Noi informații despre serialul Lord of the Rings

Viitorul serial high-profile Lord of the Rings prinde contur.

Încă din noiembrie 2017 se cunoaște faptul că Amazon își propune să aducă Middle Earth pe micul ecran, explorând noi povești plaste temporal înainte de acțiunea ce are loc în primul volum al trilogiei clasice, The Fellowship of the Ring. Aflat la stadiul de pre-producție în Noua Zeelandă, noua adaptare a romanelor lui J.R.R. Tolkien a fost deja reînnoită pentru un al doilea sezon, iar scenariștii deja au început să lucreze la acesta. De altfel, producția LOTR se va desfășura după un timeline neobișunuit: direcția în care o va lua cel de-al doilea sezon va fi stabilită după filmarea primelor două episoade ale sezonului 1, echipa luând o pauză de 4-5 luni după finalizarea acestora, timp în care scenariștii se vor ocupa de al doilea capitol al serialului Amazon.

Nu se cunosc – încă – informații despre povestea propriu-zisă a serialului, însă Amazon a oferit câteva indicii despre viitoarea producție pe rețelele de socializare. Pe contul dedicat de Twitter a fost postată o hartă, împreună cu două mesaje:

„Un Inel care să le stăpânească pe toate, un Inel care să le găsească, un Inel care să le aducă pe toate, și care să le lege pe toate în întuneric, în Ținutul Mordor, unde zac Umbrele.”

… și „Bun venit în A Doua Eră.” – în mitologia lui Tolkien, cea de-a Doua Eră reprezintă vremurile în care au fost create Inelele Puterii, printre care și Inelul lui Sauron.

lord-of-the-rings-map-amazon

Recent, s-au vehiculat nume noi în distrubuția uriașului proiect Amazon, în roluri necunoscute publicului sau presei: Ema Horvath, cunoscută din câteva filme horror, și Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch, Midsommar), însă acesta, conform Variety, nu va mai fi parte a distribuției, din cauza conflictelor de program.

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s