Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în februarie?

SERIALE

 1. Locke & Key – S1/ 7 febraurie -> După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.
 2. My Holo Love (Holograma mea iubită) – S1/ 7 februarie -> Ea nu poate recunoaște chipurile oamenilor, așa că trăiește în singurătate. Însă partenerul perfect ar putea fi o hologramă umanoidă, modelată după genialul ei creator.
 3. Van Helsing – S4/ 8 februarie -> Vanessa îmbrățișează o nouă filozofie de viață în timp ce secretele lui Blak-Tek sunt dezvăluite și Sam își urmărește planul malefic: învierea Celui Întunecat
 4. Love is Blind (Dragoste pe nevăzute) – S2/ 13 februarie -> Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.
 5. Narcos: Mexico – S2/ 13 februarie -> Félix înfruntă SUA și se confruntă cu urmările acțiunilor sale împotriva agenției naționale antidrog, dar și cu nemulțumirile din interiorul organizației sale.
 6. Cable Girls (Centralistele) – S5, partea 1/ 14 februarie -> Lidia revine în Spania și vrea să-și regăsească fiica cu ajutorul prietenilor, în timp ce cu toții încearcă să facă față urmărilor războiului civil.
 7. Spectros – S1/ 20 februarie -> Un adolescent și prietenii săi sunt prinși într-o înfruntare între vrăjitori brazilieni și spirite japoneze shinto chiar în cartierul lor.
 8. Gentefied – S1/ 21 februarie -> Trei veri hispanici lasă deoparte neînțelegerile pentru a salva magazinul de taco al bunicului, aflat în cartierul lor din Los Angeles, care suferă o schimbare rapidă.
 9. Puerta 7 (Poarta 7) – S1/ 21 februarie -> O femeie (Dolores Fonzi) încearcă să scape un club de fotbal argentinian de valul de crimă organizată care îl îneacă. Creat de Martín Zimmerman („Ozark”, „Narcos”).
 10. I Am Not Okay With This (Nu-mi convine chestia asta) – S1/ 26 februarie -> O adolescentă face față complexităților vieții de liceu, familiei și propriei sexualități, dar și noilor sale superputeri. Bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman.
 11. Altered Carbon (Carbon modificat) – S2/ 27 februarie -> Când Takeshi Kovacs revine într-un nou recipient pentru o misiune în Lumea lui Harlan, planeta este răvășită de război și o iubită din trecut pândește din umbră.
 12. Followers – S1/ 27 februarie -> O actriță aspirantă ajunge pe culmile celebrității datorită Instagramului, iar viața i se împletește cu cea a multor femei din Tokyo, aflate în căutarea proprilor visuri.
 13. Formula 1: Drive to Survive (Formula 1: Viața în viteza a 8-a) – S2/ 28 februarie -> Piloții, managerii și proprietarii de echipe din Formula 1 trăiesc viața în mare viteză atât pe pistă, cât și în afara ei. Serialul revine cu sezonul 2.
 14. Restaurants on the Edge – S1/ 28 februarie -> Trei specialiști în mâncare și design călătoresc prin lume pentru a transforma restaurantele, conectându-le la cultura care se află dincolo de vederile minunate.
 15. Unstoppable (Fete de neoprit) – S1/ 28 februarie -> Trei tinere răsfățate din Ciudad de Mexico întâlnesc o femeie periculoasă, care le face să pornească într-o călătorie riscantă, pe parcursul căreia se vor maturiza.
 16. Queen Sono – S1/ 28 februarie ->  O spioană de elită din Africa de Sud (Pearl Thusi) primește o misiune extrem de periculoasă și are de înfruntat și schimbări în relațiile din viața ei personală.
 • Taj Mahal 1989 – S1/ februarie ->În 1989, cupluri de diferite vârste de la universitatea Lucknow explorează tot felul de probleme amoroase apărute în căsnicie, în noi idile și în relațiile de prietenie.

FILME

 1. La boda de la abuela (Nunta bunicii) – 5 februarie -> Continuarea filmului „El cumple de la abuela”. Bunica decide să se mărite cu Julio, grădinarul ei mult mai tânăr. Nunta lor stârnește un conflict cultural între familii.
 2. Horse Girl (Fata cu caii) – 7 februarie -> O inadaptată cu o pasiune pentru meșteșuguri, cai și seriale despre crime supranaturale realizează că visele ei lucide încep să pătrundă în viața de zi cu zi.
 3. The Coldest Game (Un joc rece) – 8 februarie -> În timpul crizei rachetelor cubaneze, un matematician genial e recrutat să participe la meciul de șah dintre America și Rusia și e prins într-un joc mortal de spionaj.
 4. To All the Boys: P.S. I Still Love You (Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum) – 12 februarie -> Lara Jean și Peter își transpun în realitate idila închipuită, deoarece un alt destinatar al scrisorilor sale de dragoste a intrat în peisaj.
 5. Isi & Ossi – 14 februarie -> Pentru a-și realiza visul în domeniul culinar, fiica unor miliardari se aliază în beneficiul amândurora cu un băiat crescut cu greu de mama lui singură.
 6. All The Bright Places (Toate acele locuri minunate) – 28 februarie -> În acest film bazat pe romanul omonim, doi adolescenți cu traume emoționale își transformă reciproc viețile. Protagoniștii sunt Elle Fanning și Justice Smith.
 7. La trinchera infinita (Tranșeul nesfârșit) – 28 februarie -> De teama pedepsei, un spion din vremea Războiului Civil Spaniol stă ascuns în propria casă timp de 33 de ani. Bazat pe fapte reale. Cu Antonio de la Torre, Belén Cuesta.

DOCUMENTARE

 1. The Pharmacist (Farmacistul) – 5 februarie -> După moartea tragică a fiului său, un farmacist din Louisiana recurge la măsuri extreme pentru a scoate la iveală corupția agresivă din spatele crizei opioidelor.
 2. Who Killed Malcolm X? (Cine l-a ucis pe Malcolm X?) – 7 februarie -> La câteva decenii după asasinarea liderului afro-american Malcolm X, un activist pornește într-o misiune complexă pentru a afla adevărul, în numele dreptății.
 3. CAMINO A ROMA (Drumul către Roma) – 11 februarie -> Acest documentar este o cronică a realizării dramei „Roma”, regizate de Alfonso Cuarón și câștigătoare a premiului Oscar, incluzând un interviu detaliat cu însuși Cuarón.
 4. The Chef Show: Volume 3 – 19 februarie -> Favreau și Choi își îmbrățișează pasiunea pentru mâncare, dar mai important, dragostea lor pentru a aduce oamenii împreună la o masă delicioasă.
 5. Babies (Bebeluși) Partea 1 -> Înclinații înnăscute sau dobândite? Acest serial documentar ilustrează faptele științifice care stau la baza modului în care bebelușii descoperă viața în primul lor an.

ANIME

 1. Cagaster of an Insect Cage (Cagaster în cușca insectelor) – S1/ 6 februarie -> La treizeci de ani după ce omenirea a fost decimată de o boală care îi transformă pe cei infectați în insecte însetate de sânge, doi copii luptă pentru supraviețuire.
 2. Dragon Quest Your Story (Dragon Quest: Povestea ta) – 13 februarie -> Luca urmează exemplul dat de tatăl lui și încearcă să își salveze mama de maleficul Ladja. Eroul divin care mânuiește sabia zenithiană e singura lui speranță.

COMEDII

 1. Tom Papa: You’re Doing Great! (Tom Papa: Viața e minunată!) – 4 februarie -> Un nou program special de stand-up al comedianului Tom Papa.
 2. Amit Tandon: Family Tandoncies – februarie -> De la moartea romantismului în căsătorie și până la nedreptățile de a fi părinte din zilele noastre moderne, Amit Tandon împărtășește înțelepciunea din perspectiva unui familist convins.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Team Kaylie (Echipa lui Kaylie) Partea 3/ 3 februarie -> E rost de aventură! Alătură-te lui Kaylie, Ray Ray, Amber, Valeria, Chewy, Jackie și altora, în aventurile lor prin lumea prieteniei, flirtului și excursiilor în natură.
 2. Dragons: Rescue Riders (Dragonii: Salvatorii înaripați) – S2/ 7 februarie -> Salvatorii înaripați își continuă misiunea de a-i proteja pe locuitorii din Huttsgalor, însă au de-a face cu o nouă amenințare: Axel, nepotul cel isteț al lui Magnus.
 3. Captain Underpants Epic Choice-o-Rama – 11 februarie -> În aceast special interactiv, Harold și George au nevoie de abilitățile tale de luare a deciziilor pentru a-l împiedica pe Krupp să pună mâna pe iubita casă din copac.
 4. The Expanding Universe of Ashley Garcia (Universul în expansiune al lui Ashley Garcia) Partea 1/ 17 februarie -> O adolescentă, ingineră de roboți și rachete, se mută în cealaltă parte a țării pentru a lucra la NASA și pentru a locui cu jovialul ei unchi, fost jucător de fotbal.
 5. Glitch Techs (Tehnicienii de glitch) – S1/ 21 februarie -> Doi adolescenți lucrează la un magazin de jocuri pentru a-și ascunde adevărata slujbă: vânează monștri care au evadat din din jocurile video și au pătruns în lumea reală.
 6. Pup Academy (Academia cățelușilor) – 21 februarie -> Un grup de cățeluși vorbitori merg la o școală secretă, unde cățelușii devin câini și învață cum să fie cei mai buni prieteni ai omului.
 7. Pokémon: Mew 2 Strikes Back – Evolution – 27 februarie -> Un remake al „Pokemon: Mew 2 contraatacă”, filmul se concentrează pe legendarul Pokémon și misiunea sa de răzbunare pe cei care vor să se folosească de puterile sale.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Supergirl – S5, marți
 3. The Flash  S6, miercuri
 4. Outlander  S5, miercuri
 5. Better Call Saul  S5, miercuri
 6. Riverdale – S4, joi

FILME ȘI SERIALE nonNETFLIX

 1. Black Beauty – 1 februarie
 2. Cast Away (Naufragiatul) – 1 februarie
 3. Kiki’s Delivery Service (Kiki: Livrări la domiciliu) – 1 februarie
 4. Castle in the Sky – 1 februarie
 5. My Neighbor Totoro (Vecinul meu Totoro) – 1 februarie
 6. Ocean Waves (Valurile oceanului) – 1 februarie
 7. Only Yesterday (Printre amintiri) – 1 februarie
 8. Porco Rosso – 1 februarie
 9. Primal Fear (Avocatul diavolului) – 1 februarie
 10. Star Trek Into Darkness (Star Trek: În întuneric) – 1 februarie
 11. Striptease – 1 februarie
 12. Tag (TAG: Dă-o mai departe) – 1 februarie
 13. Tales from Earthsea (Întoarcerea dragonilor) – 1 februarie
 14. The Core (Centrul Pământului) – 1 februarie
 15. The Strangers: Prey at Night (Necunoscuții: Prădători în noapte) – 1 februarie
 16. The Tuxedo (Fracul Magic) – 1 februarie
 17. Lady Bird – 3 februarie
 18. Dazed and Confused (Marea amețeală) – 14 februarie
 19. Evan Almighty (Evan Atotputernicul) – 14 februarie
 20. I Now Pronounce You Chuck and Larry (Vă declar soț și… soție?) – 14 februarie
 21. Jarhead (Pușcași marini) – 14 februarie
 22. This Is 40 (Așa-i la 40 de ani!) – 14 februarie
 23. Along Came a Spider (Rețeaua păianjen) – 15 februarie
 24. Deep Impact (Impact nimicitor) – 15 februarie
 25. Ocean’s 8 – 15 februarie
 26. She’s Out of My League (Nu-i de nasul meu) – 15 februarie
 27. Ana, Mon Amour – 20 februarie
 28. Poziția copilului – 20 februarie
 29. România neîmblânzită – 20 februarie
 30. Să nu ucizi – 20 februarie
 31. Teen Titans Go! To the Movies – 29 februarie
 • Vikings – S6A/6 februarie
 • Dragons: Race to the Edge (Dragonii: În marele necunoscut) – S5 & S6/ 20 februarie
 • Sin senos sí hay paraíso (Și fără sâni există Paradis) – 20 februarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s