Filme de Valentine’s Day la DIVA

SĂRBĂTOREȘTE VALENTINES DAY LA DIVA
CU 4 FILME ROMANTICE PE ZI, ÎN INTERVALUL 14-16 FEBRUARIE
 

Petrece cea mai romantică perioadă a anului alături de DIVA și urmărește Valentine’s Day la DIVA în perioada 14-16 februarie, de la 16:00. De ce să sărbătorești doar pe 14 februarie? DIVA vă propune un weekend cu filme dedicate iubirii, care să vă introducă în atmosfera romantică.

Duminică, 16 februarie, de la ora 16:00, are premiera filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love), despre o fată care își deschide inima și scrie o scrisoare, pe care o introduce într-o sticlă și o aruncă în mare. Câteva luni mai târziu, un bărbat descoperă scrisoarea din sticlă și decide să o caute. Din distribuție fac parte: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker și Kate Isaac.

Pe 14 februarie sunt programate filmele: Meniu cu dragoste (Love on the Menu), Paris, vin și dragoste (Paris Wine & Romance), Vacanța (The Holiday), Dragoste la Paris (Love Locks).

Pe 15 februarie vor rula filmele Nuntă la podgorie (Valentine in the Vineyards), Zilele îndrăgostiților (Valentine’s Again), Bărbatul perfect (Perfect Man), Dragostea, desigur (Love Of Course).

16 februarie aduce filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love) urmat de Iubirea prinde aripi (Love Takes Flight), Vacanță All Inclusive (Couples Retreat) și Pețitor cu blăniță (Love To the Rescue).

În luna iubirii urmărește Valentine’s Day la DIVA, în perioada 14-16 februarie, cu patru filme romantice pe zi, începând cu ora 16:00.


Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

One thought on “Filme de Valentine’s Day la DIVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s