Un nou sezon Chicago Med (ro. Camera de gardă) în premieră la DIVA

Al cincilea sezon din Camera de gardă (Chicago Med) are premiera în România la DIVA, duminică de la 20:00, din 23 februarie.

De la producătorul executiv, câștigător al premiului Emmy, Dick Wolf (Law and Order, Chicago), serialul Camera de gardă, prezintă acțiunea de zi cu zi de la cel mai nou și modern spital de urgență și viața curajoșilor medici, asistente și personal auxiliar care fac minuni.

În al cincilea sezon medicii și asistentele de la Camera de gardă se confruntă în continuare cu cele mai serioase cazuri. Will și Natalie intră în acțiune după un accident de mașină îngrozitor. Maggie primește vești care îi vor schimba viața. Dr. Choi își scurtează luna de miere pentru a trata un pacient suspect de schizofrenie. Deasemenea, în acest sezon, medicii investighează un complex de blocuri unde un virus mortal a declanșat o epidemie, încearcă să trateze un baiat bolnav ai cărui părinți folosesc doar remedii holistice, se confruntă cu urmările unui accident major pe aeroportul O’Hare și ale unui autobuz școlar implicat într-un accident.

Echipa de la Camera de gardă revine la DIVA, cu un nou sezon în premieră în România, din 23 februarie, duminica de la 20:00.


Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s