Sezonul 2 din ‘The Outpost’ în premieră la DIVA

Serialul de tip fantasy, Avanpostul, revine la DIVA cu al doilea sezon, în premieră în România, luni, 20 ianuarie, de la 21:00.

Jessica Green revine în rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a rasei “Blackbloods”. În noul sezon din Avanpostul ea continuă să își exerseze abilitățile supranaturale pentru a se salva, a reuși să-și ducă la sfârșit călătoria și să salveze lumea.

După ce au învins armata lui Dred și au cucerit Avanpostul, Talon și Gwynn se pregătesc pentru un război inevitabil cu Primul Ordin. Talon și Dragman analizează pericolele pe care le implică invocarea mai multor demoni, în timp ce Gwynn întâmpină probleme în cooptarea unor aliați de încredere. Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuți și ca “Cei Trei” își dezvăluie puterile misterioase și trimit spioni, asasini, armate și chiar o armă de distrugere în masă pentru a înăbuși revolta din Avanpost.

DIVA - Avanpostul S2 (1)
Sursa: DIVA Romania

Pe măsură ce Talon descoperă adevărul despre trecutul ei și moștenirea ce i-a fost încredințată, ea trebuie să decidă în cine poate avea încredere și să diferențieze prietenii de dușmani până la atacul Primului Ordin.

În sezonul doi joacă deasemenea: Jake Stormoen, în rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotărât să învingă Primul Ordin și să instaureze un conducător drept în ținut; Imogen Waterhouse, în rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund are parte de noi provocări pentru că inamicul îi cunoaște adevărata identitate și este doar o chestiune de timp până ce Primul Ordin îi va bate la usă; Anand Desai-Barochia, în rolul genialului alchimist Janzo, loial, blând și îndrăgostit până peste cap de Talon, sentiment care îi va aduce multe provocări.

Urmărește sezonul 2 din Avanpostul, în premieră în România, în fiecare luni, de la 21:00, din 20 ianuarie la DIVA.Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s