‘The Good Doctor’ continuă cu noi episoade la AXN Romania

AXN difuzează în această seară emoționantul final al primului sezon din drama medicală „Doctorul cel bun”. Fanii nu vor avea mult de așteptat pentru a vedea cum continuă povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr autist care a visat de mic să devină medic, întrucât sezonul doi debutează din 20 februarie, în fiecare joi seara, de la ora 22.00.

Serialul „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea emoționantă a unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.

Sezonul doi aduce noi și diferite provocări pentru Shaun Murphy. Deși le-a dovedit tuturor colegilor că talentul său medical este într-adevăr extraordinar, tânărul rezident este informat de conducerea spitalului St. Bonaventure că trebuie să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții.

Pe plan personal, Shaun va avea mari dificultăți în a accepta realitatea și perspectiva pierderii mentorului său, doctorul Aaron Glassman, care primește un diagnostic grav. Mai mult, Shaun va trebui să-și depășească limitele și să accepte că o greșeală cu repercursiuni grave poate însemna sfârșitul carierei sale.

Pe lângă Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff ( Dr. Aaron Glassman) și Tamlyn Tomita (Allegra Aoki) care își reiau rolurile, sezonul doi o readuce pe micul ecran pe Lisa Edelstein (House) în rolul Marina Blaize, un medic oncolog.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi. The Good Doctor este una dintre cele mai populare drame medicale din Statele Unite ale Americii, fiind recent reînnoită cu sezonul patru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s