Filme romantice pentru luna iubirii

Știm cu toțiii cât de specială este pentru unii această lună, și cine dacă nu Hallmark o poate face de neuitat pentru cinefili. Colecția de anul acesta Love Efer After este alcătuită  din patru titluri noi, filme TV care reușesc să aducă împreună actori îndrăgiți din familia Hallmark, dar și din alte titluri îndeosebi canadiene ori filmate pe platourile din Canada. Bethany Joy, Lenz, Luke Macfarlane, Taylor Cole, Alexandra Breckenridge, Robert Buckey și mulți alții aduc și anul acesta pe micul ecran noi povești de dragoste și momente de cumpănă în viețile noastre, momente în care trebuie să ne gândim și să acceptăm ce contează și ce ne dorim cu adevărat.

Pentru grila din România și titlurile Hallmark pe care le vom vedea zilele acestea la DIVA, aici – prezentarea titlurilor, alături de distribuție și zilele de difuzare. 

                                ❤️❤️❤️❤️❤️

A Valentine's Match_Hallmark_B (1)

A Valentine’s Match
Concediată de la locul de muncă și de la reality show-ul a cărui prezentatoare era, Natalie se întoarce acasă cu ocazia zilei de Valentine’s Day, numai că fără să își dea seama, în scurt timp ajunge să coordoneze unul dinte evenimentele festivalului local alături de fostul său logodnic, plan uneltit de mamelor lor. Chiar dacă oficial este logodită și avea până acum o viață perfectă în San Francisco, revenirea acasă și revederea cu Zach, cel alături de care se vedea împreună cu mai bine de zece ani în urmă, o fac să-și reconsidere sentimenele și ceea ce își dorește cu adevărat.

Distribuție: Bethany Joy Lenz, Luke MacFarlane
Colecție: Love Ever After/ 2020
Premieră: 1 februarie

                                 ❤️❤️❤️❤️❤️

Matching Hearts_Hallmark_B (1)

Matching Hearts
Necunoscute sunt căile iubirii, lucru valabil și pentru Julia, o pețitoare care, cu ocazia apropierii Zilei Îndrăgostiților primește de la mentorul său provocarea de a-i găsi jumătatea lui Daniel, un antreprenor ce consideră că rețeta succesului este celibatul. Proaspăt mutat în Portland și devenit unul dintre cei mai doriți burlaci, Daniel este adeptul premisei că dacă vrei să ai succes, nu trebuie să te lași distras de nimic, nici chiar de iubire. Dorind la rândul său să promoveze în compania de matchmaking la care lucrează, Julia reușește să îl convingă șă o lase să îi găsească jumătatea chiar dacă, lucrând împreună, începe a nutri propriile sentimente față de el. Însă cum Daniel este client al firmei, lucrurile trebuie să rămână strict profesionale, în ciuda faptului că un nou test de compatibilitate dat de Julia le prezice un scor perfect de 100% – multe par a fi împotriva unei relații dincolo de contractul încheiat, dar iubirea ca de fiecare dată, are propriile planuri, la finalul zilei cei doi trebuind să își dea seama ce caută și ce își doresc cu adevărat.

Distribuție: Taylor Cole, Ryan Paevey
Colecție: Love Ever After/ 2020
Premieră: 8 februarie

                                 ❤️❤️❤️❤️❤️

The Secret Ingredient_Hallmark_B (1)

The Secret Ingredient
Patiser într-un orășel idilic, Kelly are parte de surpriza vieții când este invitată să participe cu ocazia zilei de Valentine’s Day la un concurs tematic de baking în New York. Posibil o surpriză și mai mare să fie revederea fostului său logodnic. Cinci ani au trecut de când Andrew și Kelly au rupt logodna pentru ca el să poată merge la Paris să studieze gastronomia, îndeplininându-și visul. Afundată în muncă și lăsând iubirea în plan secund, refuză invitația lui Andrew de a se revedea o dată ce acesta revine acasă, prioritizând participarea sa într-un concurs de baking cu totul special – identitatea concurenților este ținută secret, filmările au loc individual, provocările etapelor constau în pregătirea câte unui desert din ingrediente secrete, totul este un mister până la marele eveniment de final când aceștia se reunesc și au o ultimă probă. Așa cum e de așteptat, ultima probă îi aduce pe cei doi față în față, chimia și sentimentele nutrite nemaiputând fi ascunse.

Distribuție: Erin Cahill, Brendan Penny
Colecție: Love Ever After/ 2020
Premieră: 15 februarie

                               ❤️❤️❤️❤️❤️

Love in the Store_Hallmark_B (1)

Love in Store
Terrie și David, doi prezentatori home shopping se văd nevoiți să facă echipă în ciuda faptului că amândoi sunt în cursa pentru aceeași promovare. Pe parcursul emisiunii și a timpului petrecut împreună filmând, cei doi descoperă că au în comun mult mai multe decât ar fi crezut. Cu Sharyn, vedeta televiziunii, care dorește să se retragă din televiziune pentru a se putea bucura de avantajele vârstei, în ciuda stilurilor total diferite de a vine produse pe post, atât Terrie cât și David își doresc postul acesteia, considerând că este ultimul și cel mai important pas al carierei lor. Neprevăzutul își spune cuvântul și amândoi intră alături de Sharyn în emisie ca și co-prezentatori, însă când îi vine rândul lui Terrie să-și arate adevăratul potențial, primește un mesaj de despărțire de la iubitul său. Cu regula de aur că nu trebuie să existe timpi morți în emisie și Terrie blocată de cele citite, David o ajută, turnură ce duce la o creștere în ratinguri și o Sharyn care își dorește ca aceștia să facă echipă în continuare, până va putea lua ea o decizie finală. Firi total diferite dar dispuși să încerce să depășească acest hop pentru îndeplinirea scopului final, cei doi decid să meargă la un Escape Room, devenind astfel forțați să învețe să lucreze împreună și ă se respecte dacă vor să se salveze.

Distribuție: Alexandra Breckenridge, Robert Buckey, Jackée Harry
Colecție: Love Ever After/ 2020
Premieră: 22 februarie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s