ajutor lui Kotona, care se află în pericol.
 3. SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac (SAINT SEIYA: Cavalerii Zodiacului) – 23 ianuarie, anime/ partea 2 -> Munca și antrenamentul au avut succes pentru Seiya, care acum este unul dintre Sfinții Atenei. Dar oare ce noi aventuri îi așteaptă pe eroi în partea a doua a poveștii?

———

 1. Fortune Feimster: Sweet & Salty (Fortune Feimster: Dulce și sărat) – 21 ianuarie -> Un program special de stand-up al comedienei Fortune Feimster.
 2. Alex Fernández: El mejor comediante del mundo (Alex Fernández: Cel mai bun comedian din lume) – 23 ianuarie -> Un nou program special de stand-up al comedianului mexican Alex Fernández.
 3. Vir Da: For India (Vir Das: Pentru India) – 26 ianuarie -> Vir Das își poartă publicul într-o călătorie festivă prin istoria Indiei, pornind de la oameni și tradiții și mergând până la cultura modernă și filmele celebre.

 • Netflix pentru copii și familie:
 1. Go! Go! Cory Carson (Tit-Tit! Matei Mașinescu) – 4 ianuarie -> Vino alături de puștiul-mașinuță Matei Mașinescu în aventurile sale pe drumurile șerpuite ale copilăriei din Bumperton Hills! Inspirat de jucăriile Go! Go! Smart Wheels.
 2. Harvey Girls Forever! (Fetițele Harvey, împreună pentru totdeauna!) – S4/ 10 ianuarie -> O trupă de roboți, o aventură cu pirați… și o întâlnire cu o fantomă prietenoasă? Este doar un nou sezon pe strada Harvey, acolo unde fiecare zi este extraordinară.
 3. The Inbestigators (Superdetectivii)S2/ 10 ianuarie -> Cine? Când? Unde? Acești detectivi de vârstă școlară pun întrebări inteligente și întotdeauna rezolvă cazul! Pentru orice infracțiune, trebuie chemați superdetectivii.
 4. The Healing Powers of Dude (Puterea specială a lui Dude)S1/ 13 ianuarie -> Un băiat în vârstă de 11 ani care suferă de anxietate socială este ajutat de maidanezul Dude să facă față începerii școlii.
 5. Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo și era creaturilor fabuloase) – 14 ianuarie -> Kipo iese din vizuină într-o lume sălbatică plină de mutanți, iar viața ei este dată peste cap. Va avea nevoie de mult ajutor pentru a ajunge acasă.
 6. Family Reunion (Familia McKellan) – Partea 2/ 20 ianuarie -> Acest sitcom despre o familie din Seattle care trebuie să se readapteze la viața simplă din Georgia revine cu un al doilea sezon.
 7. Word Party (Bucuria cuvintelor)S4/ 20 ianuarie -> Să înceapă muzica! E timpul de petrecere! Vino alături de animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly, cu care abia s-au împrietenit, pentru a învăța și a te distra.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Ask Dr. Ruth (Dr. Ruth știe) – 1 ianuarie
 2. Barnyard – 1 ianuarie
 3. Charlie Wilson’s War (Războiul lui Charlie) – 1 ianuarie
 4. Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (Circul ororilor: Asistentul vampirului) – 1 ianuarie
 5. Flatliners (Linia morții) – 1 ianuarie
 6. Friday Night Lights (Vis împlinit) – 1 ianuarie
 7. Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood (Jeff Dunham: Dezechilibrat în Hollywood) – 1 ianuarie
 8. Jurassic Park – 1 ianuarie
 9. Jurassic Park III – 1 ianuarie
 10. Leatherface (Leatherface: Ucigașul fără chip) – 1 ianuarie
 11. Lucy – 1 ianuarie
 12. Mamma Mia! – 1 ianuarie
 13. Mean Girls 2 (Fete rele 2) – 1 ianuarie
 14. Panic Room (Camera de refugiu) – 1 ianuarie
 15. Patriot Games (Jocuri patriotice) – 1 ianuarie
 16. Pokémon the Movie: Power of Us (Pokémon – Filmul: Puterea e în noi) – 1 ianuarie
 17. The Bourne Identity (Identitatea lui Bourne) – 1 ianuarie
 18. The Bourne Legacy (Moștenirea lui Bourne) – 1 ianuarie
 19. The Bourne Ultimatum (Ultimatumul lui Bourne) – 1 ianuarie
 20. The Bourne Supremacy (Supremația lui Bourne) – 1 ianuarie
 21. The Canterville Ghost (Fantoma din Canterville) – 1 ianuarie
 22. The Dilemma (Cum s-o dai să fie bine?) – 1 ianuarie
 23. The Foreigner (Străinul) – 1 ianuarie
 24. The Lost World: Jurassic Park (Lumea Dispărută: Jurassic Park) – 1 ianuarie
 25. The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (Un polițist cu explozie întârziată) – 1 ianuarie
 26. Transformers: Age of Extinction (Transformers: Exterminarea) – 1 ianuarie
 27. Unbroken (De neînvins) – 1 ianuarie
 28. Uma Noite Mais que Louca (O noapte de neuitat) – 1 ianuarie
 29. Mimi From Rio – 2 ianuarie
 30. Roman J. Israel, Esq. – 12 ianuarie
 31. Fortune Feimster: UNT 2020 Stand Up Special – 21 ianuarie

 • Fireman Sam (Pompierul Sam) – S10 & S11/ 1 ianuarie
 • Inspector Gadget – S4/ 1 ianuarie
 • Kid-E-Cats (Trei pisicuțe) – S1/ 1 ianuarie
 • Power Rangers Beast Morphers (Adevărate bestii) – S1/ 1 ianuarie
 • The Adventures of Puss in Boots (Peripețiile Motanului Încălțat) – S5 & S6/ 26 ianuarie

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

 1. 1. The Circle (originalul din UK e excelent)
  2. The Ranch
  3. Otomanii
  4. Giri / Haji (am rezistat greu sa nu ma uit la el neoficial)

  Like

  1. Pe bune la #4? Despre ce e? Ca daca tu te-ai chinuit sa rezisti la o vizionare, inseamna ceva. 🙂 La Ranch, nu stiu. De cand cu Rooster m-am uitat cand eram pe jumatate adormita, fara chef ori vreo urma de entuziasm.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s