Filme de neratat de Valentine’s Day (și Dragobete!)

Iubire, flori și ciocolată la DIVA, în maratonul de filme destinat zilelor de Valentine’s Day și Dragobete, pentru că nu putem uita de 24 februarie. În articol, găsiți prezentarea fiecăruia dintre cele nouă filme originale Hallmark, dar și a mult cunoscutelor și îndrăgitelor The Holiday, Couples Retreat și The Perfect Man.

                                    ❤️❤️❤️❤️❤️

Love on the Menu_Hallmark_B (2)

Love on the Menu (ro. Meniu cu dragoste)
Director executiv la o companie de alimente congelate, Maggie îl întâlnește pe bărbatul visurilor sale în momentul în care încheie un parteneriat cu un bucătar local, chef Hank, prin care acesta să creeze o colecție gourmet de mâncăruri semi-preparate. În ciuda înțelegerii încheiate, Maggie se vede nevoită să aleagă între sentimente și carieră în momentul în care șefa sa decide să renunțe la proiect, salvarea afacerii lui Hank fiind periclitată și riscând astfel închiderea restaurantului.

Distribuție: Autumn Reeser, Kavan Smith, Barbara Niven
Colecție: 2019
Zi de difuzare: 14 februarie (16:00) ❤️ 17 februarie (10:00)


Paris, Wine and Romance_Hallmark_B (2) Paris, Wine and Romance (ro. Paris, vin și dragoste)
Isabella este o tânără ambițioasă, recent numită proprietara afacerii de familie, o vinărie din Oregon. Dorința sa cea mai mare este ca vinul produs de familia sa să devină recunoscut la nivel mondial, primul pas din acest plan fiind intrarea într-o competiție prestigioasă ce se desfășoară la Paris. Încă de la început  face cunoștință cu Jaques, un bărbat care, asemeni ei, face parte dintr-o familie cu tradiție în viticultură și producția de vin, de altfel principalul său adversar la mult râvnitul titlu. Impresionat de Isabella, de cunoștințele și pasiunea sa pentru vin, între cei doi se înfiripă o frumoasă idilă dincolo de competiția menită să le schimbe viața și cariera însă, în ciuda a toate acestea, o dată ce rezultatele sunt anunțate, Isabella revine acasă convinsă că Jaques i-a boicotat vinul. Cum poveștile de dragoste au de cele mai multe ori un final fericit, de îndată ce Jaques descoperă adevăratul motiv al plecării Isabellei, este mai decis ca oricând să o recâștige, chiar și cu prețul renunțării la propria afacere de familie.

Distribuție: Jen Lilley, Dan Jeannotte
Colecție: Countdown to Summer/ 2019
Zi de difuzare: 14 februarie (18:00) ❤️ 15 februarie (12:00) ❤️ 19 februarie (21:00)


Love Locks_Hallmark_B (2)Love Locks (ro. Dragoste la Paris)
20 de ani au trecut de când Lindsey și Jack și-au spus la revedere pe podul Pont du Arts, însă acum, o dată cu revenirea sa în Paris, destinul și o rezervare făcută de un vechi și bun prieten fac în așa fel încât Lindsey să fie cazată chiar la hotelul deținut de Jack. Love Locks spune povestea unei călătorii de redescoperire pe sine și a unei frumoase idile de dragoste renăscute, o dată ce Lindsey reia legătura cu Jack, fostul său iubit din facultate și marea sa iubire. Cei doi protagoniști au șansa astfel să își transpună chimia din propriul mariaj și pe micul ecran.

Distribuție: Rebecca Romijn, Jerry O’Connell, Bruce Davidson, Jocelyn Hudon
Colecție: Countdown to Valentine’s Day/ 2017
Zi de difuzare: 14 februarie (22:45) ❤️ 15 februarie (14:00)

                                  ❤️❤️❤️❤️❤️

Valentine in the Vineyard_Hallmark_B (2)

Valentine in the Vineyard (ro. Nuntă la podgorie)
După o toamnă și o vară de pomină, după ce au fost rivali, au pus podgoria pe picioare și s-au îndrăgostit, povestea de dragoste a lui Frankie și Nate ajunge la final, Valentine in the Vineyard finalizând trilogia romantică In the Vineyard. Cu vinurile Sorrento Farms la mare căutare și o nuntă ce se apropie cu pași repezi, pare că totul merge perfect pentru Frankie și Nate… până la venirea celor dragi. Un ultim test de încredere și iubire îi pune la încercare înainte de marele eveniment – organizarea primei nunți la podgorie, a lui Lexi și Marco, cei doi luându-i prin surprindere pe toți cu dorința de a căsători de Valentine’s Day.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Tegan Moss, Marcus Rosner
Colecție: Countdown to Valentine’s Day/ 2019
Zi de difuzare: 15 februarie (16:00) ❤️ 16 februarie (12:00) ❤️ 22 februarie (15:50)


Valentine's Again_Hallmark_B (1)Valentine’s Again (ro. Zilele îndrăgostiților)
O versiunea romantică a cunoscutului Groundhog Day (ro. Ziua cârtiței), după una dintre cele mai nereușite întâlniri de Valentine’s Day și convinsă că versiunea de iubire de basm nu există, Katherine  ajunge sa retraiască Ziua Îndrăgostiților până îl va găsi pe bărbatul perfect.

Distribuție: Nicky Whelan, Greg Vaughan, Marina Sirtis
Colecție: Hallmark Movies & Mysteries/  2017
Zi de difuzare: 15 februarie (18:00)


Love, of Course_Hallmark_B (2)

Love, of Course (ro. Dragostea, desigur)
Rămasă văduvă, Amy a crescut-o pe Cara în ultimii șase ani cum a putut mai bine, ajungând iată în acest punct – conducerea fetii la facultate, din Los Angeles tocmai în Oregon. Fără să o știe ce o așteaptă acasă, revenirea îi este întârziată de buna sa prietenă care, din postura de administrator al campusului o roagă și îi oferă un job de șase săptămâni pentru a organiza Festivalul Recoltei din acest an. Organizarea evenimentului nu vine de una singură ci însoțită de un partener, profesorul de științe ale naturii Noah Ferris, care a reușit ca în ultimii ani să primească din ce în ce mai puține sponsorizări și finanțări, an de an având grijă să pună accentul pe recoltă și nu pe distracția și buna dispoziție a unui festival. Îmbinând utilul cu plăcutul, pe măsură ce zilele trec cei doi se apropie din ce în ce mai mult, astfel că o relație pare din ce în mai reală o dată ce Amy primește oferta extinderii sale în campus pe termen nederminat cu opțiunea de a se alătura personalului administrativ al universității. Și totuși, cum întotdeauna există un dar ori un însă, acesta este momentul lui Noah care mărturisește că i-a fost oferit un post în Australia. Chiar dacă deja a demarat vinderea casei din Los Angeles, Amy nu poate să nu se întrebe dacă mutarea sa în Oregon este ceea ce își dorește ori… cea mai bună opțiune.

Distribuție: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Mackenzie Vega, Gabby Douglas
Colecție: Fall Harvest/ 2018
Zi de difuzare: 15 februarie (22:10) ❤️ 19 februarie (23:00) ❤️ 22 februarie (13:50)

                                    ❤️❤️❤️❤️❤️

Bottled with Love_Hallmark_B (2)

Bottled with Love (ro. Îmbuteliat cu dragoste)
Rezervată, calculată și concentrată pe carieră, după o întâlnire nu tocmai plăcută, Abbey cedează unui moment de impulsivitate așternându-și în scris sentimentele și dorința de a găsi pe cineva care să îi fie alături, scrisoare pe care o pune într-o sticlă și o aruncă din Boston Harbor. Luni mai târziu, scrisoarea ajunge la mal tocmai în Maine unde este găsită de Nick Everson, fiul CEO-ului de la Everett Valley Farms, compania unde lucrează Abbey. Chemat de tatăl său să îl ajute în Boston, găsind scrisoarea în bagaj, Nick decide să ia legătura cu misterioasa femeie, singura conexiune dintre cei doi fiind o adresă de e-mail, contact ce dă naștere unei frumoase relații de prietenie online. Fără să își cunoscacă identitățile, Nick și Abbey încep a lucra împreună și în viața reală la un proiect al companiei, dar fără prea mare succes, cei doi neputând să se pună de acord. Nu după puțin timp, Nick descoperă cine este cu adevărat Abbey și dorind să aducă cele două lumi împreună, online și offline, încercarea sa riscă să strice definitiv relația avută, însă chiar și așa el nu renunță, fiind convins că Abbey este marea sa iubire.

Distribuție: Bethany Joy Lenz, Andrew Walker, Kate Isaac
Colecție: Spring Fever/ 2019
Zi de difuzare: 16 februarie (16:00) ❤️ 23 februarie (14:00)


Love Takes Flight_Hallmark_B (2)

Love Takes Flight (ro. Iubirea prinde aripi)
Mamă singură și administrator al spitalului local, echilibrul vieții aglomerate a lui Lizzie este susținut de mantra pe care o respectă cu sfințenie – să nu amestece viața personală cu cea profesională. Chiar dacă are doar cinci ani, Quinn vede singurătatea mamei sale astfel că pune la cale un plan de a-i găsi un prieten – Mission: Find a Friend. Găsindu-i foaia de plan, Lizzie crede că fiica sa are dificultăți în a socializa și a-și face prieteni, mare fiindu-i mirarea și realizând scopul misiunii abia atunci când cea mică se împrietenește la magazin cu Walter, un văduv trist care încă nu și-a revenit după pierderea soției sale. Când îl cunoaște pe Charley Andrews, noul pilot de ambulanță al spitalului de altfel fiul lui Walter, Lizzie își încalcă fără să își dea seama propria regulă. Pe măsură ce lucrurile avansează, ajunge să fie nevoie să ia o decizie și anume dacă revine la viața de dinainte de a nu-și amesteca profesia cu familia sau îi dă o șansă lui Andrew și își permite să spere la un viitor alături de el.

Distribuție: Nikki DeLoach, Jeff Hephner, Gary Weeks
Colecție: Hallmark Hall of Fame/ 2019
Zi de difuzare: 16 februarie (18:00) ❤️ 23 februarie (12:00)


Love to the Rescue_Hallmark_B (1)

Love to the Rescue (ro. Pețitor cu blăniță)
Ambii părinți singuri, Kate și Eric au promis copiilor lor că îl vor putea adopta pe Bruce, un câine simpatic și jucăuș. Cum Bruce este unul singur iar ei doi, aceștia decid să împartă custodia canină timp de o lună iar la final să vadă care este cea mai bună casă pentru a-l crește pe patruped. Firi total diferite, Eric, obișnuit să dețină controlul și Kate, spontană și un spirit liber, tutela împărțită a lui Bruce îi va apropia mai mult decât ar fi crezut ori… își vor da seama. *DeLoach și Rady au fost protagoniști în filmul de Craciună difuzat în decembrie de DIVA, Two Turttle Doves (ro. Două turturele).

Distribuție: Nikki DeLoach, Michael Rady, Amanda Ayres
Colecție: Spring Fever/ 2019
Zi de difuzare: 16 februarie (22:10) ❤️ 23 februarie (16:00)

                                      ❤️❤️❤️❤️❤️

The Holiday_BThe Holiday (ro. Vacanța/ 2006)
Fără prea mult succes în dragoste, Iris și Amanda decid să facă schimb de case pe perioada Crăciunului însă magia sărbătorilor le va conduce către un deznodământ la care nu s-ar fi așteptat atunci când au decis să pună în aplicare această scurtă pauză de la viețile și iubirile lor neîmplinite.

Distribuție: Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet, Rufus Sewell
Zi de difuzare: 14 februarie (20:00) ❤️ 21 februarie (21:00)


The Perfect Man_BThe Perfect Man (ro. Bărbatul perfect/ 2005)
Obosită să se mai mute ori de câte ori mama sa eșuează în dragoste, Holly decide să o împiedice să mai aleagă bărbatul greșit, creându-i un admirator secret care să fie de asemenea bărbatul perfect. Cum este de așteptat lucrurile vor escalada și se vor complica, Holly fiind nevoie să improvizeze din mers.

Distribuție: Hilary Duff, Heather Locklear, Ben Feldman, Vanessa Lengies, Chris North
Zi de difuzare: 15 februarie (20:00) ❤️ 22 februarie (20:00)


Couples Retreat_BCouples Retreat (ro.Vacanță All Inclusive/ 2009)
Rutina și obișnuința, la pachet cu redecorarea casei, problemele de concepție ori chiar creșterea copiilor se dovedesc a fi principalele provocări pentru trei cupluri ajunse la ultimele puteri de a mai încerca să își salveze relația. Asta până la o vacanță all inclusive care le readuce aminte de persoanele care erau înainte, de ce i-a apropiat și i-a făcut să se îndrăgostească la început.

Distribuție: Kristen Bell, Malin Akerman, Vince Vaughn, Jason Bateman
Zi de difuzare: 16 februarie (20:00) ❤️ 17 februarie (23:00)

                                      ❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s